Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 321 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 18, 2018 6:54 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Gradotz píše:Já jsem ale vegetarián, takže tu b12 bych viděl dodávat fromou methylcobalaminu kapslemi? Injekce určitě nechci. Ten methylcobalamin je asi lepší než cyanocobalamin nebo je to spíš zase o názoru? A mohli by jste mi doporučit kde se dají kvalitní béčka koupit? Já bych si pak zkusil vyded ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: stř čec 18, 2018 3:56 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

Martin26 píše:Díky pane Jardo za rychlou odpověď. Myslel jsem si to samé..Stejně se ale obávám že ten zub někdy praskne,dřív nebo později,třeba to ani nevydrží tah rovnátek..A bude třeba řešit. Zajímalo by mě v čem vlastně ta mrtvá tkáň v těle vadí? Pak je ještě možnost udělat můstek,ale zase brousi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř čec 18, 2018 3:47 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

elliska25 píše:Děkuji za odpověď. Takže teď udělat test ze slin a podle výsledku začít používat progesteronový krém? (plus ty vitamíny). Jiné hormony nebudou potřeba? Ještě ohledně progesteronu - je dobré kromě krému užívat i drmek, nebo ten podle Vás mnoho nepomáhá? To záleží na financích, pokud ud ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř čec 18, 2018 2:42 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

elliska25 píše:Dobrý den, mám už přes deset let zvětšenou štítnou žlázu - strumu, uvnitř jsou uzly. Šž je funkční, léky neberu. Aktuální výsledky z krve jsou TSH 0,770 mU/l, T4 volný 15,4 pmol/l, Anti-TSHreceptor 0,30 IU/l, Tyreoglobulin 419,7 ug/l. Lékařka samozřejmě doporučuje operativně odstranit ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čec 18, 2018 12:08 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

DepresivniSlecna píše:Měření od ruky hodně zkresluje směrem ke studené vodě. Ruka vnímá jako teplou vodu i teplotu kolem 30 stupňů, ale když se naleje voda o teplotě 30 stupňů klystýrem do střeva, tak střeva ji vnímají jako studenou a začnou se křečovitě a bolestivě stahovat. To je asi ten nejčastěj ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: stř čec 18, 2018 12:05 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

Martin26 píše:Dobrý den, kdyby se tu našel nějaký odborník na ortodoncii..je mi 31 let a mám bukální nonokluzi (nedosedají do sebe zuby,ale jdou mimo)na pravých stoličkách.Myslíte že je potřeba to řešit aby mi do budoucna nevypadly zuby nebo se nějak neposunuly,když nemají proti sobě do čeho kousat? ...

Napsal: stř čec 18, 2018 10:24 am 

Gradotz píše:Dobrý den, četl jsem tady na fóru, že je mimo jiné proti klíšťatům dobré každý den brát béčka. Mohli by jste mi prosím poradit jaké béčka nejideálněji (tedy jestli b1, 2 atd...) a hlavně také v jaké formě. Hodně je zmiňován pangamin, ale já bych chtěl zkusit díky rozporuplným názorům ra ...

Napsal: úte čec 17, 2018 8:58 pm 

Lucka13 píše:Dobrý den, nevíte někdo alespoň odhadem, kolik doporučené denní dávky vitamínu B15 - kyseliny pangamové obsahuje pangamin? Mám takové podezření, že asi dost málo, stejně jako ostatních béček. Hledala jsem informace na internetu a skoro nic jsem nenašla. Jen v jedné diskuzi (ttp://diskus ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: pát čec 13, 2018 12:16 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

charlie77 píše:Dobrý deň, Mal by som taký dotaz a to, že by bolo dobré, keby tu niekde na fóre bolo nejaké vlákno ohľadom doteraz vydanej literatúry, bolo by to fajn, určite pre mňa, ale aj pre ostatných. Foristi by tu pridávali názvy jednotlivých kníh a ich postrehy z nich. Proste by mali odporúčan ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: pát čec 13, 2018 8:51 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

Dadulka23 píše:Dobrý den, už dva roky se potýkám s hypoglykemiemi když se nenajím (začalo to těhotenstvím)....dříve jsem držívala půsty, ale to ted není vůbec možné. Řešila jsem, zda to nemůže být náběh na cukrovku, ale všechny testy vycházejí dobře...četla jsem zde něco o adrenální únavě, ale moc k ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát čec 13, 2018 8:46 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

krasnagadgetka píše:Ja si nechala dělat testy na kortizol a beru antidepresiva. Kdybych je nebrala, tak bych měla kortisolu ještě méně? Vyšel mi součet 21 za den. Jak je to vlastně s těmi výsledky? Na internetu jsem našla pouze toto: ranní kortizol 14,3 – 46,2 nmol/l a pro odpolední slinny kortizol ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pát čec 13, 2018 8:35 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

krasnagadgetka píše:Také mám problémy s trávením a žlučníkem, který mě poslední dobou pobolívá a někdy mi není dobře po tučném jídle. Už jsem si od Vás objednala HCL. Prosím Vás, chci ještě vyčistit

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pát čec 13, 2018 8:27 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

krasnagadgetka píše:Proč mám dodávat i progesteron i pregnenolon? Z pregnenolonu se tvoří progesteron, jestli tomu dobře rozumím. Je lepší si koupit pregnenolon krém nebo tobolky? Děkuji. Vzhledem k tomu že tělo může některé konverze hormonů cíleně omezovat aby vyprodukovalo více třeba kortizolu, je ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: pát čec 13, 2018 8:25 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, chtěla bych se zeptat, mám snížený kortisol. Proč se nedoporučuje sport, který kortisol také snižuje - cítíme se po sportu dobře, uklidnění. Nebo ho spíše zvedá - je to pro nás námaha - stres a při adrenální únavě se nám prostě nezvedne? Nebo v čem je problém? Dále se ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Kmenové buňky

Předmět příspěvku: Kmenové buňky
Napsal: pát čec 13, 2018 8:20 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 27012

pv33 píše:Překlad příspěvku z jedné ruské skupiny: Vypěstujte si kmenové buňky sami. Mnoho lékařů při vyprávění o působení kmenových buněk uvádí, že kromě pozitivního vlivu na léčbu konkrétního orgánu je téměř vždy pozorováno omládnutí pokožky, zvýšení energie, zvýšení vitality, omlazení až do vymiz ...
Stránka 321 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem