Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 288 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon pro 10, 2018 8:26 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

krasnagadgetka píše:Také teď řeším, jestli těch B vitamínů neberu moc a dlouho. Koupila jsem si B-komplex, brala jsem ho měsíc v kuse a potom jsem ho brala asi dva měsíce s tím, že 4 dny ho beru a 4 dny ho neberu. Když ho neberu, vezmu si multivitamín, který také béčka obsahuje. Takže vlastně každý ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon pro 10, 2018 8:20 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

valenta.klara píše:Děkuji za rady. Nevím, jak poladit. Zatím nezabraly probiotika ani probioticky multiplikator, ani kefirova houba, ani pickles. Barva je hnědá, někdy jakoby rezava. Zkusím HCl. Mám ji doma. Pokud je barva světlejší je potřeba zlepšit vylučování žluče tedy živočišné tuky, hlavně sla ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon pro 10, 2018 8:14 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

student píše:Krasnou adventni nedeli preji. Nevim, jestli jsem se zaradil spravne. Byl bych radsi, kdyby to kandida nebyla... Precetl jsem tu asi 30 stran a na vic nemam, zkousel jsem hledat, ale podobny problem jsem nenasel. 18. - 23. 11. jsem byl nemocnej - zvysena teplota, ryma a na leve pazi mi ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned pro 09, 2018 7:54 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

valenta.klara píše:Dobrý den. Poprosim o rady a názory. Už asi rok si dělám jednou týdně klystyr, vždy ráno po spontánní defekaci. Stolici mám ale většinou spíše ridkou. Ať už jsem zkoušela jakekoliv diety, nic můj problém nevyřešilo dlouhodobě. Občas, tak 3x měsíčně mám stolici normální pevnou. Mám ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: JEDNO JEDLO DENNE

Předmět příspěvku: JEDNO JEDLO DENNE
Napsal: sob pro 08, 2018 9:03 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 204132

Adléta píše:Děkuji za odpověď. Mám zato, že sýr ani maso vlákninu moc neobsahují, hrst ořechů myslím tak do 8g vlákniny a to ovoce do 100g taky max. 5g. Čili cca 13g vlákniny je moc? Ne není to moc, pokud je to vztaženo k doporučované denní dávce je to spíše málo, ale z pohledu celkově nízkého objem ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: JEDNO JEDLO DENNE

Předmět příspěvku: JEDNO JEDLO DENNE
Napsal: sob pro 08, 2018 6:49 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 204132

Adléta píše:Ahoj všem, snad svůj dotaz vkládám do správné kategorie, pokud ne, omlouvám se. Po letitých zdravotních problémech jsem se naučila jíst pouze jedno jídlo denně, a to k večeru. Nechci tady řešit, je-li to tak v pořádku nebo ne, ale spíše důsledky konzumace. Jde o to, že pokud sním jídlo o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob pro 08, 2018 4:56 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jan517 píše:Jen abych se ujistil, tak v těle se hromadí syntetické formy B12 a kyselina listová ? Takže pokud budu brát B1,B2,B3,B5,B6 a biotin tak tyto se v těle nehromadí ( i když nějaké vedlejší účinky mít můžou) ? Všeho moc škodí jak vám odpověděl člen pefi a ideální je pochopitelně ten aktuální ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob pro 08, 2018 8:48 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Bepahika píše:Zdravím, narazila jsem na jogurtové kultury ze Skandinávie - jmenují se viili a filmjölk. našla jsem tyhle informace: Fermentované výrobky s bakteriální a plísňovou kulturou Viili Kromě zrajících sýrů existuje pouze malé množství mléčných výrobků obsahujících tuto formu mikroflóry. Do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Omega 3 x Omega 6

Předmět příspěvku: Omega 3 x Omega 6
Napsal: pát pro 07, 2018 8:34 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79004

Abstinující Bojovník píše:Pane Jardo, počítal jsem si takový teoretický pravděpodobný denní příjem jídla na cronometer.com , a co se týče tuků, pokud si dám po celodenní práci a cvičení například podomácku odchovaného králíka řekněme max 300g s čínským zelím(jen podušeného na vodě), jinak přes den v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: pát pro 07, 2018 8:32 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Pontiac07 píše:Vy mi tu oba stále vysvětlujete, že prozatím se neobjevily potíže a tak je to bezpečné. Já si ale myslím, že takto se to nedá brát. Pokusím se to vysvětlit na jiném jednoduchém příkladu: Když budu vozit v autě píchlou rezervu, tak s ní mohu jezdit mnoho let, možná i celý život když bu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pát pro 07, 2018 8:24 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Můžu se zeptat, jak mám teda zvednout železo? Jím hodně listové zeleniny a červeného masa taky, zvedá se mi nejspíš ale jen ten feritin. Mědi a Železa mám v krvi málo - dle těch testůco jsem posílal výše. Zajdu si na odběr - aspoň 100ml aby klesnul feritin. Je případ, kdy není dobré odpou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: čtv pro 06, 2018 9:57 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

healthful1 píše:Rozhodl jsem se koupit vakuovačku potravin, ale mám jednu obavu. Neztratí se vakuováním i vitamíny v ovoci a zelenině ??? Nicméně si chcu koupit vakuovačku podle tohohle návodu jak vybrat vakuovačku. Podle mě tam negativní vlastnosti na potravinách nemohou nastat. Odstraněním kyslíku ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: čtv pro 06, 2018 3:50 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Pontiac07 píše:No teda pane Zajíčku, nebyla tohle maličko arogantní odpověď? Domýšlet se není třeba? Jakože lidé nemyslete? Třeba zrovna teď běží kauza z Frýdlandské nemocnice, kde se do naprosto sterilního léku podávaného nitrožilně dostala bakterie a způsobila opravdu nehezké potíže. A myslím, že ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv pro 06, 2018 3:34 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Igi píše:Kdy je nejlepší provést očistu z jater z hlediska fází Měsíce? A kdy naopak nejhorší? A jak moc velký vliv to může mít? Mělo by pak cenu dělat očistu při té nejméně vhodné fázi, když jindy by na to nebyl zrovna čas? Děkuji. Pokud se bavíme o první je to naprosto jedno, řešit tento problém m ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Aliexpress,Ebay a ine

Předmět příspěvku: Aliexpress,Ebay a ine
Napsal: stř pro 05, 2018 12:26 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 113810

Alopat píše:https://www.bohemiadirect.cz/plus Co všechno učíní ďábelská entita Black Energy Entity, aby od nich majitel v prvním roce dotovaného tarifu Černá energie plus nemohl odejít? Jakým způsobem, ve stylu co peklo schvátí, nikdy nenavrátí, změní smlouvu na dobu neurčitou v doživotní úpis? Např ...
Stránka 288 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem