Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 265 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: ned úno 24, 2019 8:42 am 

Odpovědi: 212
Zobrazení: 369457

Ajpoka píše:Děkuji moc za rady. Nicmene nevim presne, jak to myslite s temi jatry? Muzete prosim trochu rozepsat? Spatrujete nejaky problem v tom jidelnicku? Moc dekuji. Hezky vecer. Andrea Tak je potřeba si udělat plné jaterní testy a snažit se pomocí různých opatření držet hodnoty pokud možno k nu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: ned úno 24, 2019 8:34 am 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

JA ninka píše:Dobrý deň, chcem Vás pán Jarda poprosiť o rady. Kvôli prekyseleniu organizmu, premnoženiu Candidy a oslabeným obličkám som dostala takú trochu " prísnejšiu" diétu. Môžem jesť zeleninu okrem zemiakov a paradajok - tú surovú aj tepelne upravenú (na pare, restovanú, pečenú) a ešte kvasenú ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob úno 23, 2019 7:43 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:No já zkoušel klasicky trojčátko, nebo jen hřebíček, taky propolis, kokosový olej denně nebo i skořici, ale nezabralo to. Možná by teda bylo lepší udělat tu antiparazitální kůru a až po ní případně TSM. Tak vyzkoušejte a uvidíte i když byliny potřebují čas, zpravidla je potřeba ty bylinné ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: sob úno 23, 2019 7:41 pm 

Odpovědi: 212
Zobrazení: 369457

Ajpoka píše:Ahoj,chci se zeptat,zda je normalni,ze se mi po 2-3 tydnech diety zhorsily obtize - boleni v krku a svedeni chodidla. Muze to byt projev hladoveni candidy? Navic mi dost chybi sacharidy, mistama az pocituju slabost a agresi. Vcera jsem si uz musela vzit banan a asi 3 kousky suseneho ovoc ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob úno 23, 2019 4:05 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Mojzo píše:Je chlorid hořčíku alkalizující látka? Mně po něm někdy jako kdyby pálí břicho a střeva, tak se bojím aby neokyseloval tělo a to pálení aby nebyl zánět. Děkuji Hořčík by měl reagovat zásaditě, ale to ještě neznamená že vám nemůže dráždit střeva, vyzkoušejte tedy jiný druh hořčíku a uvidít ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob úno 23, 2019 3:58 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Je lepší při dlouhotrvajících problémech a podezření na parazity volit syntetická antiparazitika nebo TSM? Změna snad všeho v životě od práce, stravy a stresu mi nedokázala bohužel pomoct tak přemýšlím o těchto dvou možnostech, do TSM se mi ale nechce kvůli přemrštěné ceně. Pokud vám dlou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: sob úno 23, 2019 3:47 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Haluzak píše:No nevím jestli píšu do správného vlákna. Ale musím zde přidat svou zkušenost. V dobrém jídle se vyžívám, přesto mám spíše problémy s podváhou. Miluji dobré jídlo. Mezi které bezesporu patří i to obyčejné ale lahodné máslo.. Jednou jsem došel k závěru že je to zdravé.. tak jsem si teda ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob úno 23, 2019 9:43 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Aedunak píše:Pane Jardo, po trápení se suchýma očima jsem si našel na netu že by mohl křemík pomoct, tak sem jedl půl okurky každej den. Za měsíc mi to na oči pomohlo až zázračně. Ted už okurky jím tak nějak třeba jednou za týden a efekt se drží. To by asi nebylo až tak divný, ale divný je že když j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: sob úno 23, 2019 9:40 am 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Dobrý večer, chcel by som sa spýtať, priatelka vykonala už 2 očisty jater , dokončila kúru antiparazitik ( prazequantel, albendazol, vermox ) ... Tlak mávala vzdicky 80/50 a podobne (velmi nizky tlak aj vrchyn aj spodny... ale tep vzdy okolo 90/min a viac... (zena 25 r ..163cm / 42 kg) ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob úno 23, 2019 9:32 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Ruso píše:Zdravím Jardo, na vaše stránky jsem narazil teprve nedávno a postupně si to tu pročítám. Již několik let experimentuji s jídelníčkem a až zde jsem pochopil "proč" a jakým směrem se dál vydat. Na základě výsledků krkacího testu jsem se vydal do lékáren pro HCl, lugol, pelyněk... neuspěl jse ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát úno 22, 2019 10:16 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

gumicek píše:Dobrý den pane Jardo, včera ráno jsem si udělala očistu střev pomocí slané vody a večer očistu jater, jsem z ní nadšená,vše proběhlo v pořádku, podpořila jsem to dopoledne koupelí s epsomskou solí a odpoledne rycinovým obkladem, ráda bych se zeptala, zda jaterní očistu můžu zopakovat zn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv úno 21, 2019 11:12 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

pefi píše:Jednorazovy_Nick: Vaše výsledky jsou tak trochu podobné mým, takže vám možná ušetřím trochu času. Nicméně začnu od lesa. Většinou poznám, když něco doplňuji a ono to něco dělá. Křemík jsem zkoušel doplňovat křemelinou a přesličkovým čajem a necítil jsem vůbec žádnou změnu. Železa mám taky ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv úno 21, 2019 10:11 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Jednorazovy_Nick píše:Som v šoku. Moje výsledky... (pomýliť sa asi nepomýlili, vo výsledkoch je spomenuté aj moje BMI 23, ktoré súhlasí) Ca Vápnik +43 % Na Sodík -52 % K Draslík -25 % P Fofor +54 % Zn Zinok -47 % Mg Horčík -43 % Fe Železo -60 % Cu Meď +3 % Mo Molybdén -13 % Co Kobalt -91 % Cr Chróm ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Trhlinky v nose

Předmět příspěvku: Trhlinky v nose
Napsal: čtv úno 21, 2019 9:56 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 27907

trika1 píše:U prasklinek v nose B12 100% nepomůže. Dostávám jej pravidelně injekčně, pro stálý deficit a prasklinky mám opakovaně mnoho let vždy tak 1x za 2 měsíce...většinou stále na stejném místě, prasnkne bolí, mírně krvácí, tak jak píše paní nahoře.... moje matka to má občas také(nebydlíme spolu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: stř úno 20, 2019 8:27 am 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

letnislunce píše:minule jsem si dělala výplach jen sodou a taky jsem měla po něm nadýmání - a to opravdu hodně...dělám něco špatně nebo to je díky kvasince? Asi to bude tím lapachem protože oproti sodě ze mě lezlo najednou strašně hodně breberek...jak dlouho si mám nechat pauzu od klystýru? Stačí vě ...
Stránka 265 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem