Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 24, 2026 10:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1527 výsledků ]

Stránka 102 z 102 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř říj 06, 2010 5:06 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jarda píše:Ono je dost diskutabilní zda MMS2 opravdu zabíjí laktobacily, ale pokud to připustíme, tak je vhodnější pít kefír po aplikaci MMS2, tak s odstupem 2 hodiny. Dle mého názoru pouze reguluje stavy bakterií jak na jedné, tak na druhé straně a ani jedna převaha neznamená zdraví, to je pouze st ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Čím mýt vlasy, čím nahradit šampony,sprcháče, krémy??

Napsal: stř říj 06, 2010 4:57 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 240796

Jarda píše:Ono je to celkem jedno jak to pojmenujete, prostě dominantní jednání není spojitelné s citlivostí, to bude stále požadavek na kočkopsa. Možná, že pár takových jedinců existuje, ale určitě jich hejna nebudou, to je skoro stejné jako, aby horká voda byla i trochu studená. bezvýhradně souhla ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: stř říj 06, 2010 12:54 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

To, že lékaři ve velkém odcházejí za prací do Německa či Anglie vypovídá o tom, jak velmi lukrativní je toto povolání - ovšem někde jinde než u nás. Nástupní platy lékařů jsou velmi směšné a neodpovídají náročnosti studia. Kydání špíny na lékaře patří k českému koloritu, stejně jako na policisty, na ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: stř říj 06, 2010 8:31 am 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Jarda píše:Kravin se dělá v moderní medicíně opravdu hodně a popsané jsou jen zlomkem celkového výčtu. Ovšem musíte si uvědomit váš jiný úhel pohledu, než má lékař, který je placen za nemocného člověka. Již toto je přeci hovadina a naprosto nechápu jaký důvod by měl k tomu, aby se pokusil ho vyléčit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte říj 05, 2010 1:57 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

sakul píše:Máte zřejmě na mysli elidel nebo protopic patřící do skupiny imunosupresiv. Fungují dobře, o neškodnosti však nejsem přesvědčen, používám je tedy s rozvahou. Konopné masti používám čas od času a na kůži mají u mne dobrý vliv, ekzém však u mne neléčí Elidel, přesně tak.

Napsal: úte říj 05, 2010 5:50 am 

Mně funguje konopná mast skoro stejně dobře jako kortikoidy. Nicméně teď je na trhu nějaká nová mast už několik let, poměrně drahá, která je šetrnější než kortikoidy a měla by také pomáhat, ale jak se sakra jmenuje? Někde ji doma snad ještě mám, tak se po ní podívám.

Napsal: pon říj 04, 2010 8:52 pm 

Jarda píše:Tak si to nastudujte, než si poděláte krvetvorbu, velké dávky zinku vedou k nedostatku mědi v organizmu, anémii mikrocytárního typu, snížení bílých krvinek a dalším potížím. S tou mědí se nic takového nekoná, ale to je na vás, vy jste Vševěd. Hle - máte pravdu. Já jsem reagoval na to, že ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Herpes

Předmět příspěvku: Herpes
Napsal: pon říj 04, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 158952

Jarda píše:Osobně mám jiný názor a právě masem, konkrétně hovězím se viry dostanou do těla a dělají bordel. To, co popisujete je už zase pouze odstraňování důsledků, nikoliv příčin a tou je konzumace masa. http://vitaminy.doktorka.cz/lysin-nejen-proti-oparum/ Arginin je jedním z reaktivujících činit ...

Napsal: pon říj 04, 2010 8:17 pm 

Jarda píše:Se zinkem se dá jít až na 200 mg denně, ale důležité je dodávat ho vždy s mědí, jinak to nemá cenu a mědi se dává maximálně 3 mg. Mám praktickou zkušenost s ekzémem a jeho léčbou tímto způsobem a bez mědi jsem se obešel a fungovalo to naprosto perfektně. Pak jsem jej zkoušel vysadit, jen ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: pon říj 04, 2010 4:56 pm 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

lamilp píše:Dobrá, díky za rady, pročtu si to. A jak říkáte znasilňovat tělo nebudu. Vyhublý jsem 20 let tak budu i klidne tech dalších přibírání je především o správném tréningu. Pokud cvičíte správně, tělo si samo nadiktuje zvýšený přísun kalorií - budete mít tzv. vlčí hlad a přiberete jako nic.

Napsal: pon říj 04, 2010 4:51 pm 

Zdravím, na atopický ekzém bych doporučil vyzkoušet jednak mast s konopím - ta je nedostižná, pomáhá velmi účinně, druhá část léčby je v dodávání zinku v dávce 50-100 mg do těla, při této dávce dochází k obnovení stěny střev, která je "děravá" a propouští alergeny do těla. Výsledky můžete pozorovat ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Herpes

Předmět příspěvku: Herpes
Napsal: pon říj 04, 2010 4:45 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 158952

Bananovnik píše:Dobrý den pane Zajíček, dnešní medicína o Herpesu říká, že ho má v sobě většina populace a jen někomu se projeví a když ho člověk dostane, tak ho z těla nedostane. Prý je to dedičné. Babička i maminka projev Herpesu často mívá na své pokožce. Mám je už od mala. Občas jsem měl období, ...
Stránka 102 z 102 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem