Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 2:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 105 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 24, 2010 7:26 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Host píše: Sirná patlanina je nejrychlejší cesta? Ano, pretoze omega-3 naviazane na sirne aminokyseliny sa stanu rozpustne vo vode, takze ich telo vyuziva ovela efektivnejsie. Zaroven, mozes brat ovela vyssie davky bez negativnych ucinkov, ktore lneny olej normalne ma, takze deficit bude zrovnany ov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 24, 2010 7:24 pm 

Jarda píše:Tak, to jsem sám rád, že se moje teorie potvrdila a je to jistě pro ostatní čtenáře zajímavá zkušenost. Hlavně ten detail dostatečně dlouhé temperance, je asi dost důležitý, což mě třeba nenapadlo. Předpokládám, že to mnoha lidem odstraní dilema se sháněním malých dávek, které je opravdu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rozložení tuku v těle a s tím související nemoce

Napsal: pát led 22, 2010 12:20 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 12375

Jana píše:Dobrý den, mohu Vás poprosit o Váš názor na tento názor? http://www.super.cz/bulvar/verte-nevert ... ze-ne.html Může to být pravda? Děkuji Jana No, je tam aj clanok o kacke s 20cm penisom, take bulvarne clanky radsej nebrat vazne.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: čtv led 21, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Jarda píše:Oboje naráz se použít nedá a já sám si pravidelně čistím zuby pomocí MMS, kdy namíchám 6-8 aktivovaných kapek, přímo do tohoto koncentrovaného roztoku namočím kartáček a čistím stejně jako pastou. Zuby to perfektně a v krátkém čase zbaví většiny běžných visuálních problémů, jako je zubní ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv led 21, 2010 1:38 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Fialka píše:Pane Jardo, chtěla bych se zeptat, proč je všude uváděno, že do střeva se vejde maximálně 2 litry vody, když to není tak úplně pravda. Když jsem začínala s klystýrem, ty 2 litry do mě padly jako nic a byla jsem překvapena, že jsem necítila skoro žádný tlak. Ani očistný efekt po dvou litr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv led 21, 2010 1:35 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Jarda píše:V tomto problém není, pokud by se povedlo přesvědčit větší část obyvatelstva, aby jedla přirozenou stravu, myšleno s minimem živočišných potravin, tak je v zemědělské produkci automaticky tak obrovský přebytek naprosto všeho, že by toto intenzivní a chemické zemědělství naprosto nebylo po ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv led 21, 2010 1:20 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Jarda píše:Tak, jak by to fungovalo to opravdu netuším, ale konkrétně u této očistné procedury zrovna experimentovat nedoporučuji. Já jsem kdysi vyzkoušel nějaké experimenty s mléčnými produkty a ty bolesti v břiše za to rozhodně nestojí. Oni naši předci nebyli zrovna tupci, ba právě naopak a zlepšo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv led 21, 2010 12:50 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Viem, ze idem vylepsovat rokmi preverene funkcne postupy nasich predkov, ale myslite, ze sa to maslo da nahradit kokosovym maslom, teda zjest ryzu so 4dkg kokosoveho masla? (Maslo mam na mysli to co robi Angel Juicer)

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř led 20, 2010 11:22 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Keby som nahradil vecerne umyvanie zubov pastov za MMS a himalajsku sol, bolo by to vo vsetkych atributoch lepsie? Aky je presny postup cistenia zubov MMSkom a himalajskou solou? Neviem vobec, kolko a coho mam na kefku dat. Este som niekde cital o nejakom zuvani korienkov, ze to tiez cisti zuby leps ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: stř led 20, 2010 11:16 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Pripomenuli ste mi jednu úsmevnú situáciu, ked som nedávno nakupoval a predo mnou stála žena s deckom(dcéra) a doslova žobrala o sladkost, bola tak neznesitelná, že ma to iritovalo, no zostal som pasívny(čo ma po tom). Jej matka odolávala no samozrejme po chvíli sa poddala a kúpila jej to a ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: stř led 20, 2010 11:11 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

Mat, svaly nepriberies behanim, ale intenzivnou fyzickou cinnostou - posilovanim. Aerobnymi cviceniami ti len spevneju, vyformujes ich a zoslachovaties, ale nepriberies ziadne, alebo len velmi malo. Rob to iste co kulturisti, akurat sa stravuj po svojom. Tie zaplavy bielkovin a tukov, a k tomu prask ...

Napsal: stř led 20, 2010 10:25 pm 

Maria píše:Teda ta SP je neco! )) Pekne me to rozeralo.Jak tohle uridim,to tedy nevim.Mate nekdo nejaky napad?Jedine co me napadlo,nasadit MMS,to mi spolehlive bere chut k jidlu. Stale cekam na zasilku oleje ze Znojma.Verze zakoupena u nas v bio krame byl alehce nahorkla a podle Xiona uz je to zkaze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jáhly

Předmět příspěvku: Jáhly
Napsal: úte led 19, 2010 4:22 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 46203

Mat píše:Tento recept som už pár krát použil, no bol som z toho trochu v rozpakoch, kedže je to obilovina v kobinácii s ovocím a to provokuje rozne kvasné procesy. Ale chutovo to bolo ok. Zaujíma ma či by sa rovnaký postup nedal aplikovat pri amarante alebo quinoe. Moholo by sa to ev. zniest s tým o ...

Napsal: úte led 19, 2010 4:17 pm 

Petra, tak ja Ti napisem svoj nazor. Ano, ide o detoxifikaciu, telo zacalo riesit veci, ktore dovtedy nemohlo, zacalo bojovat s parazitmi a podobne. Kdesi som cital, ze taky bezny clovek v sebe nosi 1-2 kg parazitov, ide hlavne o zbytocnu mikrofloru, ktora keby tam nebola, vsetko by fungovalo lepsie ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned led 17, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Jarda píše:Už není, sloučil jsem ta témata pro lepší přehlednost. Diky, presne o to mi slo.
Stránka 105 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem