Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:15 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 308 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: úte srp 28, 2018 7:21 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Xion píše:Dobry den Jarda, bolo by mozne rozsirit mnozstvo sukromnych sprav, ktore sa daju archivovat, zo 100 aspon na 500? Ověřím, ale již nyní je to fórum velice objemné a jsou problémy s archivací, tedy pokud by to znamenalo že tím bude dále stoupat zátěž na serveru vidím v tom docela problém.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Stale BIELSIE slnko

Předmět příspěvku: Stale BIELSIE slnko
Napsal: úte srp 28, 2018 5:42 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 39949

JednorazovyNICK píše:Ahojte. Zda sa mi, ze Slnko je kazdym rokom akoby belsie, ostrejsie, vizualne agresivnejsie. Nemyslim zapadajuce slnko, ale slnko pocas dna... Toto leto mi prvy krat robi problemy "prezit" ho bez slnecnych okuliarov... Brutalne silne odrazy slnka zo vsetkych lesklych/slnko odraz ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte srp 28, 2018 5:36 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Na eradikaci kulatých a plochých červů se v 19. století běžně dávaly 2 až 3 ounces (1 Imperial fluid ounce = 28.4130742 milliliters) na noc každý druhý den, jiný praktický lékař radí začínat na 0,5 ounce, potvora během 1 až dvou 2 hodin obvykle už po 1 až 2 ouncích chcípla a podal se ric ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte srp 28, 2018 1:11 pm 

Alopat píše:Bezva zpráva, je to bezpečné, dráždění ledvin / krev v moči se bude objevovat až u malého / velkého panáka při eradikaci opravdu velkého goalda typu tasemnice, pokud se zavčasu, ještě před vstřebáním do krve, nepodá ricinový olej. Oni to v té studii na kravách vyhodnotili tak, že terpent ...

Napsal: úte srp 28, 2018 7:48 am 

Alopat píše:Jedině z té studie na kravách v Jižní Africe. Stejný a možná větší efekt by měl vpich moči pod kůži. Jediné dvě knihy z tisíců, které jsem si na internetu nemohl otevřít se týkají použití terpentýnu v léčbě rakoviny a cukrovky. On ten terpentýn bude primárně používán na eradikace velkých ...

Napsal: pon srp 27, 2018 8:31 pm 

Alopat píše:Příklad: Případ zemědělce a terpentýnu http://somatosphere.net/2015/06/exemplary-the-case-of-the-farmer-and-the-turpentine.html To je hodně zajímavé, nikdy by mě nenapadlo že se dá aplikovat i injekčně, ale o tom asi nikde záznamy nebudou kolik a jak.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Pročištění střev u dětí

Předmět příspěvku: Pročištění střev u dětí
Napsal: pon srp 27, 2018 1:34 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 64987

valenta.klara píše:Tak vzhledem k tomu, že se v epsomské i himalájské pravidelně spolu koupeme, řekla bych, že v tom problém nebude. Navíc kojím, tak se mi nechce věřit, že by měl nedostatek nějakých vitamínů nebo minerálů. Kdyby měl čistě zácpu, tak pochopím rozpohybování střev, ale když má kašovit ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Pročištění střev u dětí

Předmět příspěvku: Pročištění střev u dětí
Napsal: pon srp 27, 2018 9:39 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 64987

valenta.klara píše:Dobrý den. Nenapadá mě, kde jinde se zeptat, zkusím tohle vlákno. Syn, rok a půl starý, stále i kojený, má více než měsíc problémy se stolicí. Dva až čtyři dny nic a pak průjmovitá, kašovitá stolice. Ze začátku jsem to nijak nehrotila, nasadila jsem trochu dietnější stravu a věřil ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: "Bezdôvodné" napínanie na zvracanie u niektorých ľudí

Napsal: pon srp 27, 2018 7:49 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 13249

johny54 píše:No jo no. kéž by to bylo tak jednoduché. Je fakt, že střeva a

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: ned srp 26, 2018 7:03 pm 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

sjunb píše:Dobrá, dnes se tedy večerem projdu městem. Toho efektu se ale bojím, protože právě při posledních procházkách se mi v hlavě až přehnaně moc kumulovaly myšlenky (a to vedlo k ještě horší náladě), na což u sportu samozřejmě není vůbec žádný čas. K dostatečné stravě jsem se konečně dopracova ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: ned srp 26, 2018 6:56 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

mario77 píše:Dobrý deň. Pri pátraní po liečbe boreliózy som narazil na knihu: Wolf Dieter Stohl - Přírodní léčba boreliózy. Ešte som ju neštudoval, ale po predbežnom zhliadnutí podrobne popisuje dané téma aj zo širšieho a hlbšieho hľadiska. Hneď v úvode autor odkazuje na liečebný prostriedok, ktorý ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: ned srp 26, 2018 9:15 am 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

sjunb píše:Víceméně rozumím, na druhou stranu mi pořád něco nesedí. Kromě zlomového okamžiku, který způsobuje ony přetrvávající psychické problémy žiju v podstatě úplně stejně. Jen tu zátěžovou námahu jsem míval dřív ještě vyšíí - delší distance, apod. Jak jsem ale říkal, jen při sportovní aktivitě ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned srp 26, 2018 7:19 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Medicus píše:Lidicky, diky moc za rady. Jste fakticky moc hodni. Ja jsem z toho docela jelen. Spis mam pocit, ze mi ti doktori zatahli nejakou bakterii nebo plisen primo do lymfatickeho obehu. Jevi se mi to cele jako infekce, protoze nekdy si prijdu jako napita a mimo sebe. Myslim, ze to je nejaky p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Obnova zubů

Předmět příspěvku: Obnova zubů
Napsal: sob srp 25, 2018 9:27 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15925

D-O-M píše:Díky za odpověď Taky jsem zjistil, že K2 je potřebný pro tvorbu dostatečně velkých lícních kostí, aby se zuby vešly do úst a nekřivily se, což je přesně můj případ. Jeho nedostatek způsobuje předkusy, podkusy a bezbradé lidi. Uznávám, že v době, kdy jsem vyrůstal nebyl internet, ale nevěd ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Obnova zubů

Předmět příspěvku: Obnova zubů
Napsal: sob srp 25, 2018 8:10 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15925

D-O-M píše:Nezlobte se že se tak ptám, ale K2 v kapslích nebo se dá dostat i jinak? Kdysi jsem viděl na nějakém českém eshopu za těžký peníz práškový, už nevím jesti to byla Fichema nebo něco-med . Díky vopred za info. Poživatelná forma je pouze v tabletách. Jinak je hojně obsažen a Natu, což jsou p ...
Stránka 308 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem