Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví
  Právě je úte zář 29, 2026 11:35 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 325 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř čec 04, 2018 8:44 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

zuzis píše:Dobrý den. Co všechno se už dá aplikovat na 9 ti letém dítěti, který má suchý ekzém po celém těle, a na všech kloubech popraskaný až do masa? Jediné co zabírá, je mazání kokosovým olejem, ale to není řešení. Očisty ještě určitě ne. Ale třeba nějaké už detoxikační čaje? Třeba kopřivu? Zatí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Infekční mononukleóza

Předmět příspěvku: Infekční mononukleóza
Napsal: stř čec 04, 2018 8:40 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 42540

krasnagadgetka píše:Také jsem prodělala mononukleozu, od té doby jsem hodně unavená. Jaká je prosím příčina? Je to oslabená imunita? Té únavy se zbavím např. ostropestřcem a jaterní dietou? Děkuji. Tak určitě dostala

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: stř čec 04, 2018 8:37 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Klarisa píše:Děkuji za radu. Mohla bych nahradit kupovanými čípky? viz zde: https://www.shop.euforie.cz/cbd-cipky-celkem-500mg-cbd Tak vyzkoušejte, tím se nic nepokazí, ani nevím že jdou koupit.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř čec 04, 2018 8:15 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Ondrejk píše:Dobrý den, může dodávání HCL po jídle způsobit to, že se už pak nebude tvořit sama? Jak dlouho se má vlastně dodávat? Dokud nebude člověk v klidu do té míry, že se mu bude tvořit sama? Děkuju Ano, dodávat než bude v pohodě krkací test.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř čec 04, 2018 8:13 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

charlie77 píše:Dobrý pán Zajíček, vedeli by ste mi pomôcť, poradiť, alebo ma nasmerovať. Moje problémy začali niekedy v polovici januára, mal som problémy s dýchaním, proste sa mi ťažšie dýchalo. 25.1. som bol na krvi kvôli preventívnej prehliadke. O nejaké dva týždne som sa bol poinformovať, že ako ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: stř čec 04, 2018 8:07 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

dzinak píše:Natrafil som na toto https://www.cas.sk/clanok/572376/vedci- ... cinnejsie/ Neoplatilo by sa skúšať odvar zo sušenej stevie? Tak proč nevyzkoušet tím se nedá nic pokazit.

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: stř čec 04, 2018 8:06 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

dzinak píše:Dobrý deň p Jarda, Chcel by som sa opýtať čo robiť počas ATB liečby boreliózy? Klystir? Aké probiotiká by boli vhodne? A aká strava počas ATB? Ďakujem Vám Tak probiotika určitě mají svůj význam a pokud jde o klystýr tak asi také může hlavně z počátku řešit nějaký herx. Pokud jde o stravu ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Úzkostná porucha a vysazení antidepresiv

Napsal: ned čec 01, 2018 9:31 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 85145

krasnagadgetka píše:Gabu jsem si koupila, ale nechápu, proč je v čr zakázaná, nikde jsem o tom žádné info nenašla, proto jsem vůči ní trochu skeptická a ještě jsem jí brát nezačala. Máte někdo zkušenosti? Tak ono zde platí mnoho naprosto nesmyslných nařízení a zákazů, aby snad nedej bože někdo nedop ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned čec 01, 2018 9:24 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:To já vím, hormony řeším, ale nemám tak hrozné příznaky a nehroutím se, tím pádem jsem schopná trochu fungovat.... Pokud je to berlička tak proč ne, ale lepší je to dát na bylinách.

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned čec 01, 2018 9:21 pm 

krasnagadgetka píše:Jestli tomu dobře rozumím, pokud je někdo ve stresu, jako já, protože mám úzkostnou poruchu a nemůžu se jí zbavit, stále mám strach ze strachu, strach ze ztráty kontroly, strach ze smrti, strach ze strašně moc věcí, hlavně z budoucnosti, tím pádem střevo nemůžu mít nikdo v pohodě ...

Napsal: ned čec 01, 2018 9:16 pm 

krasnagadgetka píše:Já je beru spíše kvůli adrenální únavě, díky nim mi tolik nelítá cukr, neklepou se mi ruce, nebuší misrdce, lépe zvládám stres, nemám takový strach ze všeho, dobře spím. Nechápu jak vám může pojídání AD spravit hladiny hormonů a bez toho se adrenální únava neodstraní.

Napsal: ned čec 01, 2018 10:51 am 

krasnagadgetka píše:Máte někdo prosím dobré zkušenosti s vysazením antidepresiv? Myslím tím, že jste bez nich déle jak třeba 3 roky....Poradíte prosím, jak jste to zvládli? Děkuji. To přeci vůbec není o tom zda je vysadíte, nebo ne, antidepresiva nic neléčí pouze většinou zvednou serotonin a ten poc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: sob čen 30, 2018 8:01 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

ash píše:chapu, soja by tam byt nemela, soy-free. pouzivam relativne male mnozstvi a vmasiruju do kuze. pocit mastnoty je urcite vetsi nez u pumpickoveho - ten jsem mel take a pouzival a mate pravdu ze tam to vstrebavani vylozene citite. ale neni to nic neprijemneho - alespon pro me je to v pohode. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zdravotné problemy-travenie chrbtica atd..

Napsal: sob čen 30, 2018 7:43 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 30296

Menma21 píše:Takže podla vás ma strava obsahovať všetky potrebne vitaminy,minerály a enzýmy pre telo, + dodržovať zasaditosť stravy, nebyť v strese a pod. Čítam váš web, je tu toho veľa, chcem sa spýtať na pár vecí, kedže strava ma byt surová, tak borkolicu a podobné zeleniny napríklad karfiol konzu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: sob čen 30, 2018 8:12 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

JednorazovyNICK píše:Mam este jednu otazku, a budem mat uplne jasno... Pan Jarda....ak jedna davka kremu obsahuje 20mg progesteronu, bude mi stacit napriklad prvych 10 dni davat jednu davku kazdy druhy den, a po desiatich dnoch kazdy treti den az do spotrebovania bioidentickeho progesteronoveho krem ...
Stránka 325 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem