Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 280 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: sob led 12, 2019 4:20 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

Chrasty píše:Dobrý den chci se zeptat na radu je to dobrý toto https://4fitness.cz/kolagen-2kg/?gclid= ... gIfxvD_BwE nebo to nebude fungovat na posílení golfového lokte, Děkuji za odpoved Uvedená firma podle mě hovězí kolagen již nějakou dobu vůbec neprodává nebo silně pochybuji že za tuto cenu. Do ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob led 12, 2019 4:15 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

ash píše:sdilim dnesni ulovek v toalete... kdo by pochyboval o pritomnosti parazitu ve svem tele necht se vzda chybne predstavy.. momentalne nepodnikam zadnou zasadni antiparazitarni kuru. oproti normalu u me probiha tyden nachlazeni. sem tam si dam aspirin. cca 5 dnu dodavam kyselinu chlorovodikovo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fisura chronická fáze

Předmět příspěvku: Anální fisura chronická fáze
Napsal: pát led 11, 2019 11:06 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 195244

Monyna píše:Děkuji!!!A mohu se zeptat jaký vliv má to máslo?Vím že mě mamka mazala máslem po spálení sluníčkem jako děcko Obsahuje butyrát, což je vysoce protizánětlivá látka a je obecně velice prospěšné v mnoha dalších ohledech.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fisura chronická fáze

Předmět příspěvku: Anální fisura chronická fáze
Napsal: čtv led 10, 2019 10:25 am 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 195244

Monyna píše:Pane Jardo,když tedy dodržuji stravu která mi byla poraděna výše/zelenina a maso a ovoce/,tak je správné podávat i urinu?četla jsem že urina aby byla tedy výživná má se vyřadit maso.Zvažuji vitariánství,a chtěla bych i nějaký půst,očistu,jen nevím kterou a jak ještě jsem si to nenastudov ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: čtv led 10, 2019 10:19 am 

Odpovědi: 212
Zobrazení: 369457

nads píše:Kam by se dala zařadit chia semínka? Pokud si budu dělat maso (kuřecí, krutí) na pánvi na oleji s kořením? a olej používat nejlépe rybí/kokosový panenský/lněný/olivový? Doporučíte konkrétně nějaký olej, tzn název, značku? Stejný olej bych použil na vajíčka A co se týče koření, nejsou tedy ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Růže

Předmět příspěvku: Růže
Napsal: stř led 09, 2019 9:35 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 171989

nads píše:Pane Jardo, pokud bych se ozval, bylo by možné např se domluvit a mohl by jste mi zodpověd tedy pár dotazu, at už ty, co jsem napsal, či co by mě dál zajímali. Např Skype - bylo by ale možné psát? Děkuji Není problém zavolat na mobil, nebo na skype i když tam již to vyžaduje trpělivost stá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 09, 2019 7:49 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Patrik1989 píše:Jardo prosím tě Je nějaké jina varianta místo tvarohu ? mam díry na madlích a mléčný výrobky nemohu jak sem tam dostane ten bílej jed .... tak se mi udelaj čepy . Někdy na začátku jsem zde psal nějaké varianty bez tvarohu, tak vlákno trochu projděte, ale neručím za to že budou fungov ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat

Předmět příspěvku: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat
Napsal: stř led 09, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 124710

kov píše:Jasne. Me jen uplne laicky napadla otazka, jestli nedostatek hcl v organismu neni spis dusledek spatne vyzivy, ne prvotni pricina problemu. Chlor neni v nasi strave uplne beznym prvkem a pokud by ho bylo malo, nebylo by z ceho hcl vytvaret. Prvni jsem premyslel nad tim, kde hcl berou treba ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Stravování podle krevních skupin

Předmět příspěvku: Stravování podle krevních skupin
Napsal: stř led 09, 2019 5:57 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 40599

Deane píše:Večer som sa cítil nejak nesvoj, cítil som tlak, nikdy som sa na tlak neliečil, nikdy som nemal problém. Vytiahol som nový ženin tlakomer a som sa zhrozil, 165, taký som nikdy nemal. Tak som zašiel na pohotovosť, odmerala mi a poslala ma na EKG na príjem. Tam mi urobili vyšetrenie, vzali ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Růže

Předmět příspěvku: Růže
Napsal: stř led 09, 2019 3:06 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 171989

nads píše:Dobrý den, Píšu sem ohledně růžovky a budu rád za vaše rady a poznatky. Bude to delší, ale bych byl moc rád za vaše reakce. Momentálně používám přes den neutralizující krém od Eucerinu, k večeru dělám zelený čaj (2 sáčky) a do něj nadrtím 2 prášky aspirinu, nechám působit. A na noc dávám R ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř led 09, 2019 2:55 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Chrasty píše:a nepomohlo by mumio od popova na golfový loket? Má někdo prosím zkušenosti? Tak pokazit tím nic nemůžete, vyzkoušejte.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: stř led 09, 2019 8:51 am 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Naše tělo dokáže měnit účinnost mitochondriálního zdroje při výrobě buněčné energie. Občasná kalorická restrikce a rozumná fyzická aktivita v kombinaci s některými složkami rostlin aktivuje sirtuiny zpomalující stárnutí, které je dané zkracováním telomer a limitujícím počtem dělení kmeno ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat

Předmět příspěvku: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat
Napsal: úte led 08, 2019 3:27 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 124710

kov píše:Napadla mě otázka, jestli nedostatek HCL v žaludku není způsoben tím, že tělo nemá dost chloru na její výrobu. Vodíku má jistě dost, ale z čeho by v dnešní stravě tělo bralo dostatek chloru? Z kuchyňské soli? Ta spotřeba HCL přece není nijak malá. S tím vodíkem bych si nebyl tak jistý, ten ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte led 08, 2019 3:21 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Alka píše:Zdravím všechny jaterkáře. Dělám OJ každý měsíc před novoluním, vždy stejně podle návodu pana Jardy, s výjimkou jablečné šťávy (nedělá mi dobře), kterou jsem nahradila kyselinou jablečnou. Když jsem s OJ začínala, počítala jsem i s možností případných závratí, které tady někteří jaterkáři ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon led 07, 2019 10:57 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

kov píše:Můžu se zeptat jestli by, podle Vás, pomohl ricínový olej i na bechtěrevovu nemoc? Je to možné, já sice nevím o tom co píše členka ZDENINA, to jsem nikdy nečetl, ale potvrzuje to můj dojem že by fungovat měl, on dovede docela divy a s tím terpentýnem ještě větší.
Stránka 280 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem