Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 287 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř pro 12, 2018 10:23 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ZDENINA píše:Provedla jsem už 18 očistu jater během jednoho roku.14dní před očistou jsem podstoupila 3denní suchou hladovku s úplným vyloučením vody i zevně..Tato očista byla že všech nejsilnější.Odhadem asi kolem 9 pol.žic tmavě zelenýho svinstva,což je prý hlavně.z jater(tmavě zelená barva).Odešlo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř pro 12, 2018 10:18 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:zdravim vas, zacal som kandida dietu, samozrejme jedlo bez cukrov a sacharidov, a bral som hodne pomocnych doplnkov ako candex, citricidal gse, oreganovy olej kapsule, kokosovy olej a k tomu na travenie potravinarsku HCL kyselinu, ktoru som striedal s tobolkami betain HCL... ale k veci: ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř pro 12, 2018 9:12 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alopat píše:A jelikož jsou v ČR laboratorní testy na to co člověku chybí nebo přebývá běžně nedostupné a ty rutinní nepřesné, tak se nelze divit tomu, že jsme národem invalidů a marodů k tomu směřujících. Ani ti, kterým se podaří dosáhnout dříve starobního důchodu nemají při západním způsobu zdravot ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: stř pro 12, 2018 8:56 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:...Jarda chcem sa spýtať už keď píšem tu, tie lanové semiačka čo predávate na vašom e-shope je aká odroda? Viem že niektoré odrody sú s veľa omega 6 a do teraz, hoci v dobrej viere, som kupoval v obchode klasicke lanové semiačka no zrejme to boli práve tie, takže aj keď som si robil sir ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte pro 11, 2018 5:07 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Monyna píše:Tak to jsem ráda že jsem to tu napsala.V bylinkové prodejně mi to poradila paní Takže dubovou kůru a ten kostival radši ne. Děkuji Tak já netvrdím že to nejde použít, ale minimálně je potřeba si případné vedlejší účinky dopředu nastudovat než se pak divit.

Napsal: úte pro 11, 2018 1:05 pm 

pefi píše:Psychické problémy mají biochemickou podstatu - psychiatr Walsh z ktve a moči (stovky tisíc vzorků od několika tisíc pacientů) roztřídil pacienty do pěti skupin podle příčiny. A každá skupina potřebuje jiný způsob léčby. Klasická psychiatrie všechny pacienty zkouší házet do jednoho pytle a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte pro 11, 2018 12:56 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

pefi píše:U b-ček problém být může. Ve vašem případě, kdy jste deficitní na B12 však bude trvat mnoho měsíců, než vám začne hrozit předávkování vitamínem B12, protože B12 tělo vstřebává hodně pomalu. Například u toho B12 dodáte tělu miligram, ale ono vstřebá pouze pár mikrogramů. Proto se u B12 konz ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte pro 11, 2018 12:52 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Monyna píše:Dobrý den,jsem začatečník a radši jsem začala s balonkem ,má cca 250ml,hned po stolici po ránu si takto asi týden pročišťuji konečník,protože ho mám bolavý od fisury.Zítra se chystám na ty 2litry.Teď dávám heřmínek,řepík,dubovou kůru a kostival 1:1,silnější odvar a dneska jsem z konečník ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte pro 11, 2018 10:25 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Goldman píše:Myslíte tedy, že analýza bakterieálních kmenů mikroflóry střeva z americké laboratoře nemá valný smysl? Já o transplantaci uvažuji jako o řešení některých svých prolbémů, ale nevím, jak si vybrat správného dárce nebo dárkyni. Samozřejmě vím, že dárce musí být zdravý, vím, na které choro ...

Napsal: pon pro 10, 2018 6:07 pm 

Menma21 píše:Zdravím, tiež mam psychické problémy, chcel by som sa spýtať kde ste si dali robiť testy na hladinu neurotransmiterov ? Dá sa to nejak odpozorovať aj s príznakov? Mávam depresie, občasne pocity úzkosti, depresie bývajú niekedy dosť silné s myšlienkami na samovraždu, dosť silne únavy. En ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Strážný hrbolek

Předmět příspěvku: Strážný hrbolek
Napsal: pon pro 10, 2018 6:01 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 32187

Monyna píše:Prosím pěkně a jaké dávkování bych si měla nasadit? Musíte najet raději menší dávky tedy 3x1 denně a pak zvednout až na 3x3 denně, což je terapeutické dávkování.

Napsal: pon pro 10, 2018 5:58 pm 

Monyna píše:Děkuji moc za odpověď!Už jsem se koukala na ten Neprinol,cena je vyšší ale kdyby mi to mělo pomoci,tak proč ne.Zkoušela jsem wobenzym a bez účinku. Ještě zvažuji hirudoterapii,hodně jsem o tom četla,je to levnější varinata,pijavičky prý skvělé čistí krev,perfektně léčí hemeroidy a i na j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Protizánětlivá strava

Předmět příspěvku: Protizánětlivá strava
Napsal: pon pro 10, 2018 5:52 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 22879

zu_za_na píše:Cyklicky karbohydrátová dieta? Jdu googlit. Já jsem právě vysledovala, že na low carb mám šílené špatné trávení, v tomto směru mi nejlépe dělá rostlinná strava, kterou teď tedy obohacují o jogurt a

Napsal: pon pro 10, 2018 2:30 pm 

Monyna píše:Dobrý den,mám strážný výčnělek po shojené fisuře.Pořád to namáčím v kostivalu a dubové kůře,masíruji,cvičím cviky na konečník,provádím klystýry,ale nejde se toho zbavit.Budu muset na chirurgii,protože mě to otravuje ,svědí.....jen bych chtěla poradit či je lepší laserem nebo klasicky.Mož ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Protizánětlivá strava

Předmět příspěvku: Protizánětlivá strava
Napsal: pon pro 10, 2018 1:14 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 22879

zu_za_na píše:1) Tak tohle je zajímavá ráda, díky za ní, ty poměry zkusím vysledovat, máte na mysli kaloricky, že? (Blbý dotaz, ale radši se blbě ptám, než pak blbé dělám). 2) Hořké byliny? Jaké třeba? Mám schizandru, chancu na čaj, konopný čaj je taky docela hořký.... Co můžu ještě přidat? Nějak do ...
Stránka 287 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem