Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 303 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hypertermoterapie - umělé vyvolání horečky

Napsal: sob zář 22, 2018 5:33 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 19567

vero píše:Dobrý den, zkoušela jsem na internetu najít nějaké návody na umělé vyvolání horečky (bezpečné, samozřejmě), ale kromě aplikace oslabeného viru malárie jsem nic nenašla. Napadá vás něco? (Saunu a horké koupele teď nemyslím.) Díky. V. Tak nějak matně si vybavuji že se k tomu používalo i podk ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: sob zář 22, 2018 5:29 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

pefi píše:V případe SIBO, bych pouze nepřidával prebiotika do hotovéh jogurtu před konzumací, aby se nekrmilo to, co už je přemnožené, ale jinak by dodávky živého jogurtu s širším spektrem bakterií měly rovněž působit pozitivně, byť by si to zasloužilo asi méně razantní dávky jogurtu a trochu větší ...

Napsal: sob zář 22, 2018 12:26 pm 

pefi píše:Pletete a nepletete současně. Slušné množství B-vitamínů by vám totiž měla vyrábět střevní mikroflóra. A když zatím nevyrábí, tak holt musíte dodávat jinak. B12 v přírodní podobě máte v kvalitním mase, ale by to fungovalo "z přírodních zdrojů", musela byste být schopná dobře trávit maso. S ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Afty

Předmět příspěvku: Afty
Napsal: sob zář 22, 2018 7:46 am 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 141296

Margareta píše:Pan Zajicek dakujem Vam velmi pekne za odpoved. Urcite rada by som vyskusala Lysin aj Humatyl. Mohol by prosim obidva preparaty (Lysin aj Humatyl) uzivat aj moj 10 rocny syn? Pretoze on po mne zdedil afty. Jemu sa vacsinou objavuju pred nejakou chorobou a vtedy, ked si porani sliznicu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pát zář 21, 2018 7:19 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

pefi píše:Vy jste měli ten terpentýn z USA (Pure Gum Spirits) ? https://www.puregumspirits.co.uk/ Sice jsem si koupil esenciální olej z borovice, ale nějak jsem nakonec nenašel odvahu užít ho vnitřně. Ano používal jsem ten terpentýn co uvádíte, ale pokud vím tak členka Gamina brala balzámový terpent ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: pát zář 21, 2018 11:09 am 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

krasnagadgetka píše:Pane Jardo prosím Vás, lze zjistit stav cév, zdali člověk trpí aterosklerozou krevními testy? Pokud ano, jakými? Děkuji. Stav cév testují cévní lékaři a myslím že to dovedou i některé lékárny. Každopádně to dovede vyřešit třeba přeslička rolní, rozrazil lékařský a také hloh.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pát zář 21, 2018 11:00 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Začínám pochybovat, že dnešní dávkování dokáže ihned zahubit dospělého vetřelce, ale na jeho mimostřevní vývojová stádia a malé šmejdy by to platit mohlo. Zatímco nyní se preventivně bere 1 až 2 krát týdně čajová lžička, dříve se k vypálení červa jednorázově podala (s přihlédnutím k váze ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Afty

Předmět příspěvku: Afty
Napsal: pát zář 21, 2018 10:47 am 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 141296

Margareta píše:Mam otazocku - minimalne 20 rokov trpim aftami. Pravidelne 1x mesacne (asi tyzden) pred menstruaciou sa mi niekolko objavi. Zaujimave je, ze pocas tehotenstva (celych 9 mesiacov) sa mi neobjavil ziaden aft. Myslite si, ze hormony nieco taketo mozu sposobovat? Dakujem. Tak jistě, jak l ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Epilepsie

Předmět příspěvku: Epilepsie
Napsal: pát zář 21, 2018 10:42 am 

Zobrazení: 50340

ZDENINA píše:O léčbě epilepsie a pseudoepilepsie píše Ing.Janča ve svých knihách."Doporučuji zdravé dítě a alternativní medicína " a knihu" Můj život s alternativní medicínou". Můj syn kolem druhého roku přestával mluvit.Začal protahovat slova a měl problém se vyjádřit.Nechtěla jsem hned jít k psych ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Epilepsie

Předmět příspěvku: Epilepsie
Napsal: pát zář 21, 2018 10:36 am 

Zobrazení: 50340

krasnagadgetka píše:Jde o to, že šlo o umělé oplodnění, tak si myslím, že příčina je v tom..... To je velký problém dnešní doby, kdy mladá žena nemůže otěhotnět z toho důvodu že tělo je nějak rozhozené a medicína místo toho aby odstranila ten důvod a došlo k přirozenému početí násilím překoná odpor ...

Napsal: pát zář 21, 2018 10:13 am 

Alopat píše:Jenže to jste nám měla říct hned na začátku, že jste silná kuřačka a tudíž máte sníženou produkci žaludeční kyseliny (trávení, ale i obranyschopnost) a potlačenou chuť k jídlu (podvýživa). Za úzkostmi pak přirozeně může stát i žaludeční dysbióza, protože máte ze závislosti na nikotinu om ...

Napsal: pát zář 21, 2018 10:07 am 

pefi píše:Aktivní B12 už ani dělat nemusíte, pokud máte málo jakékoliv B12, tak je jasné, že máte málo i aktivní formy B12. Methylcobalamin je právě ta aktivní forma. Feritin zatím taky dělat nemusíte, že máte problém se železem už je taky jasné. Vy jste našla laboratoř, kde dělají B6 ? Volná měď a ...

Napsal: pát zář 21, 2018 10:05 am 

pefi píše:1) Nadbytek zinku ve vlasovce znamená, že tělo nadměrně vylučuje zinek. Z krve je jasné, že máte zinku nedostatek - asi proto, že ho nadměrně vylučuje. Proč ho vylučuje, to je otázka. 2) Cl - Zatím nevím, ale deficit Cl by mohl souviset s tím, že špatně trávíte (malá produkce HCl, protože ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Bolotovovuv balzám

Předmět příspěvku: Bolotovovuv balzám
Napsal: pát zář 21, 2018 9:53 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 89009

ahoj777 píše:schwarzschild se už neozval, pravděpodobně skonal po třech měsících užívání Bolotovova balzámu, metoda pokusů a omylů není bez rizik, budiž schwarzschildovi země lehká pokud se neozve Lidé na fóra chodí a píší dokud mají problém jinak to baví opravdu málo lidí a nelze tedy tvrdit to co ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Oreganový olej

Předmět příspěvku: Oreganový olej
Napsal: stř zář 19, 2018 8:17 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 78650

krasnagadgetka píše:Myslíte, že mohu vnitřně užívat oregánový olej, který je prošlý 5 měsíců? Děkuji. Na něm se toho nemá moc co pokazit, podle mě v tom problém nebude.
Stránka 303 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem