Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 314 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Camu Camu

Předmět příspěvku: Camu Camu
Napsal: pát srp 10, 2018 2:55 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 18551

JednorazovyNICK píše:Tak kolko vitaminu C je v tom prasku na 100g.... ?! .... 12g ci 7,5g ??????? Takto se nad tím vůbec nedá uvažovat to je komplex látek s naprosto jinou účinností než umělé céčko.

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina mocoveho mechyre

Předmět příspěvku: Rakovina mocoveho mechyre
Napsal: pát srp 10, 2018 2:44 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 45675

Alopat píše:Originální smola pochází z městského státu Kolofón (kalafuna) a řeckého ostrova Chios: Mastic Gum ( P. lenticus ) nebo Chios Turpentine ( P. terebinthus ). Chemické složení destilací odděleného těkavého esenciálního oleje z Chios Turpentine jsem nalezl zde http://europepmc.org/abstract/A ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: čtv srp 09, 2018 6:54 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Patrik1989 píše:zdravím je vhodné před zasaditou koupelí se namazat kokosovým olejem nenaruším tím učinek ? To určitě narušíte zcela zásadně, olej přeci odpuzuje vodu tedy prakticky zamezíte kontaktu pokožky s vodou a co pak tedy chcete přenášet když je tam ten nepropustný film.

Napsal: čtv srp 09, 2018 6:51 pm 

Alopat píše:Tak ať si k tomu přidá terpentýn, ať se ty potvory nežerou a pochcípají. Dříve se všechno léčilo Lugolem, chininem a terpentýnem - přesně se jednalo se o Řečík terebintový (Pistacia terebinthus, anglicky Chian Turpentine), z jehož mízy byl terpentýn původně destilován. The Essential Oil ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: čtv srp 09, 2018 2:08 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

zu_za_na píše:Děkuju. Tak jsem se zase uklidnila. Jo, jím celkem dobře, ale tohle bylo měření ze zkouškového, kdy mám žaludek poloviční... Tak si to nechám příště změřit znovu až půjdu na krev kvůli něčemu. Na vlákno o štítné taky kouknu. S tím kortizolem to je pravda no, stresů i šmejdů mám asi dos ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: čtv srp 09, 2018 1:43 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

zu_za_na píše:Když mám TSH 3,770 a hladiny kortizolu ze slin ráno pod normou a přes den naopak nad... Co s tím můžu dělat? Neporadíte někdo? Adrenalin cortex beru tak obden ráno jeden. V tom bych zase nehledal přímou souvislost, kortizol reaguje na stres ať již reálný, nebo skrytý, třeba na nějaké š ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Camu Camu

Předmět příspěvku: Camu Camu
Napsal: čtv srp 09, 2018 7:40 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 18551

krasnagadgetka píše:Je možné, že po camu camu jsem hrozně unavená? Může to být nějaký detoxikační projev? Je možné brát camu camu každý den v roce? Děkuji. To je divné, normálně by mělo člověka spíše nastartovat. Detox ve větších dávkách asi vyvolávat může a brát se dá stále.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv srp 09, 2018 7:36 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Januš píše:Dobrý den, Dekuji paní Evě, že mě nakopla k napsání dalšího update. Před časem jsem zde řešila hypofunkci šž a s ni související potraty, které měly podle prognóz doktorky pokračovat, pokud se budeme snažit o další dítě dále... ehm, ehm Jsem teď úplně v pořádku, před rokem jsem porodila kr ...

Napsal: čtv srp 09, 2018 7:31 am 

pefi píše:Já jsem to měl velmi komfortní - děsn a maximum, ale rozum přesně věděl co a proč se stalo, takže jsem zachovával klid a zkoumal své iracionální avšak velmi reálné pocity. Věděl, jsem že tak do hodiny by to mělo přejít, protože jsem v zásadě zdravý, takže mi určitě zaberou další regulační ...

Napsal: stř srp 08, 2018 8:55 pm 

pefi píše:Knihu jsem neměl u sebe, v tom byl ten háček. Co se týče určení TH-1/TH-2 dominance, lze na to jít i jinak, byť laboratoř je lepší: https://www.selfhacked.com/blog/supplem ... dominance/ Pokud si seženete niacin (B3 ve formě kyseliny nikotové), tak pokud po 50 mg v podstatě na lačno dostan ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř srp 08, 2018 8:50 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

pefi píše:U nás v rodině pomohlo podstatně zredukovat sacharidy - naprosto žádné sladkosti na bázi cukru, tedy žádný bílý cukr, sladkého ovoce s rozumem, žadné dortíčky, buchtičky, ideálně i omezit pečivo (rohlíky), zkrátka něco jako paleodieta na bázi masa a zeleniny... Kravské mléko vysaďte, až se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Neem - nimba

Předmět příspěvku: Neem - nimba
Napsal: stř srp 08, 2018 4:00 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 16036

Felis Lucie píše:Je neem stále zakázaný pro vnitřní užití? To nevím jistě, ale předpokládám že ano, nakonec u nás je zakázáno skoro vše co se naprosto běžně dá kupovat a používat v zahraničí. Každopádně se zde dá běžně koupit a znám docela dost lidí co jej k naprosté spokojenosti užívají.

Napsal: stř srp 08, 2018 3:57 pm 

PepinoCZ píše:Dobry den, chtel bych se zeptat na postupy, metody, rady, jak postupovat pri zmirneni potizi/lecbe agresivniho typu rakoviny. Jedna se o cloveka, kterymu je 73 let, do ted ve velmi vybornem zdravotnim stavu, ve vynikajici kondici (casto chodi po horach Fatra, Tatry), bez jinych onemocn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte srp 07, 2018 9:31 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Lukopren píše:Vědci zjistili, že autistům ve střevní mikrofloře chybí lactobacillus reuteri, takže teoreticky by TSM mohla vyléčit autismus. https://www.spectrumnews.org/news/autis ... eria-mice/ To není zcela běžný kmen a dítě ho získává hlavně při kojení. Dá se sice koupit i v tabletkách, ale TSM ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: úte srp 07, 2018 9:25 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

pefi píše:Tak už při prvním seznámení musím konstatovat, že tradiční čínská medicína medicína dává ze systémového hlediska mnohem větší smysl, než mnoho z toho, co hlásá a následně koná západní medicína. To je asi proto že tehdy to nešlo řešit jenom vědecky, ale muselo to i fungovat, tehdy nebylo za ...
Stránka 314 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem