Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 274 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob led 26, 2019 5:32 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Děkuji, vlastně teď si tak uvědomuju, že vlastně i když ten kohoutek neotevřu naplno, ale jen částečně, tak pokud je dostatečný průtok aby byla reverzní osmóza plná, tak tlak bude taky pořád stejný, je to tak ne? Samozřejmě že záměrně teplou vodu do toho pouštět nebudu, ptám se jen v případ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob led 26, 2019 5:24 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Ti liecitelia nerozumeju suvislostiam. Candida je dosledok zamorenia parazitmi, nie pricina. Konkretne kandida suvisi najma s prvokmi. Ale tych sa nejde zbavit, dokym mate tych vacsich cervov (rovnako plesne/virusy), lebo vas prevrtavaju a znovu-infikuju po celom tele. Rovnake je to z bore ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob led 26, 2019 5:10 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

iceberg777 píše:Ide o zisk. Vakcinu plati pacient v zdraotnych (danovych) odvodoch. A ak nahodou vakcina urobi skodu na zdravi, hadajte kto to zas zaplati z odvodov. To je ako rozhadzat klince hrebiky okolo pneuservisu. Zaruceny zisk. Tak jistě má to své kouzlo, také bych chtěl jednou mít takové mož ...

Napsal: sob led 26, 2019 9:39 am 

boker píše:Prosím o radu jak nejlepe čistit vodu v případě že není elektrická energie. Jde mi vyloženě o polní podmínky. Např možnost použití RO která by byla napojena na nějaký zásobník vody někde vysoko na stromě, ale min tlaku 3 bar bych zřejmě nedosáhl.. připadne jaký tlak by byl dosažen např z ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob led 26, 2019 9:29 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

pv33 píše:Tak když už by došlo k nejhoršímu, podle mne, tedy k tomu očkování, tak jakékoliv snížení rizika je dobré. Ale obávám se, že ani homeopatika, ani vitamín C, viz třeba http://orthomolecular.org/resources/omns/v12n16.shtml, nedávají naprostou jistotou, že bude dítě stejně v pohodě, jako kdyb ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: pát led 25, 2019 8:46 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Xion píše:Ja som objednaval Vitamin D3 do 22 eur a dosiel mi. Sila 10000 IU a 120 tabletiek. Je to ale na sk, neviem ci v cesku to nemate nejak inak. Tak u těch menších zásilek to projde snadněji, ale jisté to není nikdy, hodně záleží kdo to tam dostane do ruky.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rotaviry

Předmět příspěvku: Rotaviry
Napsal: pát led 25, 2019 8:44 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15398

valenta.klara píše:Dobře, děkuji Tak s tím budu velmi opatrná. Nic jiného se mi nepodařilo sehnat bohužel. Já jsem si zrovna nedávno pro nějaké svoje pokusy míchal velice podobné složení co uvádíte, protože dovézt to z Ruska byl problém a dost jsem se navztekal se sháněním toho ostrého lihu to byl o ...

Napsal: pát led 25, 2019 4:00 pm 

Igi píše:Tak jsem si konečně koupil osmózu. Přemýšlím jak ji zapojit. Protože bydlíme v paneláku, nejvíce se bojím vytopení sousedů. Napadlo mě koupit na kohoutek v kuchyni nějakou rozdvojku a odtud "napájet" reverzní osmózu. 1) O kolik tak může klesnout tlak když zapojím tu RO takto na kohoutek a n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rotaviry

Předmět příspěvku: Rotaviry
Napsal: pát led 25, 2019 3:43 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15398

valenta.klara píše:Jardo prosím vás, v lékárně mi prodali konkrétně toto: SOLUTIO IODI SPIRITUOSA, složení: Iodum 67g/1000g, Kalii iodidum 25g/1000g, aqua, ethanolum 96%. Chápu tedy správně, že je to jodová tinktura, ne lugolův roztok. Lze to volně zaměnit? Jak užívat (funguje test na kůži, potírání ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát led 25, 2019 3:33 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Agnula píše:Dobrý den, psali jste jedné tazatelce o zaslaném jídelníčku na odkyselení organismu. Máte nějaké k dispozici? Kde bych je našla? Děkuji... Tak to asi nebylo psáno z mé strany tedy nevím, musela by jste odkázat na konkrétní příspěvek kde je ta informace uvedena a pak se to možná dá dohled ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát led 25, 2019 3:30 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

jednoslunicko píše:Zdravím - mám dotaz. Dělám intenzivní očistu jater kávovými klystýry. Zatím ob den. Kdy je vhodné zařadit trojčátko proti parazitům? Během očisty nebo až ve fázi, kdy bude probíhat např. 1x týdně? Mám obavy, abych to, co má účinkovat, nevypláchla. Tam není problém, vše na trojčátk ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: pát led 25, 2019 12:46 pm 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

jednoslunicko píše:Zdravím - před 4 měsíci jsem kvůli exzemu a celkovému ozdravění vyřadila obiloviny a cukry - jsem na nízkosacharidové stravě ( vpodstatě paleo). Protože ekzem přetrvává (ale nešíří se, aspoň něco), udělala jsem si včera a dnes kávový klystýr. Od včerejšího večera trpím neustálým ř ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pát led 25, 2019 12:44 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Patrik1989 píše:ALopat tobě už asi hodně švihá tvrdit že mléčné výrobky a bez lepku se člověk neobejde to jsou pěkné dezinformace tím nemyslím že bezlepkové polotovary jsou zdravé jsou to chemický sr.čky . Je otázka zda se bez toho člověk dlouhodobě obejde vše je o živinách a pokud je dokážete nahra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv led 24, 2019 10:05 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

ZDENINA píše:Tak jsem prolustrovala internet a zjistila,že semena se mohou desikovat,ale ne při bio pěstování. Ale velký problém jsou dle mně plesnivá semena.Když jsem v obchodě viděla semínka,která se prodávají ke konzumaci,tak bych asi do toho nešla.Taková našedlá semínka jsem radši vyřazovala,vět ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Tetanus ustne ako ockovanie

Předmět příspěvku: Tetanus ustne ako ockovanie
Napsal: čtv led 24, 2019 10:01 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7974

iceberg777 píše:Ma niekto skusenosti s tetanusom , ktory by sa podal ustne dietatu za cielom ziskat ciastocnu imunitu voci tomuto virusu ? Trochu teorie: Tetanus je problem pokial sa dostane do hlbokej rany, tj. do zily, priamo do krvi. Ockovanie so zivym virusom prebieha rovnako. Tento proces obcha ...
Stránka 274 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem