Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 270 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř úno 06, 2019 2:24 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, vcera som si od Vas objednal 2x Neprinol 150tbl (takze spolu 300tbl) pre vlastnu spotrebu. Otazka znie : ake davkovanie mi odporucate ? Nad 5 kapsul denne asi neist, ze ? Davkovanie je od 2 kapsul do 9 kapsul na den. Zlata stredna cesta by mohlo byt 5 kapsul denne, r ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: stř úno 06, 2019 2:18 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

nads píše:Rozhodl jsem se, že budu tři dny dělat plivací, krkací (12g jedlé sody do 150ml vody) a také pH moči - papírky DiPhan (https://www.mte.cz/e-shop/testovaci-prouzky/diaphan-pro-sebetestovani ). Chtěl jsem napsat za tři dny... ale.. Dnes ráno jsem zaspal a udělal jsem jen pH moči, nevím, zda ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: stř úno 06, 2019 2:11 pm 

Odpovědi: 212
Zobrazení: 369457

Ajpoka píše:Ahoj, jsem zde nová. Již nějakou dobu se potýkám s candidou. Nemám ji sice nijak indikovanou, ale řekla bych, že příznaky jsou celkem jasné. Ani nevím, jak tradiční medicína tuto "nemoc" detekuje. Když půjdu k praktické doktorce a řeknu jí, že mám plíseň na noze, tak mě pošle ke kožní. K ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte úno 05, 2019 9:00 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

JA ninka píše:Dobrý den, jelikož s klystýrem jenom začnu, pročetla jsem sice tady i jinde toho spoustu, chci se však zeptat na čištění irigátoru. Psalo se tady o savu i HCl, jedná se o napuštění do celého vaku i trubičky a pak vypuštění a propláchnutí? A co dezinfece rektální cévky nebo trubičky, tu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte úno 05, 2019 6:37 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Věděli byste, kde si laboratorně nechat vytestovat parazity ze zaslaných vzorků? Jak otestovat třeba cystu? Kam si s tím zajít? Díky V každém státě je pracoviště parazitologie konkrétně u nás Prazitologický ústav AV ČR, ovšem oni určitě nedělají všechno je potřeba se raději zeptat.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: úte úno 05, 2019 1:33 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

iceberg777 píše:Ano to som pisal nezrozumizetelne. No na wikipedi som nasiel Sodium ascorbate is produced by dissolving ascorbic acid in water and adding an equivalent amount of sodium bicarbonate in water. After cessation of effervescence, the sodium ascorbate is precipitated by the addition of iso ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: úte úno 05, 2019 11:52 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

nads píše:Jsem zmatený z jednoho bílého jedu, čistý tuk. Co je tím myšleno? Snad tam nepatří máslo Ghí?? Děkuji To ne, ghí je jedním z nejstarších a asi i jedním z nejlepších zdrojů tuku vůbec, do tohoto pojmu se většinou řadí živočišné tuky z velkochovů a hydrogenované tuky což je čistá chemie těm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon úno 04, 2019 10:12 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

maricka_2000 píše:ono za vším bych hledal lidi. co se týče toho jak lidi žijí tak jsem to viděl v rodině mojí ex. Její sestra, každý rok telefon za 15,000 aby mohla mastit hry přes facebook. Já jako podnikatel mám už druhy rok za 5,000. Malá neteř má v 5 letech už druhý tablet a už i mobil. Každé vá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: pon úno 04, 2019 10:05 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

iceberg777 píše:Vdaka za odpovede. Cize doma nie je mozne vyrobit askorbat sodny? Alebo to sumenie je reakcia a zo zmesy sa stava askorbat sodny? Aj tak nerozumiem tomu hmotnostnemu pomeru. lebo 2:1 a 9:1 je od seba daleko a pouzil som vahu, nie objem. Vy se vyjadřujete značně zmatečně a pak se nedi ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problém se stolicí

Předmět příspěvku: Problém se stolicí
Napsal: pon úno 04, 2019 5:48 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 375878

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Dlhsie sem uz neprispievam, lebo cakam na vysledky vlasovej analyzy, a zatial mam "pauzu", nic mna sa tykajuc (ohladom zdravia) na fore neriesim. ALE dozvedel som sa od sestry (rodina to pred mnou z nejakoho dovodu taji - a ja viem akeho), ze moj DEDKO (76r.) ma polyp/p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon úno 04, 2019 5:43 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

nads píše:Řekl bych, že dělám něco špatně. Nejsem schopný do sebe dostat 1,5l, už jsem klystýr dělal tak 7x. Bud tu hadičku zasunu víc, třeba 10cm, snažím se s ní i hýbat, ale voda neproudí, prostě mrknu na nádobku a neubývá. A když jí skoro vytáhnu, třeba na 5cm, tak to začne proudit, ale hned to z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon úno 04, 2019 5:38 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

maricka_2000 píše:Bečva je taky super, rád se tam chodím koupat a lovit ryby. Nechápu lidi co pořád brečí jak bylo dobře za bolševika. Hovno bylo, všechno bylo dražší, nikam jsme nemohli jezdit a pamatuji si na ty otrávené řeky. Můžu zodpovědně říct že lidem se nikdy v tomto státě nežilo líp než dne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: pon úno 04, 2019 5:27 pm 

nads píše:Snažím se mouku vypustit uplně. Ano, příjem sacharidu jsem snižil. Ale myslel jsem, že člověk nemá jíst dohromady sacharidy a bílkoviny. To by se nemělo jíst ani tuk + bílkoviny nebo tuk + sacharidy? To je už trochu těžké. A z těch sacharidu jsem zmatený. Momentálně mám příjem cca 100g sac ...

Napsal: pon úno 04, 2019 9:49 am 

nads píše:Pokud bych denně přijal +- 200g tuku z toho +-110g ghí je to velká chyba, nebo nevadí? Snažím se přibrat... Bezlepková strava - pečivo,.. - je též špatná jako obyč. pečivo? Pokud jde o ten tuk v tom není problém, ovšem je potřeba při tak velkém příjmu tuku adekvátně snížit příjem sacharidů ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Aliexpress,Ebay a ine

Předmět příspěvku: Aliexpress,Ebay a ine
Napsal: pon úno 04, 2019 9:43 am 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 113810

ctihodnymuz píše:Radiový signál obsahuje sám o sobě poměrně dost energie, takže se dá lapat pasivním (bez vlastního napájení) zdrojem slyšitelného zvuku. Vždy to tak bylo. Tak jistě, ale tak to nebylo myšleno to rádio je multifunkční a umí většinou mimo příjmu signálu na různých vlnových délkách i s ...
Stránka 270 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem