Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 304 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: stř zář 19, 2018 8:16 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Na balzámovém terpentýnu označovaném také jako 100% pure gum spirit of turpentine je úžasné, že smíchaný s medem chutná jako mentol-borovicový bonbon. Vzhledem k tomu, že takto stoupá rychle do hlavy, uvažuji o tom, že jej budu konzumavat s nějakým vhodným tukem. Každý malíř ho jistě och ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř zář 19, 2018 8:14 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:HCL mohou vypínat emoce, vzhledem k tomu, že jsem velmi emotivní člověk a poslední dobou trpím úzkostí, myslím, že HCL se prostě tvořit nemůže. Myslím, že nemá cenu řešit šmejdy, což je pouze následek a né příčina. Souhlasíte pane Jardo? Děkuji. Tak to je sice pravda ovšem pouze ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Epilepsie

Předmět příspěvku: Epilepsie
Napsal: stř zář 19, 2018 8:09 am 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 50340

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím Vás, sestřenka má 7-mi měsíční holčičku, u které se nyní objevila epilepsie. Prosím o radu, jak začít s uzdravením? Jak odstranit toxiny u tak malé holčičky? Doplnění minerálů, vitamínů a enzymů myslíte pomocí stravy nebo doplňky? Sestřenka ji stále kojí, píšet ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte zář 18, 2018 7:11 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:http://www.soul-guidance.com/health/turpentine.html Super stránka plná dobrých informací.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte zář 18, 2018 11:52 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, chtěla bych užívat HCL každý den dlouhodobě. Zajímá mě, pokud se mi trávení po čase zlepší, zdali HCL musím vysadit, nebo zdali ji mohu již užívat třeba celý život? Pokud se mi začne tvořit a budu ji stále dodávat, jestli to nebude p ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: úte zář 18, 2018 11:36 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, mám poslední dobou problémy s brněním končetin. Nevím, zdali to může být způsobeno od páteře, psychikou nebo špatným krevním oběhem a cévami, nedostatkem hořčíku nebo tím, že v práci na nohou dlouho stojím a používám dost ruce. Asi by na mě sedělo vše. Stačí, když si ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: úte zář 18, 2018 11:32 am 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, co je prosím pravdy na níže uvedeném. Týká se to carnitinu a lecitinu. Děkuji Studie zveřejněné v roce 2013 naznačují, že vysoké hladiny TMAO v krvi jsou spojeny se zvýšeným rizikem závažných nežádoucích kardiovaskulárních příhod . [6] Koncentrace TMAO v krvi se zvyšu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon zář 17, 2018 8:36 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:http://livingfood101.com/garlic-and-avocado-parasite-killer/ Zajímavé papání, to musí být docela palba.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lipozomální hořčík"Mg"

Předmět příspěvku: Lipozomální hořčík"Mg"
Napsal: pon zář 17, 2018 7:06 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 7555

mirec píše:Dobrý den, máte někdo zkušenost s domácí výrobou lipozomálního hořčíku? diky Tak to vás zklamu to jsem nikdy nezkoušel a asi to nebude ani jednoduché, mnohé formy hořčíku běžně vysráží liposom a je to nepoužitelné.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Regenerace zubů

Předmět příspěvku: Regenerace zubů
Napsal: ned zář 16, 2018 11:34 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 54532

Menma21 píše:Zdravím obisidan dakujem za odpoveď, škoda že nevieš konkrétne čo ti pomohlo, ja som si včera zoškraboval tu sklovinu hnedu alebo povlak či čo to bolo.. ale stále to proste vidno aj ked tie najhoršie "flaky" su preč, neviem čo dalej, sóda pomáha len velmi málo a na záhyby sa nedostane, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned zář 16, 2018 11:27 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Ondrejk píše:Dobrý den, na MR mozku je vidět cysta - nikdo z doktoŕ se k tomu ale nevyjadřoval, ani se to prý neoperuje. Mohlo by se jednat o cysticerkózu? Bolí mě hlava, někdy vystřeluje bolest i do končetin a je mi divně. Zhoršuje se to když se špatně vyspím nebo když jdu pozdě spát, po rostliném ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: sob zář 15, 2018 11:50 am 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Alopat píše:Jinými slovy ke zhodnocení obludností, co se dnes dějí s hospitalizovaným pacientem, by mohlo dojít až ex post další generací lékařů, pokud se v praxi ustoupí od ozářek, oblbování, uřezávání a trávení. Ohledně vody, na některé stavy bude jistě platit přirozený pohyb, ale tam kde už je sp ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: sob zář 15, 2018 6:53 am 

Alopat píše:Kdo s čím zachází, tím také schází. Dokumentace je přeci důležitá, protože při té jejich starostlivosti o pojmenování chorob v naprosté většině případů, narozdíl od pacienta, přežije jejich hororovou lékařskou péči a v budoucím norimberském procesu s těmito v pravdě Mengeleho "osvětimský ...

Napsal: pát zář 14, 2018 9:57 pm 

Alopat píše:3 MEDICÍNA V OBDOBÍ RENESANCE Zkráceno: "Byl překonán způsob ošetření krvácení, kdy se do rány lil vařící olej, aby se zastavilo krvácení. Tento postup málokdo z pacientů přežil. Díky francouzskému chirurgovi Ambroisovi Paré, kterému při ošetřování vojáka během bitvy u Turína došel vaříc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pát zář 14, 2018 7:22 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

marek15693 píše:Tak to je vyborna informacia, dakujem. Pri reminelizacnom kupeli treba dodrzat ten pomer 2:1 soli a sody? Este k domu detoxikacnemu kupelu, naozaj obycajna kuchynska sol nie je uplne najvhodnejsia(ak by som to raz za mesiac robil)? Ze lepsia je krmna-kamenna alebo posypova? Ten poměr ...
Stránka 304 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem