Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 320 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Mramorová kůže

Předmět příspěvku: Mramorová kůže
Napsal: úte čec 24, 2018 7:34 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 13509

krasnagadgetka píše:Prosím Vás pane Jardo, na rukou a nohou mám jakoby mramorovou kůži, viz. příloha. Tuto fotku jsem našla na internetu, ale je to hodně podobné. Nevíte, v čem by mohla být příčina a co s tím dělat? Myslím, že jako malá jsem to neměla, ale nejsem si jistá. Má to i můj otec a sestra, ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Folikulární keratóza a štítná žláza

Napsal: úte čec 24, 2018 7:30 am 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33599

krasnagadgetka píše:Také mám s tímto problém, hlavně na rukou, prý je to dědičné. Máte s tím někdo zkušenosti? Jaká je příčina? Děkuji. Dědičnost je krásné a nic neříkající zaklínadlo moderní medicíny které se používá vždy když není možno logicky vysvětlit důvod konkrétního problému. Většinou zdědít ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: úte čec 24, 2018 7:24 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, vysoký krevní tlak lze snížit pomocí draslíku a hořčíku? Nebo se ještě k tomu musí přidat omega 3 (sirnou patlaninu) a srovnat hormony? Už to tu čtu dlouho a nemohu se dočíst, co je hlavní příčinou. Ten vysoký tlak se týká mého otce, přemýšlela jsem, že mu doporučím e ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon čec 23, 2018 1:41 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

kov píše:Tahle žena se vydává za studentku (prý)jediného žáka Budwigové a buduje si na tom asi svoji existenci. Co si myslíte o informacích, které tam uvádí? Nějak moc to komplikuje. https://www.youtube.com/watch?v=iNNxfYjbOHE Tak hlavní problém vidím ve vyjádřeních které vlastně říkají věřte jenom ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: pon čec 23, 2018 7:24 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Alopat píše:Je to možné, stejně jako u všech zemědělských plodin s rezidui herbicidů a pesticidů a zpracovaných potravin prosycených chemickými konzervanty. V podstatě to funguje tak, že infekční agens v případě výše popsané venkovní sloty nebo jiného oxidačního stresu (způsobeného volnými kyslíkový ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon čec 23, 2018 7:17 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Alopat píše:Velice zajímavé, vzhledem k tomu, že se klientce srovnalo hospodaření krvinek s hořčíkem, má jenom koupelemi naději na vyrovnání celkového deficitu viditelného z rozboru vlasů a lze odhadnou kolik do sebe takto transdermálně dostává hořčíku? Předpokládám, že se jednalo o stav, který z ně ...

Napsal: ned čec 22, 2018 12:56 pm 

Xion píše:Ten detoxikacny v mrtvom mori, alebo velmi slanej vode, urcite netaha von z tela mineraly. Vytahuje toxiny z koze a tesne spod koze. Samozrejme, telo si dobre veci neda, vyuzije tu osmozu na zbavenie sa tych zlych - toxinov. To, ze sa klientke zrovnalo hospodarenie s horcikom (aj ked nevie ...

Napsal: ned čec 22, 2018 8:10 am 

Xion píše:0,9%, cize na 100 litrov vody 900 gramov soli, tam sa preklapa osmoza. Na detoxikacny kupel teda treba aspon tak 3kg soli, aby to tahalo nieco z tela markantne. Neni dobre ist len tesne nad hranicu. Maximum je niekde okolo 25-33% (uz si to nepamatam presne, da sa to dohladat na nete). To s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob čec 21, 2018 6:43 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Patrik1989 píše:Tak jsem hledal v bille nějakou super potravinu a narazil jsem na štávu z kysaného zelí https://www.ferpotravina.cz/ovocne-stav ... -otice-a-s je to dobrá alternativa když si nemohu dělat domací ? chutově je dobrý a cena 0.33 l 15,90 kč doufám že mě potěšíte že jde o dobrý produkt )) ...

Napsal: pát čec 20, 2018 12:36 pm 

Gradotz píše:Právě vejce nejím skoro vůbec nikde a u těch mléčným výrobků nevím nevím. Kde tam té b12 bude asi nejvíce? Já jím hlavně ovčí a kozí jogurty a síry, teďka to chci ještě zase spojit se sirnou patlaninou... Nicméně mi přijde, že pokud tady existuje reálné riziko, že mne může nějaká malá p ...

Napsal: pát čec 20, 2018 12:26 pm 

Gradotz píše:To je mi jasné, proto jsem se ptal, které ty béčka jsou proti klíšťatům nejužitečnější a chtěl se na ně ve stravě zaměřit. Okolo B12 je toho tak moc, že jsem si raději řekl, že budu na střídačku dodávat kyanokobalamin a methylcobalamin, řekněme ráno methyl a večer kyanid xD ... nebo to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv čec 19, 2018 9:19 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Dobrý deň, objednal som si analýzu prvkov z vlasov, už som zaplatil a vyplnil dotazník.. oni mi pošlu nejakú nádoku alebo niečo do čoho dám tie vlasy alebo nemam na nič čakať a poslať im to tam? Objednal som to od spoločnosti Biomol-Med Ne, nic neposílají, dáte ty vlasy do prázdné menší ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Úzkostná porucha a vysazení antidepresiv

Napsal: čtv čec 19, 2018 6:41 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 85145

Modrovous píše:Včera jsem četl zajímavý článek o tom, že většina antidepresiv má jako vedlejší účinek v příbalovém letáku uvedeno, že mohou povzbudit sklony k sebevraždě. Vzpomněl jsem si, že osobně jsem znal dva lidi, co brali poctivě antidepresiva a přesto spáchali sebevraždu. Je to neuvěřitelné, ...

Napsal: čtv čec 19, 2018 8:57 am 

Patrik1989 píše:zdravím co říkáte na tento doplněk za výbornou cenu vše v chalátově vazbě .https://www.fitham.cz/olimp-chela-min-s ... gIfS_D_BwE Já složitější formule nedoporučuji z jednoduchého důvodu protože se vždy oponentní látky vytlačují a vstřebatelnost je pak diskutabilní. Ono to na první p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv čec 19, 2018 8:51 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

elliska25 píše:A dají se hormony otestovat levněji než testem ze slin? Finance jsou totiž trošku problém. Ale diskutovalo se tady, že testy z krve nevypovídají dostatečně. Kdyby to šlo levněji, tak bych to zvládla dřív. Tak ze slin je to pochopitelně lepší i když jistou vypovídací hodnotu mají i tes ...
Stránka 320 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem