Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 310 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zazivaci potize

Předmět příspěvku: Zazivaci potize
Napsal: čtv srp 23, 2018 5:44 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 174725

Imladris píše:Mám už sódu bikarbónu z lekárne tejto značky:

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: čtv srp 23, 2018 5:37 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

ZDENINA píše:S tím masem z velkochovů jsem to špatně napsala.Říká se ,že zvěřina dává sílu.Zvíře vyrostlé v přiroz.prostředí neléčeno léky ,stimulátory,hormony, GMsojou apod.nemá tak nezávadné maso.Ale pozor na větší množství parazitů.Obecně masožrav.živočichové se v přírodě dožívají kratšího věku.M ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Skorica

Předmět příspěvku: Skorica
Napsal: čtv srp 23, 2018 6:55 am 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 49332

Alopat píše:Studie, kterou sem dal Xion je dobrá, pomůže nám podle země původu vybrat správně účinnou skořici cassia s cinnamaldehydem a kumarinem, které jsou sto vyléčit civilizační a stařecké choroby, jež nejsou nic jiného než mechanismy šmejdů zajišťující jim množení a obranu před imunitním systé ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kefírová houba

Předmět příspěvku: Kefírová houba
Napsal: stř srp 22, 2018 4:11 pm 

Odpovědi: 490
Zobrazení: 657917

Maybes píše:Zdravím, máte někdo zkušenosti s výrobou kokosového mléka? Já jsem ho pomocí kefírové houbičky dělala několik měsíců a pak se něco stalo a kefír byl smradlavý a houbička taky. Nepomohlo ani umytí. Nevím jestli to může být tím, že jsem ji přikrmovala kokosovým cukrem, protože moc nerostla ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte srp 21, 2018 3:27 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

JednorazovyNICK píše:Ahojte, mam otazku. Asi rok som si nerobil ocistu pecene, je nacase sa do toho znova pustit a spravit si aspon 3 rocne (citr. stava + olivovy olej + siran horecnaty...) Teraz si vsak (dnesnym dnom) robim prvy krat ocistu asi bunkoveho charakteru, tuto (citujem pana Jardu) : "... ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: úte srp 21, 2018 3:22 pm 

Alopat píše:A jakého věku se ty přírodní národy dožívaly, abych věděl, zda-li se vyplatí žít bez chemie kolem nás a taková maličkost, jak toho dnes dosáhneš? Máš na přírodní materiály, bio potraviny a povolení k pobytu v chráněné krajinné oblasti jako zloděj Kabala či se přestěhuješ někam do divočin ...

Napsal: pon srp 20, 2018 2:18 pm 

Imladris píše:Tak všetky vyššie spomenuté vyšetrenia robené rok dozadu mi vyšli OK. Okrem tých vyšetrení, ktoré som napísal v prvom príspevku. Ten grgací test pozriem, ale skôr budem mať asi veľa kyseliny. Práve ma asi mesiac páli hrdlo, mal som robený ster z hrdla aj pred mesiacom u obvodného a aj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Skorica

Předmět příspěvku: Skorica
Napsal: pon srp 20, 2018 10:23 am 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 49332

JednorazovyNICK píše:Sranda je, ze u nas v strednej Europe (kde zijeme) by si sa v prirode ku skorici nedostal... A pritom posobis tak, akoby si ju chcel mat zabudovanu "s postupnym uvolnovanim" v nejakom novom telesnom organe... Zaujimave, ze povodni eskimaci za dozivali vysokeho veku v super zdrav ...

Napsal: pon srp 20, 2018 10:17 am 

JednorazovyNICK píše:Alopat : achhh... Takze paraziti mozu za vsetky rakoviny, vsetky depresie a psychicke problemy... Ako vravim, paraziti su tvoje nabozenstvo... Vyserme sa na zdravu vyzivu, pohyb, detox, konanie v zivote (lebo len NEKONANIE vytvara nespokojnost a depresie), budeme psychicky a fyz ...

Napsal: pon srp 20, 2018 9:19 am 

Imladris píše:Ďakujem za reakciu. Viem, je to ako román, ale trvá to už pár rokov a myslím si, že to časové hľadisko a vývoj je dôležité pre človeka čo sa vyzná a preto som sa rozhodol, že to rozpíšem takto. Keby napíšem iba mám tráviace problémy, je mi blbo trvá to 8 rokov a posledné výsledky sú ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pon srp 20, 2018 9:14 am 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Alopat píše:Předně je třeba si říct, že zdravý člověk může sníst v rozumném množství cokoliv, pouze nemocné kusy se špatným splávkem a nezvaným návštěvníkem ve střevech vyhledávají drastická potravinová omezení a vyhýbají se základním potravinám, což je v případě mléčných výrobků hazardování se zdra ...

Napsal: pon srp 20, 2018 9:11 am 

Alopat píše:U toho prasete ty škrkavky také nejsou při kydání hnoje vidět, až při zabijačce. Celosvětově je škrkavkou infikováno kolem 1,4 miliardy lidí a střevními parazity dokonce až 3,5 miliardy lidí. Koloskopie se provádí pouze v tlustém střevě a endoskopické vyšetření nebude úplně běžné u onkol ...

Napsal: ned srp 19, 2018 8:21 pm 

Imladris píše:Dobrý deň. Píšem tu preto, pretože bohužiaľ moja skúsenosť s lekármi je taká, že sa vôbec o mňa ako pacienta nezaujímajú, chcú si len spraviť tie svoje základné povinnosti, aby boli krytí. O to smutnejšie, keď sú z väčšiny ľudia, ktorých nejakých spôsobom poznám resp. sú cez niekoho vy ...

Napsal: ned srp 19, 2018 7:21 pm 

Alopat píše:Vzhledem k tomu, že se po norské epidemii parazitního prvoka Giardia objevovaly potíže i po letech od zaléčení, tak je možné, že se nakazili pouze lidé oslabení helmintázou - s ohledem na uvedené potíže přichází v úvahu hlísti. To by mohlo změnit Jardův pohled na to, kolik lidí má červík ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned srp 19, 2018 7:13 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Medicus píše:Ahoj ve spolek, jsem rada, ze jsem vas nasla. Uz 6 let se potykam se zdravotnimy problemy vzniklymy po operaci obou haluxu. Ocividne jsem dostala infekci do lymfy. Uzliny jsou otekle, zanicene a zanet se siri skrz lymfaticke cesty do celeho tela. je to i viditelne, ale ponevadz mam sniz ...
Stránka 310 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem