Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 283 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Himalajska sol

Předmět příspěvku: Himalajska sol
Napsal: čtv led 03, 2019 5:40 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 206913

zu_za_na píše:Pro zasmání nad mou vlastní blbostí... Tak jsem cca 14 dnů začala hlídat kolik toho piju a držela se zhruba 1,5 l, občas o hrnek víc... Hádejte co, moc má ukázkovou barvu, já fakt nechápu, do čeho se to občas pustím (před pár týdny jsem tu psala, že mám moc světlou moč, ano, když jsem ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: čtv led 03, 2019 5:37 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

Rosta69 píše:Ahoj chci se zeptat kde je problém,nastřádal jsem 1500ml uriny kterou jsem chtěl zamrazit a nechat zredukovat.Urina byl 5 hodin v mrazáku a po pěti hodinách se na povrchu udělali jen maličké kry a jinak nic,neví někdo kde je problém? Upozornuju na to že na 100% to není mrazákem,ten by m ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv led 03, 2019 5:32 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zu_za_na píše:Dělají to na endokrinologii, zkusím se tam nějak dostat, ale možná bude jednodušší zaplatit testy že slin a bude to i přesnější, že... Tak přesnější určitě, ale cena zásadně jiná.

Napsal: čtv led 03, 2019 5:29 pm 

zu_za_na píše:Tak jsem to přečetla celé, mám tedy dotazu víc: 1) jak poznám, jestli se mi kortizol podařilo srovnat do správných hodnot? (Z léta 2018 jsem měla ráno trochu nižší, pak během celého dne vysoký) 2) po jídle jsem si dnes naměřila 36,1 ve dvě odpoledne, to je asi dost málo, že? Ráno po pr ...

Napsal: čtv led 03, 2019 3:23 pm 

zu_za_na píše:Mám rychlý dotaz, než stihnu prostudovat celé vlákno, měla jsme opačný problém, kortizol moc vysoký (měřeno v létě), od té doby se snažím poctivě více spát a méně se stresován (výborně mi pomáhá konopný čaj, fakt pecka), ale jaké projevy vysoký kortizol způsobuje? Poznámka to nějak jin ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř led 02, 2019 8:55 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Mojzo píše:Má prosím někdo zkušenost nebo se setkal s tím, když se člověku po vypití vody začne motat hlava? Pocit je to jak při panické atace nebo tlaku 100/50. Když jsem zkoušel vstát tak jsem myslel že upadnu, nedokázal jsem jít ani rovně jak jsem se motal. Jde třeba i o 200ml vody jak kohoutkové ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: stř led 02, 2019 12:27 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Alopat píše:Bohužel toxiny nemusí pocházet pouze ze střeva, takové svědění může způsobovat i larvální toxokaróza a od helmintóz není daleko k onemocnění žlučníku, slinivky a podle tiskové zprávy Státní veterinární správy ČR byly popsány případy larviček nalezených v játrech, plicích i v oku lidí! Te ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: stř led 02, 2019 12:23 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Rosta69 píše:Ahoj...potřebuju od vás poradit.Už delší dobu trpím na neustálou zácpu a bolest ve střevu,moc mi pomáhá klystýr.Ted nedávno jsem ale zjsitil že vše co ze mně vyleze je nestrávené,hlavně maso a ve vyloučeném klystýru plavě strašně moc takového šlemu takové skoro pruhledné meduzy či co to ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Urinoterapie - léčba močí

Předmět příspěvku: Urinoterapie - léčba močí
Napsal: úte led 01, 2019 7:44 pm 

Odpovědi: 274
Zobrazení: 509117

Rosta69 píše:Ahoj,chci se zeptat,četl jsem že nejlepší je zredukovaná moč amne by zajímalo jestli je to jdeno jestli to bude moč z celého dne nebo jen ranní za celý týden? Děkuji Tak obyčejně se takto upravuje sbíraná urina tedy vlastně všechna, ale pochopitelně lze z nějakých konkrétních důvodů red ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon pro 31, 2018 9:55 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Přemýšlím o koupi tohoto výrobku: Složení. Papain 4,17 mg Amyláza 10 mg Lipase 5,56 mg Bromelain 5,0 mg Betain HCl 100 mg Mátový olej 0,25 mg Obalové činidlo - mikrokrystalická celulóza, betain HCl, amyláza (s maltodextrinem), lipáza (s maltodextrinem), bromelain (s maltodextrine ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pon pro 31, 2018 9:37 am 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Laura88 píše:Dobry den, Potrebuju pomoc, svedi me kuze, vsechno, oci, usi, ale nemam zadne fleky ani vyrazku. Svedi me to 24 hod. Kozni dr nic nezjistila, mineralogram a KO mam v poradku. Nevim co to je. Dekuji Tam může být mnoho důvodů a potřeboval bych mnohem více informací o ostatních funkcích tě ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: pon pro 31, 2018 9:34 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Menma21 píše:V tejto súvislosti ma napadlo meranie teploty pod jazykom, v minulosti som to meral hneď po prebudení 10 minút a vždy som mal tepolotu 36,6-36,7 možno keby neham dlhšie tak by bolo aj 36,8 čo som si všimol väčšina ludí máva 36,3 ukazuje to na niečo? Mám v pláne to zase odmerať aspon 3-4 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: ned pro 30, 2018 9:10 pm 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

tuusfatum píše:Dobrý deň pán Zajíček, chcem sa Vám poďakovať za Vašu prácu a toto fórum. Vaše rady sú vzácne. Chcela by som sa opýtať ( ospravedlňujem sa, ak som tému zle zaradila), aké odporúčate stravovanie pre dieťa od 1.roka? Moje má síce len 11 mesiacov. Ale chcela by som mu zabezpečiť zdravé s ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: ned pro 30, 2018 8:56 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

ruzickav1 píše:Dobrý den, Chtěl bych Vás tímto požádat o pomoc s mým zdravotním problémem.. Už asi rok a půl se mně dělají červené fleky na horním patře v ústech. Začalo se mně to dělat v dubnu v roce 2017 Byl jsme v té době hodně nachlazený, bral jsem ATB na silný zánět nosohltanu. Krční mandle už ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob pro 29, 2018 5:46 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Alopat píše:Výrobky potravinářsko-chemického průmyslu sice dlouho vydrží, ale nestrávené ucpávají cévy (modifikovaný škrob) a membrány buněk (rafinované, ztužené a hydrogenované rostlinné oleje), neboť si tělo s umělotinami neumí poradit. Řešení se zdá na první pohled snadné, nekupovat náhražky a vr ...
Stránka 283 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem