Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 3:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 102 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř úno 03, 2010 10:00 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Samozrejme som mal na mysli produkt vyrabany z cerstveho nepasterizovaneho kozieho mlieka (zaciatok vyroby nastal do 6 hodin po vydojeni, dovtedy bolo mlieko v chlade). Takze ked si mam vybrat, ci vypit kefir vyrabany z pasterizovaneho kravskeho mlieka, alebo jogurt z nepasterizovaneho kozieho mliek ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Makrobiotické "vymoženosti"

Předmět příspěvku: Makrobiotické "vymoženosti"
Napsal: stř úno 03, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 25441

NOWOCAYN píše:Zdravím. Zaujíma ma váš názor ( hlavne Jardov, ale aj názor "ostatných" prispievateľov ) na "Umeocot", sójové omáčky ( Tamari, Johsen Soyu ), slivky Umeboshi... proste na tie "makrobiotické špeciality". Zaujíma ma totiž názor "nemakrobiotika", pretože sa mi zatiaľ k tomu vyjadrovali le ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: stř úno 03, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

fdh píše: Jasný už se začínám chytat a vidět, že je to vcelku jednoduché Strouhaný kokos se dá sypat do všeho a ta skořice? Presne to som ti chcel povedat, ze je to jednoduchsie nez si myslis. Co sa tyka prezitia zimy, i na samotnych jablkach s orechmi a mrkvou by si ju prezil. Mozno dokonca na samo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř úno 03, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

lev píše:Co jíte celé dny neznamenalo, co jíte od rána do večera. Je mi jasné, že nežijeme, abychom jedli. Když budu tu syrovou bramboru jíst den co den, nebude toho mít tělo "plné zuby"? Rozumějte, když mám denně tu samou snídani - celozrnný rohlík s něčím, po pár dnech už to tělu nechutná. Najleps ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř úno 03, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Skúste tú chrenovú kašičku s citrónom. Tá cibulová štava síce nie je chutná no účinná. Ja osobne si zacpem nos a exnem to. Ked mi je zle nemyslím na chute ale na výsledok ktorý mi pomožu tieto prostriedky dosiahnut. Do tej cibule sa mi fakt nechce, aj cely odstavovac od toho napachne. Ten c ...

Napsal: stř úno 03, 2010 8:54 pm 

Maria píše:Xione ,zkus inhalovat MMS: Likvidace plicních infekcí: Čtěte velmi pozorně - je zcela nutné dodržet přesný postup! 1. aktivujte pouze 2 kapky MMS 10 kapkami aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové) v porcelánovém hrnku. 2. promíchejte a vyčkejte obvyklé tři minuty 3. po uplynutí tří min ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: stř úno 03, 2010 6:15 pm 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

NOWOCAYN píše:"kuraco-tiniakovo-cestovinovo-javíčkovo-tvarohovo-blabla" typmi Toto sa mi dost pacilo

Napsal: stř úno 03, 2010 5:59 pm 

Niekde som cital, ze sa doporucuje pohar pri aktivacii zakryvat. Nedava mi to zmysel. Ved ten plyn sice ostane v pohari, ale ked to odkryjem, vypusti sa do vzduchu a nie do mna. Uchadza mi nieco? Som na kure na MMS, a dostal som pomerne silny zapal hrdla a dost odhlienujem. Vykasliavam to uplne hlbo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 03, 2010 5:41 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Dobrý den Jardo, prosím Vás, jakou knížku by jste doporučil o acidobazické rovnováze? Chtěla bych se pokusit nějak to pH srovnat, ale nevím jak na to. Zeptám se asi blbě, za jak dlouho, když se najíte, rozpoznáte na papírku, jestli Vás to okyselilo či ne. Včera jsem měla odpoledne vařené ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 03, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Jarda píše:Vitamín D je pouze na předpis, lepší je denní procházka cca 30 minut a před ní si vzít lžičku kokosového tuku. Vdaka comu kokosovy tuk zvysi generovanie vitaminu D?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř úno 03, 2010 5:32 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Ked porovname nepasterizovany kozi jogurt a kefir, co sa tyka prinosu na zdravie, ako su na tom? Je v tom obrovsky rozdiel? Ked doporucujete vypit napriklad pol litra kozieho kefiru na zrovnanie stavu v crevach, aky by bol rozdiel, keby sa pouzilo rovnake mnozstvo jogurtu? Viem, ze rozdiel bude v mn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: stř úno 03, 2010 5:28 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Jarda píše: No, ten objem je tak na hraně snesitelnosti, já používám spíše ta mražená vajíčka, která jsou dost menší a dávám podle velikosti 2 - 4 na jedno jídlo. Co se týká mléka, tak to celkem spolehlivě zlikviduje jakékoliv železo a jeho vhodnost je tedy nanejvýš diskutabilní, to bych tam rozhodn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: stř úno 03, 2010 1:27 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Skusam teraz v zimnom obdobi mrazeny spenat od Bonduelle. Cize, skutocne to staci rozmrazit, a len tak jest? Podarilo sa mi kupit tu verziu co ma 4 kocky zabalene v 2 obaloch, teda to vychadza 115g na kocku. Vobec to neviem odhadnut, ci je to k jednemu jedlu vela, ci malo. Ked som jedaval vareny spe ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: stř úno 03, 2010 12:04 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Myslim, ze ta tema je niekde zalozena, tak pohladaj.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte úno 02, 2010 10:33 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jana, dobre by si spravila, keby si precitala aj nejaku knizku o hladovke. To by ti zodpovedalo vacsinu otazok.
Stránka 102 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem