Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 267 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Chronický streptokok

Předmět příspěvku: Chronický streptokok
Napsal: ned úno 17, 2019 9:53 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 78646

jsturbo1994 píše:Dobrý deň prajem . Mám dlhodobý problém . Trápi ma kašeľ, zahlienenie a trpím prieduškovou astmou . beriem kortikoidný sprej dva krát denne. Momentálne som bol chorý a pri krvných testoch mi zistili zvýšené aslo na vyššiu hodnotu . Hodnotu neviem lebo som papiere nemal v ruke. Dokto ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob úno 16, 2019 9:05 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

nads píše:Mám odměrku 4,5g, tak jí používám. Včera 4 odměrky (18g) a bez průjmu. Dnes 5, tak uvidím. Ale začíná mě to děsit... Původně jsem himalájsou sůl nedával, ta hnusná chut mi zas tak nevadí. Ale ono je to i kvůli podpoře nadledvinek. At už dám jakékliv hořčíku, mám teda přidat max 1g soli? St ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: JEDNO JEDLO DENNE

Předmět příspěvku: JEDNO JEDLO DENNE
Napsal: sob úno 16, 2019 8:52 am 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 204132

Xion píše:Tak ja mam dalsich niekolko rokov 1-2 jedla denne za sebou. Celkovo ked to spriemerujem tak by som to nazval 1,5 jedla denne, to pol jedlo sa mozu doplnit vitaminy a raw food z ovocia, co sa rychlo stravi / rozbehne travenie, a potom za hodinu az dve sa najest jednym velkym hlavnym jedlom. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát úno 15, 2019 3:45 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

scooors píše:Ďakujem za odpoveď. Priateľka vykonala očistu, kamene z nej vyliezli aj ked v den očisti v noci zvracala. Chcem sa spýtať, pri prvej očiste vylúčila mnoho maličkých zeleno zltých zafarbených kamienkov (cca 50-60 kamienkov) makkych na dotyk ( v prstoch sa to rozpučilo pri tlaku ) . Táto ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Miso, Natto, Tempeh

Předmět příspěvku: Miso, Natto, Tempeh
Napsal: čtv úno 14, 2019 10:08 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 64487

miroj píše:Dobre. Skusim o tom nieco napisat. Ucinky misa popisuje Herman Aihara v knihe Zaklady makrobiotiky. Popisuje neuveritelne liecive ucinky misa z nemocnice v Nagasaki po explozii atomovej bomby v roku 1945. Nemoc z oziarenia nam snad v sucasnosti akutne nehrozi. Aktualnesia je liecba rakovi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Miso, Natto, Tempeh

Předmět příspěvku: Miso, Natto, Tempeh
Napsal: čtv úno 14, 2019 7:03 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 64487

miroj píše:Som clenom tohoto fora uz nejaku dobu. Vacsinou som pasivny a rad si precitam skusenosti a nazory ostatnych clenov. Pretoze miso je moja srdcova zalezitost, nemozem inac, ale musim zareagovat. @outdoor Citace:Miso se taky často liší, obvykle jsme jej používali do polévky bez tepelné úprav ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Strážný hrbolek

Předmět příspěvku: Strážný hrbolek
Napsal: čtv úno 14, 2019 6:55 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 32187

Monyna píše:Já ten česnek zkoušela a fakt mi bylo od žaludku hrozně zle. Ještě jsem četla o enterosgelu,nemůže mi způsobit zácpu?Když je spíš na průjem.A četla jsem že si s tím paplají i obličej lidé co mají kožní obtíže,tak bych zkusila i konečník mazat. Ty čípky jsou fakt drahé,a měla jsem domácí ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: čtv úno 14, 2019 6:43 pm 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

kov píše:Skvělé povídání o střevech a o tom co všechno způsobí když v nich máme nepořádek. https://zanetakremsa.cz/syndrom-traveni ... hoqrG2XEO4 Střeva jsou základem všeho jak dobrého zdraví tak většiny nemocí.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv úno 14, 2019 10:31 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

T_N píše:Paralen mám pouze na bolest. V nemocnici jsou schopni mi dát pouze heparin (a krmit mě rohlíky), který však tromb nerozpouští, pouze ředí krev. Tak jsem si načetla, že k rozpouštění jsou právě dobré enzymy a zde v diskuzi uvedené potraviny. Krev se tedy snažím ředit zeleninou, vodou (něco p ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv úno 14, 2019 10:03 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

mdavid626 píše:Šlo by dělat štávu z karotky v pytlích pro zvířata? Má to nějakou nevýhodu? Ne, pokud není nějak nahnilá, nebo viditelně poškozená, nevidím v tom problém.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv úno 14, 2019 10:01 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

T_N píše:Dobrý den, prosím o radu. Jsem měsíc po porodu císařským řezem a objevila se mi hluboká žilní tromboza. Konzumuji Wobenzym a včera jsem začala se syrovou stravou (mrkev, řepa, cibule, okurka, oliv. olej). Na ukrutnou bolest a zimnici beru paralen. Prosím o radu, jak mám zkombinovat jídelníč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nádor mozku - Glioblastom IV

Předmět příspěvku: Nádor mozku - Glioblastom IV
Napsal: čtv úno 14, 2019 9:26 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9969

Konvalinka píše:Dobrý den, babičce (75) byl diagnostikován mozkový nádor - glioblastom IV, nyní je po po operaci, nádor se údajně podařilo vyjmout celý. Dle lékařů má však babička před sebou 6-12 měsíců života, tento velmi agresivní typ nádoru prý není vyléčitelný, očekávají, že brzy vyroste znovu. ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: čtv úno 14, 2019 9:15 am 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte, mam otazku. Da sa pouzivat kaolin (mam od pana Jardu) ako maska na tvar (popri konzumovaniu podla protokolu tu X krat spomenutom) po dobu 30 dni kazdy den, a po 30 dnoch sa ustalit na 3x za tyzden dlhodobo ? A este ma zaujima.....Moze sa nanasat pri maske aj na pery ? N ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: čtv úno 14, 2019 9:09 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:ďakujem vam za rady Chcel by som sa spýtať aké možné problémy s pečenou ? Robil som si dlhu dobu kávove klystíry, očistu pečene, jedol semiačka pestrecu (požuť dlhšiu dobu) Olej z pestreca, výtažok sylimarin anič proste.. :/ Vzhledem k tomu že dotaz není adresován přímo mě, odpovím pouz ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Strážný hrbolek

Předmět příspěvku: Strážný hrbolek
Napsal: čtv úno 14, 2019 9:01 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 32187

Monyna píše:Vy ani netušíte jak jste mě uklidnil!!!Děkuji mnohokrát!!! A jste další co mi řekl,že už to mám v hlavě.Asi ano,jsem už z toho tak vynervována ,že když mě jen nějak píchne tak už cítím jak mě oleje horko a v tu chvíli mám po náladě,bojovala jsem 4roky s trhlinou a byly to děsné bolesti. ...
Stránka 267 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem