Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 269 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: sob úno 09, 2019 10:08 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

Abstinující Bojovník píše:http://kosimesnadno.cz/index.php?route=product/product&product_id=79 Měl bych dotaz.Dosud jsem se zde dočetl, že rybí tuk z tresčích jater se značkou Blue Ice by měl být z dostupných rybích olejů na českém trhu nejkvalitnější.To, že třeba nebude úplně chutnat podle labužnic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: sob úno 09, 2019 5:52 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Alopat píše:Vím, že nejlepší surovinou na přípravu těsta je v domácím mlýnku čerstvě namletá mouka, ale co říkáte na chlebovou směs Antique, která má garantovaný obsah betaglukanů, neboť obsahuje ječnou celozrnnou mouku a trhanku z ovsa a ještě k tomu sušený kvas? Jedná se o vhodný základ pro směs d ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob úno 09, 2019 5:45 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

D. Valentová píše:Pouštění vody přepadem má poměrně malý tlak, to Vám takto natečou do střeva celé 3 litry? Tlak není dán metodou kterou tekutinu přepravujete, ale výškou vodního sloupce který je tím postupem vytvořen tuším fyzika 6 třídy i když i já jsem tehdy chyběl a musel jsem si to později dost ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob úno 09, 2019 4:00 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Patrik1989 píše:jardo nemyslel jsem to tak že vypít na jednou x litrů té štávy ,ale třeba vypít 0,5 litrů a pít to pravidelně No a počítám správně ? že při této proceduře se má vypít 6 litrů slané vody ?:D + pak jestě heřmánek No nevím je tam poměrně hodně soli a netuším jak se na takové množství bu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: sob úno 09, 2019 12:34 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

nads píše:Přiznám se, že o rakytniku jsem ani nikdy neslyšel.. Na netu jsem nasel nejaky oleje, kapsle, sušené plody,.. co je nejvhodnější? Kde pripadne koupit Našel jsem tyhle sušené plody, mam si dát denne 15g těchto plodu denně? Dal bych to ránu do jogurtu https://www.drmax.cz/rakytnik-200-g?gcl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: sob úno 09, 2019 12:05 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Chrasty píše:Dobře těžko pije, jako vypiju to ale divnou chut to má o to mě ani nejde to mě nevadí, v ultrazvukové čističce jsem to měl asi 45 minut (aj když jsem to měl 30minut chutnalo to stejně ale to je jedno o chut mi nejde) jen jestli nevíte o nějákem domácím testu jestli se to povedlo? Myslím ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: sob úno 09, 2019 10:26 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Alopat píše:Chléb (jeho moderní napodobenina) Antique s garantovaným obsahem betaglukanů (60% mouky a šrotů z celého ječného a ovesného zrna) se průmyslově vyrábí za použití droždí a enzymů šetřících čas míchání těsta a kynutí z dříve běžných hodin a dnů na minuty, kvas je přidán spíše z marketingov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: sob úno 09, 2019 10:19 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Chrasty píše:Dobrý den tak jsem vytvořil ten liposomální vitamin c a žádny kuličky tam okem nevidím, je to taková hustější hmota která chutná no nic moc ale ja sem prase a vypiju to, pokavad to není koriandr tak sním - vypiju vše. Ale chci se zeptat jak mám zjistit, že se to povedlo, mikroskop ani l ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: pát úno 08, 2019 7:22 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

nads píše:Můžete prosím potvrdit na cévky v obličeji (bývám červenej) následující: Vitamín C - 3x denně 1 000 mg - https://www.benu.cz/medpharma-vitamin-c-1000mg-s-sipky-tbl-107-prod-uc#benu-email Rutin - 3x denně 150 mg (společně s vit C) - https://www.benu.cz/walmark-rutin-50mg-tbl-90-1531523201#b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát úno 08, 2019 4:34 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

nads píše:Asi jsem zjistil, že místo růžovky či jiného problému mám špatné cévy - propustné, lámavé,.. Dá se to vyléčit?? viz níže Dočetl jsem se, že je dobré tělu dodat Vitamín C a Rutin Koupil jsem Ascorutin, v 6 tabletách za den je: Vitamin C: 600 mg + Rutin: 120 mg Jinak jsem se dočetl, že: Ruti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Omega 3 x Omega 6

Předmět příspěvku: Omega 3 x Omega 6
Napsal: pát úno 08, 2019 3:19 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79004

Xion píše:Rado sa stalo. A dakujem aj Jardovi za uznanie. Na toto posledne, co si napisal, trochu pozor. Nemam to este overene dostatocne, ale narazil som na to, ze privysoke davky vitaminu A vo forme retinolu, blokuju ucinky vitaminu D. Jasne, ked ho mas vela vdaka doplnkom, tak skody nebudu az tak ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Zničená postava - strie, nafouklé bradavky u muže

Napsal: pát úno 08, 2019 3:06 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 75400

Alopat píše:Dasene, pokud bys hledal vysvětlení, proč u tebe s pseudo Cushingovým syndromem dochází k ženským (estrogenní dominance) a stresovým (zvýšená tvorba ACTH a vysoký kortizol) hormonálním změnám, tak věz, že "Estrogen podporuje zvýšenou produkci cytokinů a protilátek, které mohou poskytnout ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problém se stolicí

Předmět příspěvku: Problém se stolicí
Napsal: čtv úno 07, 2019 3:48 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 375878

Goldman píše:Lékaři se obvykle nechlubí tím, že při odstranění polypů ve střevě horzí pacientovi protržení střeva a tím pádem i smrt. Když člověk čte propagační články na různé operace a preventivní vyšetření, všechno vypadá naprosto bezpečné. Realita je bohužel jiná. Tak ono je to logické taky si n ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Netypický problém,zápach

Předmět příspěvku: Netypický problém,zápach
Napsal: čtv úno 07, 2019 8:20 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 25080

keewa píše:Mám velmi netypický problém,za který se velmi stydím,i když za něj nemohu.Jsem mladší žena, myslím, že velmi čistotná a přesto i když sama nejsem cítit,v místnostech, či v autě,kde se delší dobu zdržuji,vždy pak cítím jakýsi zápach.Jsem z toho zoufalá....čím to může být?Snažím se jíst zdr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř úno 06, 2019 5:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, a ten bordel co sa pomocou Neprinolu dostane do creva, treba odplavovat klystirmi ? Ak ano, ako casto ? Ovela radsej nez klystir mam sankhapraksalanu. Tu ale urcite viac ako raz mesacne robit nechcem. No zaroven nechcem, aby sa mi ten bordel vylucovany do hrubeho cre ...
Stránka 269 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem