Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 2:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 104 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát led 29, 2010 10:54 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jarda píše:ostatní včetně Pangaminu ráno a večer po jídle Ten pangamin mi pripada tak trochu divne dat po ovoci, ale ked to tak robite, asi to nebude nejak narusovat chod travenia? Inak, co v pripade, ze si dam rano zeleninovu stavu a uz nic ine nejem, je to tiez v pohode zobrat ten pangamin po stav ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: čtv led 28, 2010 2:33 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

Mne raz niekto povedal, ze mam hlavkovy salat trhat a nie krajat nozom. Ze vraj sa pri kontakte s nozom nicia vitaminy. Hmmm, tak som sa zamyslel a zistil som, ze kontaktna plocha z celkoveho objemu salatu netvori ani 1%.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv led 28, 2010 2:29 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Predstavuje problem, ked pri kupeli v MMS sa dostane voda do oci a usi? Napr. ked si ponorim hlavu.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: čtv led 28, 2010 2:27 am 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

Jarda píše:Ne, to nevadí, ale proč stále jíte ten vápník, když jsem vám již psal, že to není nutné a máte ho určitě dostatek v potravě. To vám akorát zajistí nějakou sedimentaci vápníku někde v organizmu. Mozno, aby si ten horcik nemyslel, ze nahodou nebude mat co robit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 27, 2010 11:18 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Ještě jsem se chtěl optat ohledně konzumace SP. Vy si ji, Jardo, dáváte do ranního ovosalátu. Na tom mi "nesedí" právě ta kombinace. Mléčné výrobky se nesnesou s ničím, proto se mají jíst výhradně samotné (a když už je člověk vyžaduje, tak raději navečer, ale ne ráno či dopoledne). Totéž ...

Napsal: úte led 26, 2010 11:22 pm 

Inka píše:Začala jsem s kúrou MMS a stala se mi hned na začátku malá nehoda: při přelévání do menších hnědých lahviček se mi trochu vylilo. Následně jsem zjistila, že koberec je na těch místech úplně vybílený a taky jsem si zničila kalhoty, které jsou teď legračně skvrnité. Už teď nevím, zda to byl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte led 26, 2010 11:10 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jarda píše:To je dobrá finta a docela se divím, že mě to dosud nenapadlo. Ucime sa cely zivot, a diskusne forum casto obohati aj jeho zakladatela.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: úte led 26, 2010 10:32 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

Prave preto si nas davny predok nemohol dovolit tu unavu a otapenost, co vacsina ludi po varenej strave zaziva, ked sa dobre nabacha. Urcite sa nasli i v tej dobe taki experti, no prilis dlho neprezili, takze bola zachovana cistota genov. V dnesnej dobe je to ako ked niekde vymizne prirodzeny predat ...

Napsal: úte led 26, 2010 7:41 pm 

Jarda píše:To by, podle mého názoru, nemělo představovat žádný problém. Umělé hmoty leptá pouze čistý chloritan sodný, ale po aktivaci kyselinou citrónovou, to již umělé hmotě nijak zásadně nevadí. Nakonec kapátka, myšleno pipety, jsou také plastové a nic se jim nestane. Dakujem, to som rad. Ja mam ...

Napsal: pon led 25, 2010 9:48 pm 

Chcem sa opytat, ci predstavuje problem aktivovat MMS v umelohmotnom pohari. Myslim, na cestach, skleneny nechcem so sebou vlacit.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon led 25, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Joj Mat, keby si videl, co som jedaval ja, to nebol len kazdodenny chleba, ale priam kvanta sladkosti. A byval som casto chory, casto teda padli nejake antibiotika, samozrejme o laktobaciloch som nevedel. A mal som zapaly criev, skoda ze som nemal tie informacie. Takze ja ju asi mam, keby som ja nem ...

Napsal: pon led 25, 2010 11:32 am 

Jarda, tak ked som vacsinu dna na ovoci, bezne sa mi stane, ze by som mal zobrat davku MMS a naraz mam nejak blby pocit naliat do seba vodu po tom ovoci. Traveniu ovocia dalsia voda asi prospievat nebude. Zatial som to vyskusal na 2 jablka s trochou kokosovej drte, zapil som to deci vody s MMS, nic ...

Napsal: pon led 25, 2010 11:27 am 

ditac píše:Muzete to rozvest?Nasla jsem odkaz pouze v Jidelnicku [Já sám mandarinky nejím a mám názor, že celkově oslabují organizmus a vyvolávají chřipku].Myslela jsem,ze mandarinky a pomerance jsou si velmi podobne (ne jen vzhledove).Dekuji Zaroven, zamorenie pesticidami je absolutne najvyssie zo ...

Napsal: ned led 24, 2010 7:46 pm 

Inka píše:Rozumím, tak půjdu do toho MMS. Ještě bych se ráda zeptala na jednu věc. Chystám se nyní udělat si detoxikační kúru s MMS zde v ČR. Na serveru upramene jsem se dočetla, že se nesmí jíst alespoň 3hod před a po požití MMS pomeranče, jelikož v nich je nějaká složka, která blokuje vývin chlord ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned led 24, 2010 7:44 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jarda píše:To je pouze zdánlivě komplikované, ale až se s tím sehrajete, tak budete spokojen, hlavně si vyzkoušejte ta ořechová másla a pak budete velice spokojen. Za zmienku stoji aj kvalita stavy a vytaznost, vacsina ludi radsej sice umyje iny odstavovac o polovicu rychlejsie, dostane vsak do seba ...
Stránka 104 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem