Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 262 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 06, 2019 5:23 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Zaujimave, ze odkedy sucasne davam Neprinol, Kaolin, praslicku, horcik, trosicku draslika (mam aj malo sodika, aj ked vela solim), Jod, selen, zinok (proste doplnam co mi chyba), a k tomu sylimarin 140 (tu intenzivnu kuru 6toboliek denne) a Adrenal Cortex, tak aj napriek pravid ...

Napsal: stř bře 06, 2019 5:22 pm 

pefi píše:Dr. Klinghardt v jedné ze svých prezentací uváděl, že pokud se v zažívacím traktu potká hliník s glyfosfáty, tak řádově vzroste vstřebávání hliníku, který za běžných okolností tělo prakticky nevstřebává. Takže hliník sám o sobně v žaludku nevadí, jsme na to evolučně vybaveni, ale pračlověk ...

Napsal: stř bře 06, 2019 5:16 pm 

Alopat píše:Autor blogu nám chtěl naznačit, že úzkosti a deprese jsou projevem dysfunkce imunitní štítné žlázy a křemík čistí neuroendokrinní systém, neboli hormonální osu hypofýza - štítná žláza - nadlevinky, od zátěží. Přičemž popsal, jak z jeho mozku spadla mozková mlha (domnělá candida tvořící z ...

Napsal: stř bře 06, 2019 8:20 am 

Alopat píše:Viděl bych to na koloidní roztok minerální křemeliny + kyseliny ortokřemičité / jarního výluhu z přesličky. Na trhu se vedle právě popsaného složení 2in1 SilaLive vyskytuje ještě další druh organického křemíku nazývaný monomethylsilanetriol a prodávaný pod značkou Living Silica™, který m ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř bře 06, 2019 7:48 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:Mikrovlny, na rozdíl od tepelného ohřevu produkujícího hojivé proteiny tepelného šoku a infračerveného záření dobíjejícího buňky, vyvolávají rakovinu. Mikrovlnná technologie se v Anglii, jak dnes víme, používala k rozhánění a tiché likvidaci protiválečných demonstrantů kolem amerických v ...

Napsal: úte bře 05, 2019 10:15 pm 

Alopat píše:Původně mě zaujaly Schindelleho minerály, ale nechce se mi vstřebávat hliník a podobné to bude s levnějším křemičitanem hlinitým, zvaným kaolin. Enterosgel a Sanogel se do krve údajně nevstřebává. Jedná se mi o kyselinu křemičitou, která je v organické podobě obsažena v přesličce, nicmén ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 05, 2019 9:09 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

daniela.dd píše:Dobrý den, dá se prosím Epsomská hořká sůl používat i denně jako zdroj hořčíku, nebo není dobré užívat takto pravidelně? Případně jaké denní množství zvolit pro doplnění dávky hořčíku v těle. Přemýšlím o jejím denním užívání právě i z důvodu nepravidelného vyprazdňování (důsledek jat ...

Napsal: úte bře 05, 2019 8:54 am 

kov píše:J, j. Muj dotaz byl o velkych patazitech. Ze bysme byli vsichni promereni larvami a nikdo nemel dospelce, to se mi vzpira uverit. Pidismejdum a plisnim verim. No zase tak optimisticky to nevidím nějaké i když asi ne přesně definovatelné procento populace je určitě má. Problém je ovšem asi j ...

Napsal: pon bře 04, 2019 10:37 pm 

Mojzo píše:Stačí i na velké parazity olej z černého kmínu před jídlem? To je špatně položený dotaz na některé asi ano a na jiné ne a bude záležet i na množství. Každopádně je lepší zlikvidovat něco než nelikvidovat nic.

Napsal: pon bře 04, 2019 10:36 pm 

kov píše:1)Najdete si duveryhodneho patologa a poptejte se ho kolika lidem rocne nachazi pri pitvach ve strevech cervy. (Ja uz jsem to kdysi udelal.) 2)Najdete si nekolik veterinaru a poptejte se se jaky maji nazor na masivni promoreni lidske populace velkymi cervy. (To uz jsem taky udelal) 3) pak v ...

Napsal: pon bře 04, 2019 10:16 am 

Alopat píše:Helminth Infections and their Impact on Global Public Health https://www.springer.com/la/book/9783709117811 http://zverolekarka.com/toxokaroza/#Nakaza_vajicky_z_prostredi http://zverolekarka.com/clanky/ Dobré odkazy, je hodně zajímavé si přečíst co vše se může v našem okolí skrývat.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 04, 2019 10:11 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

kov píše:Tu dietu, jak je popsana v tom dlouhem prispevku vyse, muze dlouhodobe dodrzovat asi jen mnich v tibetskem klasteru. Tak jistě, nicméně nějakou dobu se to vydržet dá a pravděpodobnost zlepšení je slušná.

Napsal: ned bře 03, 2019 3:59 pm 

Xion píše:JJ, urcite sa da vsetko vylepsit este do detailov, diky pozriem aj tieto veci. Ten moj postup je oproti cloveku ,co nic nedoplna myslim luxusny, a k deficitu urcite nevedie, hoci je pravda, ze zrovnanie hlbokeho deficitu v tele moze tymto postupom trvat aj niekolko rokov, ale zase je to be ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: ned bře 03, 2019 12:20 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Tak jsem to dokončil, šla ze mě ale jen voda, víceméně nic tuhého. Celkem jsem vypil cca 2 litry teplé osolené vody, skoro 1,5 litru heřmánku a před procedurou jsem tam poslal ještě 0,7l studené vody. Nešlo to tak rychle jak píšete v návodu, musel jsem čekat asi půl hodiny na první vypráz ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Závratě

Předmět příspěvku: Závratě
Napsal: ned bře 03, 2019 8:54 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 73827

krasnagadgetka píše:A jake jsou prosim vas jine moznosti? Mam nizky kortizol a nekdy zavrate a nevim, co s tim. Třeba nízký hořčík, nevyspání, vyšší fyzická nebo psychická únava a spousta dalších.
Stránka 262 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem