Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 268 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidla

Předmět příspěvku: Sladidla
Napsal: stř úno 13, 2019 10:36 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 60782

Goldman píše:Je pravda, že pokud je člověk cukroholik, tak žádná sladidla nevnímá jako sladká ale hořká? Skutečný závislák na cukru, který cukr konzumuje ve větších dávkách si nemůže sladidlem nic osladit. Aby jsme získali pocit, že sladidlo je sladké, museli bychom prý před tím na několik dní cukr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 13, 2019 10:32 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

scooors píše:Dobre rano , chcel by som sa opytat . Priatelka mala uz 2 ocistu jater (1 ocista bola bez problemov, vylucila asi 50-100 malych kamienkov nezvracala ani nic vsetko prebehlo poriadku. Postup : Do 14:00 100% stava jablko, mrkva, cerny ribiz 1 liter + voda... potom nepila ani nejedla nic d ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Strážný hrbolek

Předmět příspěvku: Strážný hrbolek
Napsal: stř úno 13, 2019 10:19 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 32187

Monyna píše:Pane Jardo,tak jsem se odvážila jít k lékaři mimo naše město.To co mi trčí u konečníku je prý kožní řasa,není to z trhliny jak jsem si snad myslela.Mám stále zvláštní bolesti v konečníku,doktor mi tam koukal a říkal že trhlinku kterou jsem měla je shojená,mám minihemeroidíky,a sliznice j ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: úte úno 12, 2019 3:56 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Bepahika píše:moc děkuji - celkem použitelný, to znamená, že úplně ono to není, z Vašeho pohledu? Našla jsem ještě tento - https://www.pravebio.cz/redmond-vzacny-bentonitovy-jil/ myslíte, že je nějaká jistota, že je to opravdu jíl kvalitní, když už to stojí tolik peněz? Po otevření to člověk nijak n ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte úno 12, 2019 3:52 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

nads píše:Tak cukání je vždy jen když jsem absolutně v klidu - ležím, sedím,.. Ale po nasazení hořčíku je to o dost mín. Asi to už prujem bude, raději uberu. Navíc řeším špatné cévky - propustné, lámavé,.. A když jsem byl u doktora, tak mě poslal na test na tetánii (pokud to píšu správně), podvázali ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: úte úno 12, 2019 3:45 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

MartinaR píše:Ahoj, ráda bych poprosila o radu, doporučení... 9.7.2018 jsem byla operována na akutní apendicitídu. Od té doby mám problémy s vyprazdňováním, stužkovitá stolice, zácpa, někdy bolesti břicha. Byla jsem kvůli tomu 2x na kolonoskopii, 1x gastroskopie, 1x ct kolonografie, bylo zjištěno, ž ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: úte úno 12, 2019 3:38 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

nads píše:Mohu ten rykatník zalít vařící vodou a po 10min jen tak sníst (vypít i tu vodu?) Mám to sníst kdykoliv během dne, najednou? Snažil jsem se dohledat obsah vitamínu, ale těch 15g asi nepokryje všechno... Momentálně denně dávám.. 1500mg vit C + 300mg Rutinu + 4x kiwi + 125g boruvek mám k tomu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte úno 12, 2019 9:28 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Goldman píše:Lidí, co byli kojeni déle než rok, je mezi námi hodně málo, statistka uvádí, že v ČR je to jen 15 procent z nás. Ono bude záležet o jakém ročníku se bavíte, dříve za komančů se kojení tolik nezanedbávalo pak byla díra v informacích a na kojení většina matek kašlala, ale nyní zase přibýv ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte úno 12, 2019 9:24 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

valenta.klara píše:ash: Díky! Myslím, že přesně vše tohle jsem potřebovala "slyšet". Dnes mi bylo o poznání lépe Teď se vrhnu na to googlení kvašených produktů...furt jsem to oddalovala, ale jestli píšete hovínko jako z učebnice, to mi za to stojí. Jarda: Díky za odpověď. Pokusím se svůj pobyt na vz ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte úno 12, 2019 9:08 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

nads píše:Plánuji též analýzu. Napsal jsem jim email a mé otázky (chci poslat nehty, a další dotazy k tomu) Ale má někdo zkušenost, kterou z těch služeb vybrat? Je na výběr 5.. je potřeba ten nejdražší? https://www.biomol.pl/cz/obchod Jinak to koupím, asi vyplním nějaký formulář, pošlu nehty společn ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: úte úno 12, 2019 8:57 am 

Bepahika píše:Poraďte mi, prosím, kde objednat větší množství bentonitu? Na internetu jsou většinou balení 100g apod.. a nebo mi vyjede pod bentonitem kočkolit. V lékárně mi řekla paní za 0,5kg asi 1200,- Kč.. Moc ráda bych ho vyzkoušela a nejsem schopná na něco rozumného narazit Celkem použitelná j ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte úno 12, 2019 8:54 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

nads píše:Zakoupil jsem chlorid hořčíku přímo zde na eshopu. Prvně jsem dával do petky 1,5l tak cca dvě obyčejné lžičky... Průjem sice uplně nebyl, ale řidké to bylo, menší kousky, asi uberu. Ale asi bych měl začít uplně odznovu, od menších dávek. Mocca lžičku asi nemám, ale to se má opravdu začít n ...

Napsal: pon úno 11, 2019 3:06 pm 

Bepahika píše:Ještě prosím, jak jsem pochopila, je toho bentonitu více druhů - podle čeho mám poznat ten správný, který má největší obsah montmorilonitu a kterému se naopak vyhnout ? Moc děkuji To asi nejde amatérsky rozlišit, ale obecně by měl mít přírodní natrizaci (bentonit sodný) a to má jedině ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 11, 2019 2:38 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Patrik1989 píše:Zdravím mužete mi poradit nějakou kvalitní firmu na vitaminovy doplnky ,Nasel jsem firmu swanson zda se Ok ale nerad bych doplnky od nějaký korporace , Nejlepší vitamínový doplněk je normální organicky pěstovaná strava pokud možno čerstvá, což sice asi bude problém, ale je to fakt. V ...

Napsal: pon úno 11, 2019 7:48 am 

scooors píše:Dobrý večer , chcel by som sa spýtať či je nejaký velký rozdiel medzi : Bíly jíl vs Kremelina vs Bentonitový jíl (aztécký jíl, aztécká hlína) Je možné tieto 3 látky spolu zmiešať či je to zbytočne ? predpokladam že každá jedna látka natiahne do seba bordel a vylúči ho z criev, zaludka a ...
Stránka 268 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem