Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 252 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: stř dub 17, 2019 7:37 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Jenže mě je špatně po všem zdravém a dobře po tom nezdravém. Nemohu se živit tím, po čem mi není špatně, protože takhle se živím dlouho a jsem podvyživená a tloustnu. Soustřeďte se na to po čem dobře kadíte, ideálně 3x denně, víc bych v tomto momentě neřešil.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: ned dub 14, 2019 9:22 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Bude stačit, když do jídelníčku přidám mědvědí česnek, koriandr, chlorelu a další potraviny, které odstraňují těžké kovy, nebo je nutné provádět chelaci? Jaké s tím máte zkušenosti? Buď jste můj příspěvek nečetla, nebo vám vůbec nedocvaklo co jsem vám napsal. Chelací uvolníte saj ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned dub 14, 2019 9:16 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Já už nevím, co jíst. SCD a Gaps jsou o vynechání sacharidů, mě přijde, že to je to jediné, co já mohu sníst, po čem mi není špatně. Pokud si dám pečivo s máslem, jsem ok, pokud si dám už nějaký složitý sacharid, trpím nadýmáním. Pokud si dám k tomu maso nebo tuk, často mám průje ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chrapot a nedomykavost hlasivek

Předmět příspěvku: Chrapot a nedomykavost hlasivek
Napsal: ned dub 14, 2019 12:28 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 21713

andělka píše:Pane Zajíček,ted jsem se dívala na internetu na Vámi doporueený roztok lugol a také ricinový olej - ale prosila bych Vás o sdělení,které byste mi doporučil - jak lugol tak i ten ricinový olej.Moc se v tom nevyznám, tak bych Vás poprosila ještě o Vaše doporučení.A případně,jak použít ten ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned dub 14, 2019 12:05 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:Asi jsem se nechal příliš unést, vždyť pokud se porovná množství těkavé složky oleje černého kmínu s běžným dávkováním terpentýnu, tak se black seed oil proti tomu jeví jako homeopatikum a obsahem této esenciální léčebné složky, jejíž nejvíce ceněnou částí je thymoquinone, připomíná rozd ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned dub 14, 2019 11:35 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Rosta69 píše:Já mám zasebou 8 klystýrů po sobě a a pořád ze mne něco leze,ne tak moc ale leze,spíš takové kousíčky jako čočka ale dnes ráno jsem si dělal klystrýr s troškou uriny a vylezlo ze mne pár asi 6cm velkýc kusů stolice,pokud to byla stolice a bylo to černé jako uhel a smrad jak ze zdechliny ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fisura chronická fáze

Předmět příspěvku: Anální fisura chronická fáze
Napsal: ned dub 14, 2019 11:29 am 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 195244

playaa píše:Zdravim pana Jardu a vsechny ctenare, chtel bych poprosit o radu s nasledujicim problemem: Uz nekolik let me suzuje svedeni zadku, primo tesne kolem ritniho otvoru. Zacalo to jako docela nevinne obcasne svedeni pred par lety kdy jsem si od toho ulevil lehkym poskrabanim rukou ale jinak j ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned dub 14, 2019 10:36 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Rosta69 píše:A kdo psal že drží v sobě 4 litry? Psal jsem že dělám nálev 4l ale ten si dávám 2x po dvou litrech,Jinak klystýr jsem už před třemi dny vysadil a pořád je mi blbě,ne od žaludku ale mám stav jako po týdenním tahu,To bude asi tím že mám cukrovku a tělo už dál hladovku nesnese je to už 13t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned dub 14, 2019 10:33 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Rosta69 píše:A kávovej klystýr u hladovky je OK? Kofein ať horem nebo spodem poměrně silně zrychluje štítnou, ale půst naopak docela silně zpomaluje štítnou tedy toto jde dost proti sobě a nejlepší nápad to patrně není.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: ned dub 14, 2019 10:21 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:A podle vlasové analýzy se dá zjistit, zdali je u mě problém s trutí viz. příloha? Nebo to bych si musela udělat nějaký jiný test? Takže jestli tomu dobře rozumím, je důležité doplnit všechny vitamíny, minerály, držet protikvasinkovou dietu + probiotika a přidat do jídelníčku byl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Dárcovská urinoterapie pro obnovení vlasového růstu

Napsal: ned dub 14, 2019 9:40 am 

Odpovědi: 117
Zobrazení: 210351

Rosta69 píše:Co se týká uriny tak jsem přesvědčen o tom určitě na něco funguje ale nechápu jednu věc a prosím o vysvětlení.Píšete tady že i plešatým narostou vlasy po pití uriny a prosím o vysvětlení,jak může urina způsobit to že na holém skalpu se vytvoří pod kůží vytvoří nové vlasové folikuly? Mně ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: ned dub 14, 2019 9:34 am 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Jednorazovy_Nick píše:https://www.google.com/amp/s/www.webnoviny.sk/najstarsia-zena-v-skotsku-prezradila-recept-na-dlhovekost/amp/ Pan Jarda, co Vy na to ? O co im ide ??? Z clanku vyplyva, ze pani sa dozila 107 rokov z dovodu ze sa nezaujimala o muzov, a ze tvrdo pracovala... Ma to byt "recept" pre ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chrapot a nedomykavost hlasivek

Předmět příspěvku: Chrapot a nedomykavost hlasivek
Napsal: ned dub 14, 2019 9:26 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 21713

andělka píše:Pane Zajíček,obracím se na Vás s prosbou- asi před měsícem jsem byla nachlazená,měla rýmu,kašel,kýchání.Po týdnu pití bylinkových čajů nachlazení jaksi přešlo ale objevil se mi nepříjemný chrapot,který přetrvává dosud a pocituji i zahlenění.Na doporučení kamarádky jsem navštívila krčníh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob dub 13, 2019 10:18 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jednorazovy_Nick píše:K tomu by sa mohol vyjadrit pan Jarda.... Pan Jarda tvrdi, ze nakolko vapnik z mliecnych produktov "hasi" zaludocnu kyselinu, tak by sa mliecne produkty (patri tu aj mlieko, jogurt...) mali pit/jest samotne, pretoze ked ich skombinujeme s cimkolvek inym, tak travenie toho ineho ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: sob dub 13, 2019 9:24 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Meda píše:nevím kam toto vložit, ale zajímal by mne názor, děkuji https://www.vetom.club/ Nemohu přípravek hodnotit z praxe protože jsem ho nikdy nezkoušel, nicméně zmíněná obsažená kultura nemá jenom výhody, ale i negativa. Stejně jako jakákoliv jiná bakterie se může chovat blbě a na rozdíl od jiný ...
Stránka 252 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem