Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 24, 2026 10:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1527 výsledků ]

Stránka 101 z 102 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát říj 08, 2010 1:47 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jarda píše:Je vidět, že z vás mluví nezkušenost, já takto žiji již 27 let a rozhodně mě vámi popisované potíže netrápí, čili jste to pouze dělal blbě, což je u začátečníků normální. Jinak neznám silnější startér imunitního systému než hladovění, ovšem správně provedené, což zase lidé neovládají a v ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: pát říj 08, 2010 1:41 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Děkuji, ale nechce se mi věřit, že by eskymáci zabíjeli třikrát až pětkrát denně a nic neuchovávali na později.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pát říj 08, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Jarda píše:Tak nějak nechápu vaše počínání, ale u tetanu bych asi zastával názor očkovat, protože smrt na tuto nákazu opravdu není záviděníhodná. Naprosto netuším, co s tím udělá MMS, ale pokud očkování zlikviduje a nebudete chráněná, tak je sice riziko nákazy malé, ale prostě existuje. Nyní se to v ...

Napsal: pát říj 08, 2010 8:01 am 

Jinak, pokud bych chtěl na candidu držet dietu v "raw" stylu, musel bych žít jen na zelenině a kvantech oleje, abych měl alespoň nějakou energii. Ovšem s takovým kalorickým deficitem jednoznačně přestává fungovat imunita. Mám vyzkoušený týdenní půst a na jeho konci se mi vyrazil silný herpes na noze ...

Napsal: pát říj 08, 2010 7:55 am 

Jarda píše:Ovoce nevadí, vadí tuky, které neumožní vstup cukrů z ovoce do buněk a tím se pak živí kandida. No, dost dlouho jsem se tomuto tématu bránil, ale budiž. Ovoce nevadí? Pane Jardo, trpěl jste někdy na pomnoženou candidu? Kdyby ano, tak byste věděl, že s vyjímkou dejme tomu citrónu a avokáda ...

Napsal: pát říj 08, 2010 7:47 am 

Sybilla píše:Tu ide o to, či nie je staršie ako 4 hodiny, nestačí, že je bio. To by chcelo picnúť zvieratko a hneď ho spracovať a konzumovať. jojo, chytnu krávu, vezmu si z ní 300 gramů na steak a zbytek vyhodím. je to zdechlina přece...

Napsal: pát říj 08, 2010 7:46 am 

A co zelenina? Jíte jí do 4 hodin po natrhání? Nekonzumujete už vlastně kompost? Ta je taky přece v okamžiku sběru "živá" a potom už je to jenom zdechlina. A co ořech?

Napsal: čtv říj 07, 2010 9:56 pm 

Kupuju maso povětšinou v bio kvalitě...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv říj 07, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jarda píše:Pokud jste o tom skálopevně přesvědčen, budiž, ale ten odstup od dávky laktobacilů budete muset prodloužit. MMS je v těle aktivní zhruba dvě hodiny, čili pilule polykat až po vyprchání dávky. aktivní v těle budiž, nicméně projde to žaludkem, potom střevy a potom ven z těla, nemá to co zpo ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Sanogel - detoxikační gel

Předmět příspěvku: Sanogel - detoxikační gel
Napsal: čtv říj 07, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 34
Zobrazení: 56427

Dave píše:Trosku jsem zapatral co se Enterosgelu tyce a nasel jsem zajimavy podnet na Diskuse.Patakyovi.cz http://diskuse.patakyovi.cz/viewtopic.php?f=24&t=93 kratky vynatek: Porovnával jsem účinek tří nejznámějších detoxikačních přípravků založených na principu adsorbce a jednoznačným vítězem je ak ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: čtv říj 07, 2010 9:43 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

myslíte, že domácí kefír by nezahleňoval? změní nějak podstatu mléčné bílkoviny? mně zahleňují naprosto všechny kefíry, bio, obyčejné komerčně dostupné, prostě všechny. stejně jako všechny mléčné výrobky. ovšem o tomhle jsem psát nechtěl. Neberu nikomu z Vás přesvědčení o tom, že vitariánství je to ...

Napsal: čtv říj 07, 2010 6:06 pm 

Ona pravěká dieta byla prapůvodně založena na syrovém mase, ale časem se od toho ustoupilo. Se syrovým masem obsahujícím spoustu enzymů se to pěkně poslouchá, ale osobní zkušenost s tatarákem lososovým či hovězím je vždycky stejná - při větším množství se spolehlivě po..ru. Takže se mi to s tou vyšš ...

Napsal: čtv říj 07, 2010 7:11 am 

Pokud se rakovina např. prsu vyskytuje ve třech generacích po sobě, těžko někoho podezírat z toho, že si ji vypěstoval. A je více nemocí, které se dědí a nic s tím nenaděláte. Bojujete proti masu, tak mi zkuste vysvětlit, jaktože eskymáci nejedí nic jiného než ryby a tuk, zelené jsou snad jen mořské ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv říj 07, 2010 7:07 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jarda píše:To bych si tak jednoznačně nedovolil tvrdit, dle mého názoru už tím, že MMS cokoliv zlikviduje, tak se vám zákonitě musí cosi rozhodit, ale zdaleka to neznamená, že jednoznačně likviduje laktobacily. MMS2 je chlornan vápenatý-chlorové vápno a zpravidla se jako zdroj používá bazénová chemi ...

Napsal: stř říj 06, 2010 9:15 pm 

zajímavá myšlenka, jen by mně zajímalo, jak chcete prokázat, že si někdo způsobil rakovinu sám, nebo ji prostě zdědil (tím nemyslím vyložené případy typu silných kuřáků). Jinak "ať táhnou" - ano, oni táhnou a pak se stane to, co se stalo mému kamarádovi - vyšetřoval ho arabský lékař sonem a pravil m ...
Stránka 101 z 102 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem