Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:17 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 294 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kyselé zelí

Předmět příspěvku: Kyselé zelí
Napsal: sob lis 17, 2018 8:20 am 

Odpovědi: 57
Zobrazení: 97121

Jednorazovy_Nick píše:Alopat : Ty tu nemas idiotske dvojca, nikto sa ti totiz v tvojom "parazitalnom fanatizme" a agresie voci tym, co ho s tebou nezdielaju, rovnat nemoze... All : Ahojte. Po X mesiacoch velmi dobreho travenia som si spravil kapustove (zeli) pickles... Dnes ho jem treti den, a...nej ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: pát lis 16, 2018 3:50 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

SilviaBlaze píše:Ak moj prispevok nie je v spravnej teme prosim o prepacenie ale rada by som sa dozvedela ak mozem vsetko co treba vediet pri pouzivani DMSO.Mam ho totiz doma uz dlhy cas aj som na to zabudla..ale bolesti kolien a klbov ma prinutili hladat alternativnu pomoc ..tak som si znovu citala ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: pát lis 16, 2018 7:59 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

valenta.klara píše:Dobrý den, pane Jardo. Jsem na začátku těhotenství. K lékaři se zatím nehrnu. Myslím, že čím méně zásahů a vnitřních vyšetření a ultrazvuků, tím lépe. Během prvního těhotenství jsem měla velký hematom a nasadili mi hormon na udržení plodu (utrogestan). Tenkrát jsem brala, z neznal ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv lis 15, 2018 3:04 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Děkuji. Užíváni endiaronu je v pohodě i když není průjem? Jak to prosím dávkovat? Moc díky V zásadě nejde o nic problematického, je to střevní dezinfekce a stačí i braní podle návodu na krabičce i když většinou je lepší dávat 2-3 tabletky denně 10 dní, to je maximum které podle návodu na ...

Napsal: čtv lis 15, 2018 1:07 pm 

Mojzo píše:Myslel jsem výplach střev - po tom jsem měl ty stavy, zkoušel jsem dávat do nálevu heřmánkový čaj + himalájskou sůl nebo heřmánkový čaj a citron. Ten endiaron v lékárně neměli, zkusím objednat přes internet. Pokud vezmete v potaz že ve střevě žije 1-1,5 kg různých breberek tak pochopiteln ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv lis 15, 2018 9:15 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

mkrabot píše:Zdravím všechny, máte někdo vlastní zkušenost s použitím hrubého síta na Angel? Odšťavnuju s jemným sítem a zajímalo by mne, jestli se vyplatí nákup hrubého, jestli opravdu dobře funguje na měkčí jablka, ananas, pomeranče, kolik vlákniny je v takto odšťavněné šťávě. Moc díky za odpověď. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv lis 15, 2018 9:07 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

kov píše:Ta poradkyně tam ale tvrdí, že její manžel vykadil nádor a prý to dokonce poslali do laboratoře testovat. Četl jsem to v doslovném zápisu z natáčení. Ta poradkyně tam mele jakoby trochu zmateně. Pokud máte zájem přihodím odkaz na ten zápis. Někdo sice tvrdí, že je to vytrženo z kontextu...p ...

Napsal: stř lis 14, 2018 4:11 pm 

ZDENINA píše:No,no mám titul inženýra a snažím se používat i ten selský rozum.Úkolem vyššího vzdělání by měla být potřeba celoživotně se vzdělávat a umět se zorientovat v množství kolikrát zcela protichůdných informací.Ale samozřejmě VŠ , hlavně dnes,není zárukou vzdělaného člověka s velkým přehlede ...

Napsal: stř lis 14, 2018 8:16 am 

kov píše:Znate kauzu Aktip, kde v poradu televize Infitrace poradkyne pri vysvetloveni ocisty jater tvrdila, ze jeji manzel doslova,, vykadil rakovinu''? Snazila se ji, navic blbe, navezt na tohle forum, tyhle stranky, a z Jardy udelala byvaleho doktora. Tito,, odbornici' ' fakt poskozuji alternativ ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte lis 13, 2018 9:37 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Co je myšleno v tom krkacím testu vlažnou vodou? Voda z kohoutku? Nebo pitná voda z petky o pokojové teplotě? Nebo převařená voda? Děkuji. Je naprosto jedno o jakou vodu půjde, prostě pitná voda bez ohledu na teplotu. Voda se reakce neúčastní jde tam pouze o tu sodu.

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: úte lis 13, 2018 9:33 am 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

krasnagadgetka píše:Myslím, že jsem to našla zde https://en.wikipedia.org/wiki/Trimethylamine_N-oxide. Zajímavé, ale to vůbec nemá nic společného s jistotou pouze se zmiňuje nějaká teoretická úvaha s tím že ji okamžitě jiná studie popírá. Podle všeho bych to viděl jinak, veškeré zmíněné potraviny lz ...

Napsal: pon lis 12, 2018 10:03 pm 

krasnagadgetka píše:Jak je to prosím s tím karnitinem? Našla jsem info, že karnitin je ve skutečnosti velmi vlivný rizikový faktor aterosklerózy. Co je na tom pravdy? Např. článek zde https://snadnarehabilitace.cz/karnitin-pycha-a-pad.html. Tak ono je otazníkem jak ten článek správně chápat. Pokud v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon lis 12, 2018 6:04 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

kov píše:Jen taková úvaha...Byl jsem v noci u lesa venčit psa, na hlavě čelovku se silným světlem. Jak ten silný kužel světla řezal tmu, viděl jsem v něm kolik létá vzduchem různých částic prachu a všelijakých různých kousků. Přes den či za šera to není vůbec vidět. Každý ten kousek sebou nese různé ...

Napsal: pon lis 12, 2018 2:52 pm 

Mojzo píše:Děkuji. S tim výplachem jsem to myslel tak, že už jsem to zkoušel ale potom jsem byl hrozně malátný a unavený, jak kdyby hypoglykemie. S tou defekací nevím, povede se to tak jednou denně, zkoušel jsem přidat vlákninu, tekutiny, hořčík, jod, chia nebo lněná semínka ale prostě nejde to. Jím ...

Napsal: pon lis 12, 2018 7:57 am 

Mojzo píše:Děkuji za odpověď. Mohl bych se ještě zeptat, kdy a kolik doplňovat Ca, Mg, Na a K když mám pocit že jsou rozhozené elektrolyty? Dávám vápník 500mg s večeří a chlorid hořcíku během dne, draslík nedoplňuji protože mám vařenou zeleninu, salát nebo nějaké ovoce a sodík pomocí himalájské soli ...
Stránka 294 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem