Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:57 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 307 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: sob zář 01, 2018 2:08 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Alka píše:Děkuji Vám za rychlou odpověď. První den očisty lymfy jsem byla lehce zimomřivá, dnes už je mi příjemně. Jsem jen trochu zpomalená a unavená, tak relaxuji a odpočívám. Jdu do toho a poslední den očisty zakončím jaterkou. Přeji Vám hezký víkend. Ok, tak pak dejte vědět, zatím se zde ještě n ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: sob zář 01, 2018 11:03 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Alka píše:Zdravím Vás pane Zajíčku. Zajímá mě Váš názor. Jsem druhý den na očistě lymfatického systému pomocí citrusové šťávy (grep-citron-pomeranč), ráno epsomka, večer klystýr a zvažuji 3. den očisty ukončit jaterní očistou. Zdá se mi to pohodné to takto spojit, ale nejsem si jistá, zda nějak neuš ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Regenerace zubů

Předmět příspěvku: Regenerace zubů
Napsal: sob zář 01, 2018 9:58 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 54532

Obsidián píše:Když už jsem tady nakousla to téma xylitolu - nevíte někdo, zda-li se dá sehnat i v tabletkách a kde? To netuším zda někdo dělá, já jsem dělal a dodával xylitolové bonbóny, což byl vlastně pouze xylitol s příchutí a asi by nebylo zase tak složité tabletky z čistého xylitolu pouze s klu ...

Napsal: sob zář 01, 2018 9:54 am 

Obsidián píše:Děkuji za odpověď, Jardo. Opravdu - zdá se mi, že po pár dnech se ta bolest zmírnila. Myslíte nesprávné bakterie v dutině ústní nebo celkově v těle? Pokud v ústech, tak to by mohla pořešit právě ta tinktura z propolisu, ne? Já ty tablety chci brát jen jako doplněk k tomu pokusu, pro ji ...

Napsal: pát srp 31, 2018 8:32 pm 

Obsidián píše:Ještě jsem se chtěla zeptat - koupila jsem si teď tablety sody od vitaru kvůli udržování správného ph v ústech, protože to má na zuby taky velký vliv. Jenomže nevím proč, mě z toho ty zuby docela bolí. Na některých zubech mám odhalené krčky, ale nebývají citlivé na teplé ani studené, p ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Pročištění střev u dětí

Předmět příspěvku: Pročištění střev u dětí
Napsal: pát srp 31, 2018 7:11 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 64987

Alopat píše:Ona totiž firma, co v Československu vyráběla pyrvinium, po privatizaci revolučně přišla na to, že je výhodnější pacientovi doživotně prodávat jako lék tlumící přípravek na astma, které ty breberky drážděním vyvolávají. Bohužel ani někteří lidé na tomto fóru si nejsou schopni nebo nechtě ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: pát srp 31, 2018 10:56 am 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Alopat píše:Něco mi říká, že když sirné složky česneku a cibule nakažené osoby dost často nesnášejí, tak by bylo vhodné jejich tělesnou schránku vysířit jinak. Alavis to zvládne? To je otázka, síra je v několika možných formách a ne každá nutně musí jenom pomáhat. Každopádně prakticky vždy tlumí zán ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Nedostatek mořských ryb nebo problémy s klouby

Napsal: pát srp 31, 2018 6:55 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11470

petraukulele píše:obavam se že to není jenom rybama. I pohyb, vaha tělá dělá hodně. Já chdím pravidelně běhat a klouby mě bolí jako čert takže hledám něco opravdu dobrého, vyživného a vyzkoušeného. No to je přesně ta správná technika jak si klouby zlikvidovat úplně. Nenapadlo vás někdy se zamyslet p ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát srp 31, 2018 6:50 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

petraukulele píše:pusobí to nějak i na bolavé klouby? Nebo který prudukt by jste mi doporučili? Hořčík celkově zklidňuje jak psychiku, tak tkáně v těle a dokonce se dá aplikovat i jako mazání v lihu to jsem zde již také někde popisoval.

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Vytrvalostní sporty - úprava jídelníčku, jaké doplňky atd

Napsal: pát srp 31, 2018 6:47 am 

Odpovědi: 202
Zobrazení: 402447

petraukulele píše:jsem ráda že nejsem jediná která má 30+ a klouby na urovní 60+. POradíte něco dobrého a kvalitného? Tak ono to ani není jenom o té výživě kloubů, ale hlavně o důvodu proč se vám tam generuje zánět který je ničí. Většinou je dobré začít u střeva, zvláště pokud člověk blbě kadí je vy ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: pát srp 31, 2018 6:41 am 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

petraukulele píše:hodně se ted píše i o přípravku Alavis,který je udajne na bolst kloubu nejleopší. Sama sjem ho ale nezkoušela. Veděl by mi na něho dát někdo nejakou recenzi? Ono je jich ovšem více druhů, ale obecně vzato většinou dost pomáhají.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Pročištění střev u dětí

Předmět příspěvku: Pročištění střev u dětí
Napsal: čtv srp 30, 2018 6:04 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 64987

Alopat píše:Mají to jak vidno zmáknuté i u dětí, aby se rodiče bílých dětí nedostali k dříve běžnému sirupu pyrvinium anebo po světě zdarma distribuovanému ivermektinu. Tak jistě, mnoho věcí ve společnosti je hodně divných a starostlivá péče o běžného občana je pouze ze strany finančních úřadů. Osta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Skorica

Předmět příspěvku: Skorica
Napsal: čtv srp 30, 2018 12:07 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 49332

Alopat píše:Čajová lžička = 2g, polévková lžíce = 8g, zdroj: https://nutritiondata.self.com/facts/sp ... erbs/180/2 Cinnamon Holds Potential to Prevent, Reverse Alzheimer’s http://dailynexus.com/2013-05-30/cinnamon-holds-potential-to-prevent-reverse-alzheimers/ Cinnamon extract inhibits tau aggregat ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: stř srp 29, 2018 6:46 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Honza82 píše:Dobrý den Jaroslave, četl jsem, že koloidní stříbro dobře odstraňuje kvasinky z tlustého střeva pokud je přimícháno k vodě, kterou se udělá klystýr. Chtěl jsem se zeptat 1) kolik 10ppm koloidu dát na 1 litr vody při klystýru pro co největší účinnost? 2) lze udělat klystýr pouze čistým k ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: stř srp 29, 2018 1:03 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

mario77 píše:Zistili mi boreliózu. Príznaky pokročilého štádia, zbytočné rozpisovať – v skratke bolesti a pálenie svalov, kĺbov, zhoršený zrak, totálna nevládnosť. Po analýze svojho a nielen svojho stavu som prišiel k nasledovnému poznaniu (!). Môže sa zdať príliš jednoduché až bláznivé na riešenie ...
Stránka 307 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem