Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 292 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv lis 22, 2018 4:14 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Určitě mám problém s candidou. Pokud bych měla problém i s nějakým jiným šmejdem, má cenu zjišťovat o co se jedná? Nebo existuje nějaký doplňěk stravy, který mě odbleší? Nebo jak myslíte to se odblešit? Děkuji. Tak vždy je lepší vědět co vlastně řeším, jinak to asi nevyřeším. Odb ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 22, 2018 9:43 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Goldman píše:Klystýr tibetskou houbou by dost brutálně rozhodil střevní mikroflóru a candida by se ještě zhoršila. Při léčbě candidy se s úšpěchem používá klystýr s chytrou houbou (Pythium oligandrum). To máte sice pravdu, ale pouze v případech kdy jde opravu o kandidu a zde platí že ověřenou poziti ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv lis 22, 2018 7:51 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Co se týká toho špenátu, moje uvažování mi v tomhle logické přijde! Vy mi napíšete, ať si k masu, které obsahuje železo přidám třeba špenát. Já se dočetla, že zrovna špenát je šťavelan, kterej omezí vstřebávání železa. Takže co? Teď mi napíšete, ať si dám jiné lupení. Tak jaké lu ...

Napsal: stř lis 21, 2018 10:17 pm 

krasnagadgetka píše:Dočetla jsem se, že vstřebávání železa brání šťavelany, mezi které patří i špenát. Hcl jsem si od Vás Jardo koupila. Jenže nedostatek HCL mám z důvodu stresu - trpím úzkostnou poruchou. A podle lékárnice obtíže žaludku ze stresu mohou být způsobeny lehčí gastritidou, kdy se nedop ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti hlavy

Předmět příspěvku: Bolesti hlavy
Napsal: stř lis 21, 2018 8:03 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 84133

Sikec7 píše:Dobrý den, můj bratr 18 let poslední půl roku trpí bolestmi hlavy a do toho se teď v poslední době přidalo píchání v plicích. Bratr má 18 let, 185 cm a 95 kg. Studuje gympl a takřka denně se musí učit aby dával školu na výbornou a mohl dál studovat výšku. Začalo to před půl rokem bolestí ...

Napsal: stř lis 21, 2018 7:53 am 

krasnagadgetka píše:Moc děkuji. Myslím že mám málo železa i mědi a vitamínu B12 a to z důvodu, že jsem dříve moc nejedla a maso už skoro vůbec ne. Byla jsem mladá hloupá.... Teď se snažím jíst lépe, maso, ořechy, ale problém je v tom, že mám problém s trávením bílkovin, dnes jsem si dělala krkací te ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: úte lis 20, 2018 10:35 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Marthy píše:Vše je jasné, video výborné, děkuji moc, jen ne a ne najít tady na fóru ani jinde googlem, jak naředit tu HCl pro aplikaci miniklystýrem. Může někdo poradit? Orálně užívám 3,5% HCl v tobolkách, ale jak naředit pro miniklystýr nevím. Dává se dávka 20 mililitrů a do ní na začátek 10 kapek ...

Napsal: úte lis 20, 2018 10:30 pm 

krasnagadgetka píše:Vždyt je zde uvedeno přeci všechno, což již uvedeno bylo Já jsem vám odpovídal pouze na ten konkrétní příspěvek ne na to co bylo uvedeno někdy před ním a v tomto příspěvku není hodnota feritinu ani dalších položek o nichž jsem tam psal.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: úte lis 20, 2018 8:11 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Marthy píše:Dobrý den pane Zajíčku, již delší dobu bojuji se zvětšenou prostatou pomocí MMS1, DMSO, MMS2 (voda z RO). Bohužel výsledky žádné, takže jsem přidal po krkacím testu doplňování HCL v kapslích OO po jídle. Nicméně stav se zhoršoval, časté bolesti zad, pálení při močení, časté močení, pocen ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: úte lis 20, 2018 4:34 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

SilviaBlaze píše:Nechcela som vas ososbne zatazovat mojimi otazkami..skor som ocakavala ze sa zapoji viac ludi do diskusie a podelia sa so mnou o ich skusenostiach a radi poradia..niektore veci je dobre stale opakovat dookola..aby sa dostali do podvedomia..viem z vlastnej skusenosti.. prajem krasny ...

Napsal: úte lis 20, 2018 4:29 pm 

krasnagadgetka píše:Zinek a vitamín B12 užívám v doplňcích stravy. Teď už tomu tedy nerozumím vůbec. Pefi mi v dřívějších příspěvcích psal, že feritin zatím dělat nemusím, že mám problém se železem už je podle něj jasné. I podle vlasové analýzy mám železa i mědi málo. Když mám vaz. kapacitu železa z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: úte lis 20, 2018 9:06 am 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

vero píše:Jak dlouho lze aplikovat ty klystýry? P se dostávám na dávku 36 kapek 3,5% HCl. Zpočátku se mi dost zlepšila pleť, ale teď je zase všechno při starém. Mám zvětšené mízní uzliny v tříslech, ale u těch žádnou změnu nepozoruji. Při deficitu HCl i dlouhodobě, ale jednou za 14 dní je potřeba si ...

Napsal: úte lis 20, 2018 9:01 am 

krasnagadgetka píše:B S_Bilirubin 13,1 µmol/l 3,4- 17,1 B S_Bilirubin konj. 4,9 µmol/l 1,7- 5,4 B S_ALT 0,50 µkat/l 0,10- 0,73 B S_AST 0,35 µkat/l 0,10- 0,67 B S_ALP 1,22 µkat/l 0,66- 2,20 B S_Na 138 mmol/l 136- 145 B(V) S_K 4,15 mmol/l 3,80- 5,40 B S_Cl 109 mmol/l 98- 107 [ ]* B S_Ca 2,24 mmol/l 2, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pon lis 19, 2018 9:32 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

ZDENINA píše:To vám gratuluji,ale osobně mám negativní stanovisko k transplantaci čehokoliv od kohokoliv,pokud nejde o život. Jako malá jsem měla několikrát za sebou zápal plic,léčený samozřejmě antibiotiky.Jako batole jsem byla s moučnivkou hospitaliz. v nemocnici.Asi také léčba antib. Měla jsem st ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pon lis 19, 2018 6:17 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Goldman píše:Uhodil jste hřebíček na hlavičku, Jardo! Taky mám pocit, že dle europoslanců jsou v jídle jsou všechny prvky od rtuti přes azbest až po olovo naprosto bezpečné, ale jakmile se vyskytnou někde mimo potrvainy, ihned podléhají přísným ekologickým normám a musejí být specielně za velmi drah ...
Stránka 292 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem