Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 244 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned kvě 26, 2019 8:56 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Nejde hormony srovnat nějak pouze stravou? Tak pokud vím existuje knížka jak rovnat hormony stravou, nicméně hormony jsou hlavně o klidu v duši a ten se stravou rovná blbě.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned kvě 26, 2019 6:33 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

krasnagadgetka píše:Nic jsem tu nenašla o nutritariánství. Můžete se prosím vyjádřit k tomuto článku? https://www.idnes.cz/recepty/ukazka-jez ... ecepty_hof Já kdybych se podle toho stravovala, tak nemám energii asi vůbec na nic, ani vztát z postele. Možná by jste se divila, ale začátek by vám šel t ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: ned kvě 26, 2019 6:26 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, mám problém s hypoglikémií, je pravda, že se stavuji hrozně. Ale znám hodně lidí, co se stravují hrozně a hypoglikémií netrpí. Je to způsobeno adrenální únavou nebo to může být nečím jiným? Třeba problém se slinivkou? Na tento stav se obvykle doporučuje jíst pomalé sa ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned kvě 26, 2019 6:20 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Nevím, jak mám srovnat ty hormony. Brala jsem progesteron, ale mela jsem po nem depky. To je sice divné nicméně asi to tak bylo když to tvrdíte, tak vyzkoušejte pregnenolon cca tolik mg jako vám je roků a DHEAS 4 mg denně a uvidíte.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Návrat k masu a živočišným výrobkům

Napsal: ned kvě 26, 2019 6:14 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 192113

krasnagadgetka píše:V jedné knize o cukrovce se píše: U diabetiků i malé množství živočišných bílkovin zvýší hladinu růstového hormonu IGF-1. V knize je doporučována konzumace masa 200 g týdně. Vyšší hladina IGF -1 v krevním oběhu urychluje proces stárnutí a podporuje vznik diabetu, je spojována s r ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Minerály a kovy jako šperky

Předmět příspěvku: Minerály a kovy jako šperky
Napsal: ned kvě 26, 2019 8:14 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 23079

adabo píše:Díky za názor. A nevěděl byste náhodou o nějakém spolehlivém zdroji informací ohledně jejich vlastností? Klidně nějaká knížka, či i internetový článek. V tom vás zklamu, já jsem tyto informace do větší hloubky nikdy nezkoumal. Mě připadají jako doplňková forma energetického řešení nějaké ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Minerály a kovy jako šperky

Předmět příspěvku: Minerály a kovy jako šperky
Napsal: sob kvě 25, 2019 5:16 pm 

Zobrazení: 23079

adabo píše:Věří nebo používá tu někdo minerály, či kovy jako šperky? Například šungit by měl blokovat elektromagnetické záření a čistit vzduch v okolí, ametyst by měl zase zvyšovat frekvenci v těle. Dokonce jsem i četl, že skrze brýle s jantarovými sklíčky s dykianovou složkou měly být vidět energie ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Hudba ve 440hz VS 432hz

Předmět příspěvku: Hudba ve 440hz VS 432hz
Napsal: sob kvě 25, 2019 3:03 pm 

Zobrazení: 10445

adabo píše:Také mi to tak přijde při poslechu, ovšem jsem přemýšlel, zdali to není jen placebo. Každopádně to, že by frekvence v hudbě měla nějaký vliv na lidské tělo se mi zdá docela logické, ovšem jsem i někde slyšel, že ani frekvence 432hz není ta správná a že by to měla být nějaká jiná (528hz na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob kvě 25, 2019 7:54 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:Dobre ďakujem za odpoveď porozmýšľam čo ďalej. Ako poznám lekárne tak sa skôr budú pozerať na mňa ako na blázna.. takže neviem neviem, to by bolo fajn mať známeho ktorý tam pracuje ale nič také ja nemám.. Tak ma napadlo, teraz akurát čítam na nete o enzýmoch atď.. pepsin je vraj enzým h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát kvě 24, 2019 9:10 pm 

Menma21 píše:Pan Jarda, niekde som videl že ste spomínali namiešanie pepsinu do HCL roztoku 3,5 % kde sa da zohnať ten pepsín? Všade vidím len pepsín s HCL tobolkami a to som užival tak 2-3 roky dozadu ked som ešte neužival HCL 3,5 %, Ide mi o to že samotné HCL z pepsínom (tobolky) aby mali efekt tr ...

Napsal: pát kvě 24, 2019 6:05 pm 

Mojzo píše:Děkuji za odpověď. No já jím dost, hlavně hodně kalorická jídla, nic zprocesovaného, tzn žádné výplně. Problém je, když chci jíst víc, já to pak prostě nemůžu strávit i když k tomu dávám pancreolan nebo HCL (či Betain, já dávám klidně 3 kapsle s jídlem a nic). Dávám si i zázvorové čaje, k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kapavka

Předmět příspěvku: Kapavka
Napsal: pát kvě 24, 2019 5:59 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 44808

25seb píše:Dobrý den, je možné se nakazit kapavkou při "mokrém orgasmu" nebo orálníma praktikama do konečníku ? Děkuji za odpověď Bude hodně záležet na tom jak silný imunitní systém má daná osoba, ale dnes je to většinově celkem bída tedy bych si dovolil tvrdit že je to dost dobře možné.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Hudba ve 440hz VS 432hz

Předmět příspěvku: Hudba ve 440hz VS 432hz
Napsal: pát kvě 24, 2019 5:55 pm 

Zobrazení: 10445

adabo píše:Dobrý den, osobně se v tomto tématu nevyznám a proto mě napadlo se zeptat tady. Existuje přesvědčení, že hudba laděná na frekvenci 432hz je pro člověka lepší než hudba ve 440hz. Dnešní hudba je skoro vždy laděna na 440hz, ať už se jedná o instrumentální či elektronicky vytvořenou hudbu. J ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv kvě 23, 2019 12:56 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Alopat píše:Zajímavá informace s tím slepým střevem, které zřejmě nemáme zbytečně. https://www.info.cz/magazin/slepe-strev ... -2932.html No medicína již v průběhu let revidovala mnoho svých doporučení a názorů o nichž léta hlásala že jde o nevyvratitelné pravdy vědecky podložené. Zrovna tak dnes vz ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv kvě 23, 2019 12:09 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

adabo píše:Chtěl bych se zeptat jak je to s využitelností živin z čerstvé kurkumy? Začal jsem si jí mixovat se zázvorem a pít, ale došlo mi, že to nejspíš nebude tak slavné s využitelností jelikož prášková kurkuma je tuším tepelně upravovaná? Jak by bylo tedy nejlepší připravovat čerstvou kurkumu? T ...
Stránka 244 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem