Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 251 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: HUMÁTY, Rašelina

Předmět příspěvku: HUMÁTY, Rašelina
Napsal: sob dub 20, 2019 8:31 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 167954

Alopat píše:V předchozích příspěvcích byl zmíněn negativní vliv humátů na obsah minerálů důležitých pro chod štítné žlázy, ale přitom lepší konverze krmiva spojená s nabírání na váze - denními přírustky selat, není to nakonec tak, že humáty touto chemickou vazbou zpomalují chod štítné žlázy, ať už s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát dub 19, 2019 9:39 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jednorazovy_Nick píše:A vadí to, pán Jarda ? Lebo pred hodinou som vypil novú várku zkysnutého mlieka, ale kyslo kratší čas, ešte sa neoddelila syrovátka, a jeho chuť teda nič moc... Lepšia bola tá, keď mlieko kyslo dlhšie... Táto várka (kratšie kysnutie" má jemnučký nádych do horka. Mlieko som použ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Superpotraviny"

Předmět příspěvku: "Superpotraviny"
Napsal: pát dub 19, 2019 9:36 pm 

Odpovědi: 199
Zobrazení: 248371

Patrik1989 píše:jardo a ostatní co říkáte ma čaj matcha . ?je vhodné ho pít každý ?podle studii má nejvíce schopnost pohlcovat volné radikáli 15 x více než borůvky třeba .jediný v čem vidím problém že spaluje tuky a to nepotřebuji Sám ho sice nepiji, ale problém tam moc nevidím. Pochopitelně bude ta ...

Napsal: čtv dub 18, 2019 10:05 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Tak, dnes som pil tretí deň nalačno (po vypití pauza 75 minút, až potom pevné jedlo) 500ml skysnutého surového mlieka. POHODKA Akurát v jogurtovači sa vytvorí akoby jednoliaty "syr" v dolnej časti nádoby po tých 15 hodinách, čo je čas, ktorý mlieko v jogurtovači kysne (sám som ...

Napsal: čtv dub 18, 2019 10:02 pm 

pefi píše:Že se Lactobacilus reuteri v mléce nemnoží mi uniklo. Přidával jsem proteinový prášek, který je směsí syrovátkového proteinu, micelárního kaseinu (oboje z kravského mléka) a izolátu vaječné bílkoviny. Také jsem přidával prebiotická vlákninu Valosun (nyní Walmark), která obsahuje inulin a b ...

Napsal: čtv dub 18, 2019 7:33 am 

pefi píše:Mleko na jogurt prevaruji, protoze jogurt je pak hustsi. Pry se prevarenim rozpadne cast slozek, ktere jsou pro bakterie nestravitelne, na slozky jednodussi. Take jsem do prevareneho mleka pridaval proteinovy prasek, coz take vedlo na hustsi a jeste trochu chutnejsi jogurt. Snaha jogur zah ...

Napsal: stř dub 17, 2019 9:28 pm 

Alopat píše:K tomu by se měl vyjádřit i Xion, ono je totiž možné, že nepřežití bakterií mléčného kvašení vlivem trávení bylo způsobeno tím, že spolu s namnoženou kulturou testovaným jedincům nepodali vhodné jídlo, které by zředilo žaludeční kyselinu a možná i urychlilo průchod žaludkem (vliv HCl) a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř dub 17, 2019 9:17 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Karl píše:Dobrý den Dnes jsem měl dopravní nehodu na scooteru. Neni to podle doktora velmi závažné nic zlomeného jen mi povyskocilo a zase se vrátilo rameno protože právě na něj jsem spadnul. Je pochroumane odřené a bolí dost ale myslím že to bude okay. Myslíte že je vhodný v tomto případě půst pro ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rakovina hrubého čreva & Konopné čípky

Napsal: stř dub 17, 2019 8:46 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 17216

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, nejak som to v telefonate "nezaznamenal".... Pisete : "Já jsem vám dával přeci kontakt na pracovnici výzkumného programu kde se vyloženě zkoumá účinek různých odrůd konopí na rakoviny" ..... Mozete sem postnut ten kontakt ci odkaz (internetova stranka) ? Urcite by to ...

Napsal: stř dub 17, 2019 8:42 am 

Jednorazovy_Nick píše:Aj mne to dava takto logiku... Ze prezitie dostatocneho mnozstva probiotik bude skor otazka mnozstva toho jogurtu/zkysnuteho mlieka.... Uvaril som si zemiaky, ale...nemal som najmensiu ich rozmiesst s jogurtom .... Ja chcrm ten jogurt/zkysnute mlieko zjest, a o hodinu na to si ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř dub 17, 2019 8:35 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Jednorazovy_Nick píše:Pracujem "z domu" ("nefúkam"), auto nemám... Skúsim si dať to "poldo" nalačno.... Čo vravíte pán Jarda na taký "protokol", že mesiac poldo nalačno (napiť sa až o pol hodiny na to), mesiac pauza...a tak ísť dlhodobo ? Ako nevravím, že to musí byť najlepšie riešenie (možno by bol ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: HUMÁTY, Rašelina

Předmět příspěvku: HUMÁTY, Rašelina
Napsal: stř dub 17, 2019 8:22 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 167954

Alopat píše:Vzhledem k tomu, že rašelina má tendenci, podobně jako houby, koncentrovat radioaktivní a těžké kovy, tak bych jako vhodnější zdroj humátů, za předpokladu, že tento odpadní produkt opouští papírenskou linku ještě před bělením, viděl výrobek z lignosulfátu, i když na koupele nohou je to a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: stř dub 17, 2019 7:53 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Patrik1989 píše:JArdo prosímtě máš zkušenosti , proč člověk nesnese vodu na obličeji a pokožce hlavy vždy mám hned vysušenou kůži po ní žádné s červenání jen suchost pocituji z toho pak mám šupiny . To jde o to jakou vodu, pokud jde o vodu ze studny bez úpravy tak netuším v čem je problém, ale voda ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: stř dub 17, 2019 7:49 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Nerozumím tomu. Pokud srovnám sodík, draslík, hořčík, vápník, odkud kam se ty těžké kovy vyplaví? Takže až to srovnám, těžké kovy řešit nemusím, tělo si s nima samo poradí? Mám teď tedy dělat něco s candidou, nebo to nemá cenu, nejdříve je nutné srovnat ty minerály? Děkuji. Čemu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rakovina hrubého čreva & Konopné čípky

Napsal: stř dub 17, 2019 7:42 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 17216

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Má tu niekto skúsenosti s KONOPNÝMI ČÍPKAMI pri liečbe rakoviny hrubého čreva, kde sa nádor nachádza v blízkosti konečníka ? Pán Jarda mi cez telefón odporučil pre dedka také čípky, že vraj môžu "zožrať" nádor... Ale nejak som nenašiel na internete skúsenosti v tejto sú ...
Stránka 251 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem