Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:47 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 254 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: pon dub 08, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

krasnagadgetka píše:To mi přijde divné. Vždy jsem měla cholesterol v pořádku. Potom jsem začala užívat progesteronový krém, začala jsem trpět depresemi a ten hodný cholesterol se mi snížil. Tak jsem ten krém přestala brát a už nemám problém s depresemi! Pochopitelně je to jenom jedna z možností i kd ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: pon dub 08, 2019 12:38 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

krasnagadgetka píše:Nechala jsem si dělat krevní testy a mám problém s cholesterolem: serum triglyceridy - 0,72 mmol/l serum HDL cholesterol - 0,79 mmol/l serum LDL cholesterol - 2,9 mmol/l HDL cholesterol - 3,21 mmol/l Celkový cholesterol HDL poměr - 5,1 Jak mohu prosím zvýšit ten HDL cholesterol, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: POTRAVINOVÁ vs HISTAMÍNOVÁ intolerancia

Napsal: pon dub 08, 2019 12:36 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 18618

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, hadam mi neostava ako jedina moznost fekalna transplantacia... Nie zeby som na to nemal.odvahu...nemam na to peniaze... Nebol som kojeny, zla psychika za poslednych 10-15r. rozhodila telo... Naco mam za sebou asi 90 sankhapraksalan ? Mozno 100 urinovych klystirov ? D ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: pon dub 08, 2019 12:10 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

Zilionk píše:Může rybí tuk způsobit adrenální crash ( nebo to co si myslím že je adrenální crash ) ? Tím myslím křeče v břiše, plynatost, motání hlavy, horko atp ... díky Patrně bude záležet jaký a v jakém množství nicméně asi je možné tím podobné stavy vyvolat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon dub 08, 2019 12:03 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Medlounek píše:Nenapadá vás prosím proč mě strašně cukají svaly z glycinu at ho beru jako kolagen nebo samotný ? Oboje silně zvedá methylaci a je tedy možné že vám nabíhá přemethylace, což může i vyvolávat úzkosti.

Napsal: pon dub 08, 2019 12:02 pm 

Igi píše:Přemýšlím o beta karotenu a vitamínu A.. Říká se, že doplňovat pouze beta karoten není dobré, protože chybí ostatní karotenoidy. Hotový vitamín neboli syntetický retinol už všechny ty karotenoidy má? Má retinol pouze jedinou nevýhodu, že je možné se s ním předávkovat, jinak je lepší ho brát ...

Napsal: pon dub 08, 2019 11:59 am 

Okurak píše:Když jsem řešil své problémy, tak sem si nechal udělat test vitamínu E. No a výsledek mě i mého doktora překvapil. Byl jsem za horní hranicí pro vitamin E - byl vysoký. Nikdy jsem vitamin E nebral ani se ho nesnažil doplňovat. Tak jsem projel internet a vitamin E je hodně spojen s omegou ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned dub 07, 2019 8:33 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Rosta69 píše:Ahoj...osmej den držím hladovku je o vodě,mám zasebou 6x klystýr a tíží mně problém s žaludkem.Už druhej den mně bolí žaludek a je mi tak nějak na zvracení.Poradtě...mám to ukončit nebo to přejde? Děkuji moc Předpokládám že to přejde i když 8 den již by mělo být trávení určitě vypnuté.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned dub 07, 2019 7:33 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

ZDENINA píše:Parazité mohou pronikat i bosýma nohama.Ultrazvuk působí hlavně na hraboše a krtky. Neumyvakin v knize Dlouhověkost píše,že giardia lamblia proti které není imunita,je pro nás životně důležitá,protože udržuje čistotu ve střevech,ale při velkém zanesení pak produkty jejího metabolismu za ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned dub 07, 2019 7:23 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Nso ci píše:Po dlhom čase som sa znovu vrátila k očistám, predovšetkým k očiste pečene a k Šankprakšalane. V čase, keď som očisty robila, bola som bez zdravotných problémov a cítila som sa dobre. Myslím, že keby som ich robila priebežne počas tých rokov, kedy som s nimi prestala, mohlo mi zdravie sl ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: ned dub 07, 2019 7:20 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Mojzo píše:Dobrý den. Když si chci nechat zkontrolovat ledviny z krevních testů, jaké všechny testy si mám nechat udělat? Přijde mi, že voda mnou jen prochází a nemám z toho dobrý pocit. Zánět asi nemám, nic mě nepálí ani nebolí. Mám udělat: Kyselina močová, kreatinin, Cystatin C a pak ještě třeba g ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: STAVA Z GOJI A DIAGNOZY NA KTORE ZABERA.

Napsal: ned dub 07, 2019 1:11 pm 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 96190

Alopat píše:Nějaký světlocitlivý, tepelně nestabilní alkaloid - u sušených plodů jsem takovou reakci nezaznamenal a řekl bych, že se jedná o inhibitory acetycholinesterázy, jako u skořice a terpentýnu. Myslím, že je nyní zřejmé, proč se neprodávají čerstvé plody goji. "V roce 1989 byla publikována s ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Čím mýt vlasy, čím nahradit šampony,sprcháče, krémy??

Napsal: ned dub 07, 2019 12:58 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 240796

Jednorazovy_Nick píše:No ja neviem, pán Jarda.... Máme nosy, a pokiaľ dotyčná chodí do práce či medzi ľudí mimo rodiny, tak... si budú myslieť, že sa pomočila... Moč predsa cítiť. A natierať sa "bezfarebným" "takmer" nepáchnucim močom, to nemá zmysel, ten má tak málo látok v sebe, že je to skoro ako ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Čím mýt vlasy, čím nahradit šampony,sprcháče, krémy??

Napsal: ned dub 07, 2019 12:56 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 240796

Patrik1989 píše:Z čeho se skládá jádrové mýdlo ?,myslím si že na pokožku i na vlasy je zatím nejlepší čistič není tak agresivní jak ty chemcké sajrajty ,a prý je dokonce zasaditý je to možné ? Dříve si ho doma vyráběla každá hospodyňka jde pouze o tuk vysrážený louhem třeba zde je popis výroby https ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned dub 07, 2019 12:49 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Dvoris08 píše:Tak jsem proceduru konečně provedl...šel jsem přesně podle návodu, teda, alespoň na začátku...ráno jsem vypil 0,75 l vody, pak jsem dal vařit rýži a uvařil si 1,5 l heřmánkového čaje....nemám 1,5 l hrnek, jen 0,75 l, tak jsem používal ten, první dávka 0,75l byla relativně v pohodě a mě ...
Stránka 254 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem