Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:12 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 324 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: čtv čec 05, 2018 4:50 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

JednorazovyNICK píše:Pán Jarda, toto je jedno dnešné pumpnutie (bez toho, aby trebalo "tlakovať" pumpičku, čiže na prvý krát vyšlo)... Nie je to nejak veľa ? Mám skôr menšiu dlaň, aj keď meriam 190cm Príde mi to ako veľké množstvo, nechce sa mi veriť, že v balení je toho 85x toľko (jedno pumpnutie m ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: čtv čec 05, 2018 4:46 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

charlie77 píše:Tak dúfam, že som sa trafil a bude to už iba lepšie. Ale stále si kladiem otázku, čo to vlastne spôsobilo, čo tomu predchádzalo. Momentálne som si prezeral fotky z roku 2017/2018 a analyzoval som, ze v ktorom období prišli potiaže a vyšlo mi že niekedy v januári a potom som kukol do z ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: CHEMTRAILS

Předmět příspěvku: CHEMTRAILS
Napsal: čtv čec 05, 2018 4:44 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 24919

JednorazovyNICK píše:Viem, že určite nikto kto číta tento topic ešte nepočul o CHEMTRAILS.... Niekto verí tomu, že je to zbraň proti človeku, niekto nie (JA ÁNO). Dnes som odfotil chemtrail z balkóna, pretože taký "veľký", resp. hrubý chemtrail som ešte nevidel... Bol teda vypustený riadne nízko... ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: čtv čec 05, 2018 4:40 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

dzinak píše:Ďakujem Vám, Čo je Herx? Klystyr ale určite nie uránový koli ATB teda možno z paliny alebo z tej stevie? Dik p Jardo Herx je Jarischova-Herxheimerova reakce a jde o odezvu organizmu na endotoxin z rozpadlých chcíplých šmejdů. Klystýr bych určitě nedělal z ničeho agresivního, to chcípnou ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř čec 04, 2018 7:52 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

charlie77 píše:Veľmi pekne ďakujem za reagovanie pan Zajíček. Priznám sa, že po prečítaní určitých príspevkov, som zaradil ako prvé horčík a B.komplex, čo mi na tu nespavosť, denné brnenie rúk a depresie celkom pomohlo. Človek len žasne, že pridaním určitých vitamínov/minerálov, dôjde k takejto nápr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: stř čec 04, 2018 5:24 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Patrik1989 píše:Doporučuje te banány jíst ? dělám si ho třeba s na mletýma semínkama ,nebo raději bez banánu ?furt lepší banán než rohlík ne ? Jak píše člen Xion mají své výhody i nedostatky a v období kdy se dá konzumovat místní čerstvé ovoce bych je asi nejedl, to mě připadá nesmyslné jíst něco co ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: stř čec 04, 2018 5:20 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Yejb píše:Dobrý den, pokud v chelaci bude někdo pokračovat, zajímavá diskuze zde:

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř čec 04, 2018 5:15 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:A přemýšlel jste, jestli to nebude tím, že se na propuknutí většiny nemocí podílí jednobuněční a vícebuněční parazité - prvoci a helminté? Vůči kyvadélku, virguli a proutku nemám předsudky. Opatrnost je na místě hlavně před nevědomými praktickými a nezkušenými nemocničními lékaři. Nicmén ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: stř čec 04, 2018 5:06 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Tomáš 1 píše:Ahoj, co si myslíte o tomto? Chlapík ve tři odpoledne už má vypito "víc" než čtvrt litru. https://video.aktualne.cz/dvtv/mestak-p ... 47ab5f122/ Tak ono je pít a pít, jednak záleží co, kdy a kolik, tedy za mě cca 30 ml/kg váhy a den, tedy metrákový chlap 3 litry a půlmetráková slečna po ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř čec 04, 2018 5:02 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

DepresivniSlecna píše:canonmp150, svoje uzdravení považuji tak trochu za zázrak. Je to necelý měsíc od TSM (podstoupila sem ji 8. června) a stal se ze mě po psychické stránce úplně jiný člověk. Nejen, že zmizely deprese, ale dokonce už občas cítím pocit štěstí a radosti. Třeba jen když je venku hezk ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř čec 04, 2018 5:00 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

krasnagadgetka píše:Je vhodný prosím Vás tento progesteron

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř čec 04, 2018 4:58 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

krasnagadgetka píše:Jaké máte zkušenosti s pregnenolonem? Na internetu píší, že může mít docela dost vedlejších účinků, docela mě to vyděsilo, např. arytmie, nervozitu, rozmazané vidění, závratě, bušení srdce, nespavost, deprese, paranoia, může snížit gabu, které mám nedostatek, je nebezpečný při ep ...

Napsal: stř čec 04, 2018 4:53 pm 

JednorazovyNICK píše:No, dnes mi dosiel z Ciech ten progesteron krem, ktory sa davkuje pomocou pumpicky... Akoze....stlacil som asi 10x pumpicku, a nic.... Na asi 11. krat vyslo kremu asi o kopcovitej mokka lyzicky. Namazal som si to na krk, zapästie z vnutornej strany, a na tie jamky na opacnej str ...

Napsal: stř čec 04, 2018 4:51 pm 

Tamariška píše:A čo poviete na tento krém: http://www.sk-biovea.sk/progesteron-biovea.html Ten se poměrně dlouho vstřebává a je ve své podstatě drahý protože to balení je malé a klame to klienty.

Napsal: stř čec 04, 2018 4:47 pm 

ash píše:tak jsem se ted mazal a dal si pozor a sledoval to vstrebavani a pokud to lehce vetru tak je to v podstate do minut vstrebane, zustava lehce hebky pocit. ne mastny. Tak to by potom nebylo špatné.
Stránka 324 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem