Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 282 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob led 05, 2019 9:04 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Alopat píše:Děkuji za upozornění. Člověk jenom nevěřícně zírá, že tam vysokofruktózový sirup neznámého původu nacpali i přes jeho strašnou pověst spojenou s geneticky modifikovanou kukuřicí, glyfosátem a rizikovým metabolismes fruktózy, a to prosím v naší cukrovarnické zemi, kde si z krystalu mohou ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob led 05, 2019 8:57 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mikah píše:Dobrý den, nemuze stava z vetsiho mnozstvi korenove zeleniny jako je mrkev a repa rozhazovat krevni cukr popripade vest dlouhodobe k cukrovce? Diky Za odpoved Samotná předpokládám ne, ale s větším množstvím tuku možná ano i když i tak jde o velice vhodný zdroj energie a výživných látek.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát led 04, 2019 4:40 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ash píše:ahoj, dostal jsem do ruky zpravu 22 lete zeny, doktor ji navalil prasky na stitnou - euthyrox 50. podle zpravy zanet stitne zlazy... poradite jak vyhodnotit ty hladiny hormonu ktere tam ma? resil jste nekdo stejne problemy? Sice mě také nenapadá jak z toho kdo vyšťoural to co uvádíte a dobř ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Smrt rychlobruslařky zamyšlení

Předmět příspěvku: Smrt rychlobruslařky zamyšlení
Napsal: pát led 04, 2019 4:00 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 33252

pefi píše:Rakovina plic se obvykle objevuje ve věku nad cca 45 let, tedy v době, kdy člověku začínají docházet síly a slábne imunitní systém. Hodně zajímavý je i tento graf: https://zniup3zx6m0ydqfpv9y6sgtf-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/02/150203-Lung-incidence-and-smoking-rates.pn ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát led 04, 2019 11:12 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zu_za_na píše:Tak začnu pár dní předem? Můžu, ale jak poznám, že už to je moc? Když jsem si vzala před pár měsíci jednu, necítila jsem žádný výrazný rozdíl... Ale bylo to v běžný den, zadna velká zátěž jako teď o zkouškovém. Moc to nepoznáte, pomáhá v momentě kdy máte zánět nebo stres, tedy spíše si ...

Napsal: pát led 04, 2019 11:05 am 

zu_za_na píše:No počkejte, tohle mě děsí, vím že můj brácha jednou dělal na brigádě při bourání takové střechy. Měli sice bezpečnostní opatření, ale to má jisté, že dostane rakovinu plic? To by přece museli být všichni dělníci už mrtví, ne? To je pochopitelně blbost, dříve s tím pracovalo obrovské m ...

Napsal: čtv led 03, 2019 8:59 pm 

roberts píše:Zaujal mě tenhle článek, co tu na mě právě vyskočil https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/cl ... tml#hp-sez Nejde mi to moc do hlavy. Mám tak nějak za to, že pokud je někdo sportovec, tak je absolutně zdravej, teda kromě toho, že si přetěžuje nějakou skupinu svalů a kloubů. Ale rakovina ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv led 03, 2019 8:54 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

DepresivniSlecna píše:To máte pravdu pane Jardo, kvalita dnešních potravin je naprosto příšerná. A pořád se to zhoršuje Bohužel a bude hůře protože lidé jsou úplně dementní a skočí na každou reklamu tedy se zde prodávají otřesné kafilérní šmejdy které jinde v EU prodat nelze.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Stravování podle krevních skupin

Předmět příspěvku: Stravování podle krevních skupin
Napsal: čtv led 03, 2019 8:52 pm 

Zobrazení: 40599

Deane píše:Ja som bol vyslovene masožravec, pracoval som na šachte, konkrétne na ČSM, tam čo bol ten výbuch, vtedy som si stravu bez masa nevedel predstaviť. Raz mi doktorka povedala že mám ztukovatenú pečeň, aby som držal diétu. Prestal som jesť hovädzie aj bravčové, jem hydinu a hlavne ryby. 7 rok ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: čtv led 03, 2019 7:07 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

Rosta69 píše:Nevím co máte za mrazák ale jak jsem psal,,petka s tonikem je na šutr takže předpokládám že mrazák má výkon na to aby zmrzlo maso i voda asi tak.....proto jsem psal že jede na plné kule když vše ostatní je zmrzlé.Za druhé,nikde jsem nevyčtl při jaké teplotě mrzne moč. ps.. že je tam -15 ...

Napsal: čtv led 03, 2019 6:14 pm 

Rosta69 píše:-15 a petku z tonikem kterou jsem tam dal ráno mám na šutr,,, dám to teda na -23 a počkám 5 hodin Zajímavé jak blbě uvádíte fakta, já vám pro jasné srovnání napíšu že změřeno mám -25 a vy mě napíšete že jede na plné kule, tedy člověk by předpokládal že také na minimálně -18, nebo až těc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Himalajska sol

Předmět příspěvku: Himalajska sol
Napsal: čtv led 03, 2019 6:07 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 206913

zu_za_na píše:V létě to určitě vypiju a pít budu, ale teď to podle mě nebylo nijak nutné a říkám, po pár dnech mám barvu moci zase úplně normální. Prostě... Občas fakt nemyslím. Tak všechno se vždy nepovede to by pak mohl cokoliv dělat každý blbec a to evidentně nejde, což nakonec vidíte skoro všude ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv led 03, 2019 6:00 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zu_za_na píše:Děkuji moc, no tak já se postupně snažím stravu zlepšovat. Podle cronometru mívám jen trochu méně vápníku a béček (nevím kterých, v játrech jich je hodně, a ta jim tak co druhý třetí den, ale některá mi tam furt chybí do optima), vím že strava je základ, ale snažím se to rovnat na všec ...

Napsal: čtv led 03, 2019 5:56 pm 

Rosta69 píše:Mrazák jede na plné kule a rina má na povrchu poze pár ledových kousků a o filtraci nelze hovořit vubec...je to vše tekuté Na plné kule je kolik?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Stravování podle krevních skupin

Předmět příspěvku: Stravování podle krevních skupin
Napsal: čtv led 03, 2019 5:51 pm 

Zobrazení: 40599

Deane píše:Pri zbežnom prejdení fóra som tu nenašiel tému ktorá by sa zaoberala takýmto stravovaním. Máte s tým nejaké skúsenosti, alebo je to somarina? Prečítal som si o tom nejaké články a myslím že to na mňa platí. Mám 0+, podľa publikovaných článkov má táto skupina problém so štítnou žľazou, tú ...
Stránka 282 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem