Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 245 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv kvě 23, 2019 8:23 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mojzo píše:Setkali jste se s tím, že někdo nepřibíral, ba naopak ubíral na váze i když podporoval trávení HCL, enzymy apodobně? Nemůžu nabrat i když dělám všelicos. Kde by prosím ještě mohl být problém? Pokud má člověk zrychlenou štítnou může žrát jako kráva a stejně nenabere deko. Nechte si ji zkon ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv kvě 23, 2019 7:58 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:Varování je mířeno na potencionální uživatele, aby nebrali benzodiazepiny v pravidelný čas, ale když tak nárazově a pokud možno co nejmenší množštví (max. 0,25 mg, což ovšem při tak malé dávce znamená, že vydrží i bez nich nebo to pořeší nenávykově). Ohledně hepatoxicity kava kava, tak i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř kvě 22, 2019 9:27 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:Neriskoval bych, že bude-li brát 0,5 až 1mg Frontinu (benzodiazepin alprazolam) pravidelně v určitou hodinu (např. na spaní), tak ji má po čtrnácti dnech jak z praku a ještě se druhý den po jeho údajně krátkodobém účinku bude cítit jako mátoha, coby bezpečnou náhradu bych viděl olej z če ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Kalcifikace měkkých tkání

Předmět příspěvku: Kalcifikace měkkých tkání
Napsal: stř kvě 22, 2019 9:11 am 

Odpovědi: 81
Zobrazení: 226105

Menma21 píše:Ďakujem Za odpoveď, nemáte ten malat horčiku aj v práškovej forme ako máte aj citrát či chlorid ? Ďakujem To nemám ten se zde běžně nesežene, ale mohu vám nabídnout laktát hořčíku v práškové formě ten je také dobrý, cenově dostupný a asi ho zařadíme ke stálému prodeji.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř kvě 22, 2019 9:07 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Martinekjiri píše:Mám tady takový divný případ. Koupil jsem si kukuřičný olej a v půl třetí odpoledne jsem si dal dvě čajové lžičky. O osmi večer mě začalo polévat horko, navalovat se mi a chytaly mě křeče a ráno mě zase klepala zimnice navalovalo se mi a opět křeče. Zkusil jsem to pak za týden znov ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vzduch

Předmět příspěvku: Vzduch
Napsal: stř kvě 22, 2019 8:54 am 

Odpovědi: 170
Zobrazení: 362009

Jama píše:Dobrý den . Zajímalo by mě, zda čistička vzduchu dokáže opravdu pohltit nebo alespoň výrazně eliminovat alergeny z ovzduší v bytě. Případně na co se zaměřit, při její koupi. Děkuji. Tak něco určitě pochytá, ale problém je že pokud v tom přístroji je jakákoliv rotační součástka tak po nějak ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon kvě 20, 2019 3:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

indiga píše:Ďakujem a ako je to s vyplavením všetkej flóry v črevách, ako ju po šanke čo najrýchlejšie zregenerovať? Návod jste asi nečetla, nakonec proč ho číst když vám to mohu znovu napsat že, jinak by jste se znovu neptala když tam je napsáno i to na co se ptáte. Vyplavení dobrých bakterií je ně ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned kvě 19, 2019 8:20 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

indiga píše:Dobrý deň, je šanka vhodná aj pre veľmi štíhlych ľudí, konštitúcia silná váta prakrti aj vikrti. Ako je to s obnovou mikrobiomu v črevách po jej prevedení? Predpokladám že sa všetky aj dobré aj patogénne baktérie vyplavia. Čištění střeva je vhodné pro každého, nevidím důvod proč by to mě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti hlavy

Předmět příspěvku: Bolesti hlavy
Napsal: ned kvě 19, 2019 2:12 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 84133

indiga píše:Vedel by mi niekto poradiť, prípadne osobná skúsenosť s mojim problémom, ktorý sa týka častých bolestí hlavy. Stačí aby som bola 10 minút vonku keď je teplo(mám šiltovku)a začnem cítiť také tepanie v hlave. Tak isto napríklad keď si cca. 30 metrov pobehnem na autobus(žiadne extra rýchle ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: ned kvě 19, 2019 11:35 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Sabina Trněná píše:Dobrý den, Chtěla bych zde požádat o radu. Již asi dva roky se potýkám s psychyckými potížemi, slabostí, motáním hlavy, závratěmi. Své problémy bych popsala jako panické návaly stresu, úzkostné stavy, které často přijdou i bez příčiny. Potom nastane prudké bušení srdce, třepání, ú ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: ned kvě 19, 2019 11:30 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

pavelbure píše::idea: Myslel som, že keď má niekto nadbytok vápnika, má sa užívať horčík. Ale vidím, že aj horčíka je nadbytok. Nevím jak jste to přesně myslel, ale nadbytek hořčíku nemusí nutně být problém pokud je ve správném poměru s vápníkem.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: SCD - Specific Carbohydrate Diet

Předmět příspěvku: SCD - Specific Carbohydrate Diet
Napsal: sob kvě 18, 2019 11:34 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 28684

alkastream píše:Hezká aplikace, děkuji za odkaz. Vidím ty omega 6, jak píšete. To je pravda. Mandle jsou na tom hůř, ale třeba pistácie jsou 1:5, což už je lepší (k ideálu 1:3). Obecně se přidává pak i hodně másla, medu, zeleniny a dalšího. (vypadá to jako samé zdravé věci) Schválně vyzkouším pár jí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob kvě 18, 2019 11:22 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

rychlyradim píše:Zdravím Vás, mám prosbu. Můj děda (83) skončil na invalidním vozíku, neboť se mu rozpadly poslední dva obratle v páteři - diagnóza: chronický zánět v páteři + zjištěná rakovina prostaty. Mimo jiné nemoci, tak děda bere týdně přes 200 prášků (ano, je to myslím něco kolem 220 přesněji ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob kvě 18, 2019 10:59 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alobaba píše:Testy zkusím udělat ale ještě mě napadá, člen ondra258 psal něco o gamma vitamínu E, je možné že mám dost alphy a málo gammy a to způsobuje tu neuropatii ? dá se nějak poznat jestli mi chybí gamma, tedy jestli to má nějaký specifický projev ... Celkový vitamín E se v ČR sice testuje, al ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob kvě 18, 2019 10:47 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Stopkaeu píše:Uvádíte 60ml epsomske soli, víte kolik je to cca gramů? Mám doma váhu ale nemám odmerku Plus mínus stejně, 1 ml soli je zhruba 1 g a na nějaké vysoké přesnosti to celé nestojí jde pouze o vyvolání průjmu a zda budete mít laxírku po 55 g nebo po 65 g je zcela jedno.
Stránka 245 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem