Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 309 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Obnova zubů

Předmět příspěvku: Obnova zubů
Napsal: sob srp 25, 2018 7:08 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15925

D-O-M píše:Co si o tom myslíte? Alopatický lék Tideglusib prý dokáže přimět zuby napadené kazem k tomu aby dorostly zpět. Když vynechám to, že kazivost zubů je způsobená podvýživou. Myslíte, že to může fungovat, zkoušel to už někdo? Myslíte, žeby se to dalo vyrobit vlastními silami, stojí to majlant ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: "Bezdôvodné" napínanie na zvracanie u niektorých ľudí

Napsal: sob srp 25, 2018 7:04 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 13249

johny54 píše:No pít i kouřit jsem přestal už dávno a vůbec mi to nechybí. Ale mám trochu jiný problém. Myslíte, že je možné se nějak zablokovat. Že se člověk cítí mimo jak v tranzu, třeští ho hlava a nic na něj nečinkuje tak jak by mělo. Třeba bylinky, nebo i zdravé potraviny, či léky. No a když se ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: "Bezdôvodné" napínanie na zvracanie u niektorých ľudí

Napsal: sob srp 25, 2018 3:30 pm 

johny54 píše:A da se to nejak odnaucit? Ja mam takovou zkusenost, ze cim vice neco clovek nechce, tim vic tomu venuje energii a tim vzdorem a myslenkou ten problem jen posiluje a krmi. A nemyslet na to taky nejak nepomaha, ten problem tam furt je a sam od sebe nemizi. No a ta myslenka na tu pricinu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nepast. jablcny BIO ocot DEMETER (3.5. 2021) - pokazeny ???

Napsal: sob srp 25, 2018 1:02 pm 

Zobrazení: 12876

Alopat píše:Asi úplně nejlepší by byl vinný ocet z červených hroznů, kterým si ve starověku vojáci na příděl vylepšovali vodu a podobně se pak ředilo i víno v poměru 1:3 až 1:6 vodou. Ono hodně dobrých postupů tak nějak časem zapadlo a nenahradilo je nic rozumného.

Napsal: sob srp 25, 2018 10:21 am 

JednorazovyNICK píše:Ahojte. Mám otázku.... Ako je možné, že niektorých ľudí napína na zvracanie pri takých úplne bežných veciach, s ktorými by som si napínanie na zvracanie nikdy nespájal ??? ... Napríklad strýka napína na zvracanie pri umývaní zubov už celé roky. Mamku pri mlganí oleja (keď dokonč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: sob srp 25, 2018 7:48 am 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

sjunb píše:Dobry den, s akne jsem nikdy nemel nejak zvlaste vyrazne problemy (samozrejme, tak jako kazdy v puberte a jinak cas od casu pupinek, proste nic neobvykleho). 3 roky zpatky se ale ma situace presne touto dobou preci jen znacne zhorsila a nepomahalo mi nic, proste to vyresil jen cas a zhrub ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: pát srp 24, 2018 8:44 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

JednorazovyNICK píše:Pan Jarda, Vy urcite vyzerate lepsie s pleskou, ako s tymi dlhymi vlasmi z minulosti, takze Vam sa "hovori"... Já myslím že vzhled je naprosto nepodstatný, dnes na vzhled kašlu opravdu z vysoka a dříve to nebylo o mnoho lepší. Za celý život jsem se holil necelé dva roky pouze z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: pát srp 24, 2018 5:37 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Lukopren píše:Léčba padání vlasů je totiž vždy bez záruky a po pravdě řečeno, většina chlapů může dělat co chce, ale vypadávání vlasů nezastaví ničím. U někoho jsou geny taky silné, že je ta holá hlava prostě nevyhnutelná a nic na světě to nedokáže změnit. Taky bude trochu problém, že na každého půs ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zazivaci potize

Předmět příspěvku: Zazivaci potize
Napsal: pát srp 24, 2018 4:48 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 174725

Alopat píše:Zmiňované miliony eur jdou do toho, aby přírodní látku, která ve své komplexnosti léčí podstatu, je totiž jedem pro původce i lékem na zánět, ve firemním oddělení nahradili patentovaným derivátem, který potlačuje pouze příznaky, např. se jedná o chemickou inhibici enzymu, jehož exprimací ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: pát srp 24, 2018 10:00 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Sikora píše:Už "jdou" i po kokosovém oleji.......

Napsal: pát srp 24, 2018 9:42 am 

Imladris píše:Fu, no to neviem posúdiť, ale dnes som si robil test znova a grgol som po 30 sekundách, potom do minúty ešte raz slabšie a potom som asi rovnako intenzívne ako prvý krát grgol po 6 minútach. Zajtra to už asi robiť nebudem, lebo aj včera mi bolo asi z tej sódy blbo a mal som celý deň vä ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Jazyk-Diagnostika a prevence dennim sledovanim jazyka

Napsal: čtv srp 23, 2018 6:51 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 97969

Patrik1989 píše:díky Jardo ,pravdepodobně to bude candida podle testu jí mám ,jen nevím jestli jí mám v ustech nebo i v těle ale žádný problémy nemám jen ten povlak v ustech a čepy a padání vlasů to spíš vypadá že je v ustech ? ? Odhadovat se to moc nedá, pokud by mělo být opravdu jasno tak jedině l ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Jazyk-Diagnostika a prevence dennim sledovanim jazyka

Napsal: čtv srp 23, 2018 6:27 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 97969

Patrik1989 píše:Jardo třeba když si dám rýží tak to jazyk vyčístí a nemam povlak a dám si třeba smothie z ovoce a uděla se povlak na jazyku během chvíle tak nevím jestli je problém v jazyku nebo je problém uvnitř . To bych na vnitřní problém neviděl tam ta barva jazyka, nebo fleku jsou celkem trvalá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv srp 23, 2018 5:55 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

JednorazovyNICK píše:Eroticke masaze v salone/na sukromi, za velke peniaze (teda nie za 10-20Eur ako byvaju klasicke masaze) su nieco medzi masazou a prostituciou, blizsie vsak k prostitucii. Racionalne je to pre "tantra masera" (zena/muz) lepsia volba, nez sex za peniaze (klasika, oral, atd), prakt ...

Napsal: čtv srp 23, 2018 5:46 pm 

Imladris píše:Tak som ten test najprv zle pochopil, zmiatlo ma to, že si mám sódu večer odmerať a dať do 200ml pohára (ja som najskôr pochopil, že do 200ml vody a ráno doliať 150 Ml. Ráno som si to však ešte čítal a všimol som si to. Takže som si dal cca 1,25ml sódy do 150 Ml vody, poriadne premieša ...
Stránka 309 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem