Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 264 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: stř úno 27, 2019 10:29 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Je normální při pití té minerálky mít extrémní plynatost? Třeba celý den? Tak úplně běžné to není nicméně je to možné protože v některých případech obsažená síra likviduje spousty šmejdů a pak pochopitelně prdíky jdou.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jizvy a co na ně

Předmět příspěvku: Jizvy a co na ně
Napsal: stř úno 27, 2019 9:36 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 34094

Monyna píše:Pane Jardo,mám tam nějaké zánětlivé ložisko,na konci jizvičky malinkou vytahanou kůži která trčí věn z konečníku která se mi pořád zanícuje,otíká.Pomažu, přeléčím a za 14dní zase.Ted jsem tam měla i bílou tipečku už jsem měla chut do toho píchnout.Dokrot mi tvrdí že celou jizvu vyříznout ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: pH v pochvě

Předmět příspěvku: pH v pochvě
Napsal: stř úno 27, 2019 9:16 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 18202

ZDENINA píše:Když jsem byla těhotná,tak na konci těhotenství jsem měla taky tyhle problémy.Nechtěla jsem žádnou chemii,tak jsem navlékla syrový česnek na nit,udělala na něm pár vrypů,aby se účinné látky uvolňovaly a zavedla do pochvy. Po pár opakováních jsem měla pokoj.Hlavně bacha na to,aby vám tam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte úno 26, 2019 10:35 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Od zajtra zacinam uzivat lugolov roztok prostrednictvom koze. Kedze mi podla vlasovej analyzy chyba (hoci v ovela mensej miere) aj selen (aj napriek eho doststocnemu zastupeniu v mojek strave...), a jod potrebuje byt v rovnovahe so selenom, poradte mi prosim z coho cerp ...

Napsal: úte úno 26, 2019 10:30 pm 

marokanka píše:Jardo, jak dlouho a jaké množství byste doporučil? Trochu se u té minerálky bojím, aby střeva nezlenivěla, je to přecejen projímadlo. 7 dcl mě proplachuje už nějakých 6 hodin, takže bych to pro prevenci viděl na nějaký 1 dlc ráno nalačno? Zároveň bych se chtěl zeptat, jak je to se str ...

Napsal: úte úno 26, 2019 10:21 pm 

Monyna píše:Děkuji.Slyšels jste o červeném světýlku?Biostimulační laser,prý změkčuje jizvy a pomáhá k produkci enzymů a tím se lépe hojí rány a jizvy I to je jedna z možností, ovšem proti tomu co jsem napsal docela drahá a je otázka jak moc bude funkční, pokud příčina zůstane zachována.

Napsal: úte úno 26, 2019 1:27 pm 

marokanka píše:Já jsem to zkazil, tím, že jsem to dle nějakého návodu ředil. Beru tedy zpět, protože jsem užil 3 dcl na noc a pak ještě celou 5 dcl láhev ráno na lačno a výsledek se dostavil cca za 2 hodiny. Nejdříve šly ty špunty, které mě trápily posledních X dní, to byla stále značná námaha a pak ...

Napsal: úte úno 26, 2019 1:21 pm 

Monyna píše:prosím pěkně co na jizvu která píchá a štípe,cítím i teplo,jakoby pod tím byl zánět.Doktor nevidí jiné než vyříznout a sešít.Máte někdo prosím radu?Jinak je to jizva v konečníku po shojené fisuře.Pořád jsem si myslela že mám hemeroidy,ale zlobí mě jizva Jsem z toho už na prášky Zvenku ri ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: STAVA Z GOJI A DIAGNOZY NA KTORE ZABERA.

Napsal: úte úno 26, 2019 9:08 am 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 96190

Patrik1989 píše:Dají se někde koupit čerstvé plody goji ? Na to odpovědět nedovedu, ale pochybuji že by je někdo dovážel. Předpokládám že se na hromádce poměrně rychle kazí a bylo by to tedy technicky složité.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: úte úno 26, 2019 9:06 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

Esterka píše:Byla jsem na přeměmření přístrojem Salvia. Skoro vše mám čisté, ale odolává HPV v močáku i gyn. orgánech. Můj stav se ale výrazně zlepšil užíváním HCL a protikvasinkovou dietou. Břicho mám stejně velké ráno i večer! Funguji jako normální člověk, což se kvůli obrovskýmu nadýmání říct pře ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 25, 2019 10:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Uzivam Neprinol, co je zmes enzymov na detox organizmu, ocistu buniek, a kapsula ma byt potiahnuta specialnou vrstvou odolnou voci traviacim stavam. Davam si rano 3tbl, pred vecerou 2tbl. Ked si rano dam 3tbl, zapijem 6dcl teplej (nie horucej) vody, tak mozno po 1-2min ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon úno 25, 2019 9:18 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

daniela.dd píše:Dobrý den, omlouvám se, jestli už to tu bylo zmiňované, nevšimla jsem si....Existuje nějaký detox, čím tělu pomoci zbavovat se toxinů, mrtvolek, bordelu...při antiparazitikách? Mám asi týden a půl po další dávce (albendazol, praziquantel) a vyloženě cítím, že jsem stále plná toxinů, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 25, 2019 9:11 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

pefi píše:Při zadní rýmě mám pocit, že jsou šmejdi skrytí v hlenu, takže se k nim plyn jen tak snadno nedostane. Já zkouším výplachy dutin, ale k výplachu s MMS jsem se zatím neodhodlal. S těmi střevy to může být i naopak - dokud se člověk nezbaví šmejda v dutinách, tak se zárodky skryté v hlenu se ...

Napsal: pon úno 25, 2019 9:06 pm 

marokanka píše:Dobrý den, také mě postihla tato nepříjemnost a rád bych se zde trochu nachytřil. Na podzim jsem si udělal úraz lýtka, což mě znehybnilo a nebudu Vám ani sobě nic nalhávat - v kombinaci s přicházející vánoční atmosférou, jsem se jen válel doma žral. Tomuto jsem přisuzoval fakt, že jse ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 25, 2019 8:19 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Chrasty píše:Chci se zeptat jestli je tady někdo nebo jestli znáte někoho kdo za pomocí inhalace mms si vyléčil astma nebo chronickou zadní rýmů? Děkuji za informace Tak šmejdy v místě samém, tedy kam se to dostane to ničí, ovšem zdroj problémů, tedy střevo se tím vyřešit pochopitelně nedá.
Stránka 264 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem