Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 313 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: pon srp 13, 2018 9:54 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

DepresivniSlecna píše:Já na ty deficity mědi jako příčinu depresím moc nevěřím, kdysi jsem ji suplementovala nepomáhalo mi to. Zkoušela jsem prakticky všechny prvky a vitamíny, hořčík, vápník, různé vitamíny řady B, ale nemohlo to vůbec, deprese přetrvávaly. Pomohla mi až transplantace střevní mikro ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon srp 13, 2018 6:54 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ZDENINA píše:V knize Endoekologie zdraví od Neumyvakina (u nás nevyšla),se píše,že příjem 200 ml oleje je dost velký nápor na

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pon srp 13, 2018 6:50 am 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Patrik1989 píše:zdravím na tyto stránky mě přivedlo hlavně že od 18 let trpím na suchou pokožky hlavy díky špatné péči (šampony)hledám přičinu do dnes , ,ale včera jsem zkusil vepřové sádlo stačilo malinkaté množství pokožku mám krásně hydratovanou a dobře se vsakuje do pokožky to se o kokosáku říct ...

Napsal: ned srp 12, 2018 6:39 pm 

ZDENINA píše:Dobrý den,také si čistím

Napsal: ned srp 12, 2018 1:49 pm 

Alka píše:Zdravím všechny "jaterkáře". Chci povzbudit ty, co se stále bojí a vyvrátit nesmysly o tom, že vyloučené "kameny" jsou požitý "sražený" olej. Měla jsem několik let ekzém v obličeji a hlavně v očích... celý obličej a hlavně oční víčka nateklá jak tenisák, svědící a mokvající... naprosté zou ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: ned srp 12, 2018 12:48 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

pefi píše:Nemám odšťavňovač, proto jsem zkusil pojídání. Pojídání melounu vyžaduje meloun zuby rozdrtit poměrně najemno, aby se voda dostala ven a neplnil se moc rychle žaludek. Dostal jsem takto do sebe cca 3 kg melounu a měl jsem dost. Nevím jestli jsem to nepřehnal s teplotou vody, protože jsem s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: ned srp 12, 2018 12:17 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

pefi píše:Tak za odborníka se nepovažuji, pouze za poměrně zkušeného uživatele. Toto je pro mě novinka, byť jsem si všiml, že oranžové barvivo ochotně pouští, protože jsem si ho párkrát nasypal do dlaně, když jsem měl mokré ruce. Proč ho tam výrobce strká opravdu nechápu. Ovšem pozitivní účinky, kte ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob srp 11, 2018 3:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

JednorazovyNICK píše:Ahojte. Dlhodobo užívam rastlinné enzýmy na lepšie trávenie potravy (špičkovo trávi len takému človeku, ktorý má úplne v poriadku psychiku). Tráviace enzýmy ktoré používam (Plant Enzymes od firmy NOW - nerobím reklamu) obsahujú aj enzým na trávenie celulózy - celulázu. Mám dve o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablečný ocet

Předmět příspěvku: Jablečný ocet
Napsal: sob srp 11, 2018 3:54 pm 

Odpovědi: 134
Zobrazení: 280996

JednorazovyNICK píše:Ahojte. Na pitný režim mi najviac vyhovuje táto zmes : voda, nepasterizovaný jablčný/vínny ocot, vitamín C v prášku (denne dokopy do 1,5g), a himalájska soľ. Teraz v lete, keď vypijem kľudne tých 3L vody, použijem aj 50ml nepaterizovaného jablčného octu denne. Už niekoľko mesiac ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina mocoveho mechyre

Předmět příspěvku: Rakovina mocoveho mechyre
Napsal: sob srp 11, 2018 2:13 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 45675

Alopat píše:Však se také Slzy Chiosu vyvažovaly zlatem a turecký sultán kvůli dodávkám pro svůj harém během vyvraždění řeckých obyvatel ostrova ušetřil obyvatele jednoho háje. Slušnej chlap, jako asi každý mohamedán. Možná se to zopakuje, sultána již máme a jeho mocenské ambice jsou nezpochybnitelné ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina mocoveho mechyre

Předmět příspěvku: Rakovina mocoveho mechyre
Napsal: sob srp 11, 2018 2:04 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 45675

Alopat píše:Pryskyřice Pistacia Lentiscus se prodává jako Mastic gum (Tears of Chios) a balzámovací terpentýn z Řebčíku terebintového má podobné složení terpenů jako ten z amerických borovic, někde je navíc ještě protirakovinný d-limonene, ale zase na úkor středomořského sabinene, bohužel výrobci na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: sob srp 11, 2018 7:32 am 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

Alopat píše:A máte recht, ve skutečnosti člověk žádný přístroj nepotřebuje, když ví, které breberky uvnitř nádorových buněk likviduje Vitamín D3 + chinin a to samé platí pro pelyněk, jejich analogy a deriváty. Stále však existují lidé, kteří na to nedokáží přijít vlastní hlavou, aby si mohli dohleda ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát srp 10, 2018 9:28 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

ZDENINA píše:Dobrý den,prosím mohl by mi někdo zodpovědět,jestli hadička, které vede čistou vodu z filtru reverzní.osmozy nemůže uvolňovat nějaké škodliviny do vody.Voda po vyčištění se prý chová jako hladová a mohla by rozpouštět plast.Nebyla by lepší ta koncová hadička,která vede upravenou vodu do ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pát srp 10, 2018 9:24 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Patrik1989 píše:ano máte pravdu ,hold si dám občas o obyčejnou vanu v teplý vodě se dobře ten olej vsákne do pokožky a je pak pěkně vláčná ,jinak po přečtení článku Tekutiny vnitřně a zvenčí musím souhlasit ale jaká je ideální hygiena je to infra sauna a zasaditá koupel ? Tak ideálu se naše společno ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát srp 10, 2018 4:04 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

JednorazovyNICK píše:Pan Jarda, a ake ja davkovanie? 2,5ml (najmensia odmerka aku mam) denne by slo ? Ci je to malo ? Vela ? Prave som si to "mazanie" vyrobil. Cast som prelial (po opätovnom pretrepani) do skleneneho minirozprasovacu, nastriekal si tym stehna, dobre porozotieral. "Nebije" sa to so s ...
Stránka 313 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem