Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 2:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1644 výsledků ]

Stránka 110 z 110 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát lis 05, 2010 9:48 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

dakujem

Napsal: čtv lis 04, 2010 10:16 pm 

Jarda píše: Pokud málo jíte, tak je to v pořádku a není se čeho obávat, nicméně je vhodné druhý den pít domácí kefír, což umožní pořídit stolici rychleji. Opakovat kůru je určitě vhodné, ale vše, co popisujete, svědčí o přemnožené kvasince. Udělejte si tedy plivací test a pokud bude pozitivní, tak n ...

Napsal: čtv lis 04, 2010 3:32 pm 

dobry den, odhodlala som sa na moju 1. sankhu, vysledok bol podla mna super. robila som ju vsak vecer, lebo rano nemam sancu stihat. no moje obavy su z toho, ze som este mala stolicu az po 2 a pol dni, aj to iba malicko a teda vobec nebola svetlozlta a bez zapachu , dnes treti den to uz bolo lepsie. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: čtv říj 07, 2010 11:13 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Dobrý den pane Jardo, brzy to bude rok, kdy jsem objevil tyto stránky,které mě nadchly a za které Vám děkuji. Rok se snažím jíst zdravě podle Vašich rad.První měsíce jsem dodržoval stanovený jídelníček (šťávy,saláty). Musím přiznat,že pro mne byly začátky skutečným očistcem. Po prvotním zlepšení zdr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Únava, nadměrné pocení

Předmět příspěvku: Únava, nadměrné pocení
Napsal: stř pro 02, 2009 6:15 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11726

Dobrý den, Nejdříve bych vám chtěl poděkovat za pěkné stránky a plno kvalitních informací. Mám několik problému a potřeboval bych s nimi poradit. Nejdříve něco o mě. Je mi 30 let, výška 173, váha 80, BMI 26,8. Problém mám s dlouhodobou únavou, nadměrným pocením i po lehčí fyzické práci, což trvá asi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: stř pro 02, 2009 9:11 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

Jarda píše:Již minule jsem vám psal, že určitě vhodnější, než stále tělo odhleňovat, je přestat ho zahleňovat, což znamená změnit životosprávu. Pak by měl problém odeznít sám od sebe a znovu se již neobjevit. O životosprávě zde neuvádíte ani čárku a předpokládám tedy, že je stejná jako před užíváním ...

Napsal: úte pro 01, 2009 9:54 pm 

Jarda píše:Aplikace neti je určitě velice vhodná a urina je k tomu naprosto nejlepší. Slaná voda již může ledaskomu vadit, protože pálí v dutinách, ale jinak je také dobrá. Ten postup pomocí přesličky a anýzu vyzkoušený nemám, čili se k němu vyjádřit nedovedu. Dobré je i vstřikování koloidního stříb ...

Napsal: pon lis 16, 2009 8:56 am 

Dobrý den, moc děkuji za Vaší odpověď. Mám však ještě jednu otázku. Máme jako podpůrnou léčbu využít i průplach dutin? Vím, že doporučujete urinu, já osobně jsem připravená tuto možnost vyzkoušet, ale existuje i jiný efektivní způsob?Vy doporučujete i vodu s mořskou solí, někde jsem četla, že se vyu ...

Napsal: ned lis 15, 2009 11:35 am 

Dobrý den, předem děkuji za ochotu a Vaší odpověď. Můj přítel má problémy s rýmou, konkrétně tvrdí, že se jedná o chronickou rýmu, která jej trápí již od dětství. Projevuje se tím, že má zahleněné dutiny, neustále potahuje a když smrká nic nejde ven z nosu. Žádné kapky ani léky nezabírají. Tím, že p ...
Stránka 110 z 110 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem