Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 1:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 107 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 13, 2010 6:58 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Než jsem začla jíst sirnou patlanici, problémy s defekací žádné. Co jí užívám, potíže mám jako Jindra. Chce to určitě omezit ořechy a ty všechny dobrůtky, co si z ořechů vyrábíme. Jinak je možné, že i když sirnou patlanici důkladně promixuji, že nemám žádný mastný prstenec v nádobě, tak p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte led 12, 2010 10:05 pm 

Maria píše:Dnes jsem vyrobila svou 1. SP,sice z kravskeho tvarohu,pac jsem cekala na dodavku koziho a po ulezeni cca 6hodin musim konstatovat,ze s primesi cesneku je to chutova bomba Mam prosbu na vsechny.Jsem z Prahy a nemam po usilovnem hledani sanci ziskat nepasterizovane cokoliv od kozy.Pokud by ...

Napsal: pon led 11, 2010 8:11 pm 

Jarda píše:Prakticky se vším se dá souhlasit, ale ty kešu ořechy zase tak špatné nejsou, mají mimořádně příznivý vliv na stav zubů, hlavně dásní a vyléčí i zubní váčky, pokud se jich každý den pár kousků důkladně a dlouho žvýká. Samozřejmě musí být nepražené a pokud možno celé, obě půlky spojené, al ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon led 11, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jarda píše:To je běžně dostupné zboží, já sám ho vždy objednám u nás v lékárně a druhý den mi ho dovezou, platím tuším 760,-Kč. Na netu si zadejte magnesii lactici 1000x500mg, našel jsem toto,

Napsal: pon led 11, 2010 4:20 pm 

Jarda píše:Nepíšete kolik a jakých tablet je ta relativně vysoká dávka, ale pokud vám to nevyvolává průjem, tak ta dávka není vysoká a doplňovat vápník tedy nemá smysl. Kupte si tyto tablety i v takto velkém balení a máte to za bezkonkurenčně nejnižší cenu http://www.napetrinach.cz/index.php?det ... ...

Napsal: pon led 11, 2010 3:55 pm 

Jindra, ja mam dobre skusenosti minimalizovat tuky pocas kury na sirnej patlanine. Uvedom si, kolko tukov prijmes z tej patlaniny. 100g tvarohu, 50g oleja, 20g lanovych semienok. Za cely den uz nepotrebujes ani gram tuku, a aj tak ich uz mas viac nez treba. Ja by som teda vylucil vsetky semienka, co ...

Napsal: ned led 10, 2010 9:15 pm 

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás už týden jsem na sirné patlanině a samozřejmě na ní pojedu dál a dál (obzvlášť když jsem konečně sehnal kozí nepaster tvaroh, je to mňamko). Za prvé, zatím mám kůži pořád velmi suchou, takže zatím asi žádné zlepšení krevního řečiště, toto ale míním řešit tím, že sepí ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned led 10, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jarda píše:Obávám se, že u jakéhokoliv výrobce, kromě sebe sama nebudete mít jistotu nikdy. MMS se udrží v těle, bez ohledu na velikost dávky, maximálně 2 hodiny a ani koupele na to nemají žádný jiný vliv. Klidně ho tedy na noc můžete používat, ale pozor, ten s bioflavonidama se uvolňuje až 12 hodin ...

Napsal: ned led 10, 2010 8:38 pm 

Jindra píše:Tady je článek, ze kterého mi běhá mráz po zádech. Minerály, vitamíny... Este raz sa vratim k tomuto clanku o drasliku. Takze myslite, ze nema zmysel ho doplnat tabletkami, respektive tych by clovek musel brat celkom dost, takze skor tou draselnou solou? Myslite, ze je dostacujuce vyluci ...

Napsal: ned led 10, 2010 2:28 pm 

Jarda píše:Veškerý vitamín C, který je v ovoci a zelenině je vázán na bioflavonidy a s MMS se nijak neruší, jediný, který vadí, je chemický vitamín C, E300, kyselina L-askorbová. E 300 je ve velikém množství chemicko-potravinářských výrobků a tomu se tedy musíte vyhnout, je to dost těžké, protože kv ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned led 10, 2010 2:16 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Kedze pomerne vela ludi pouziva tento odstavovac, mozno by bolo vhodne dotazy ohladne neho pisat do samostatneho vlakna. Ja by som mal otazku ohladne pridavania orechov/semienok pri lisovani mrkvovej stavy. Mozem to chapat tak, ze to co sa dostane do stavy, je vlastne orechove mlieko, nie cisty olej ...

Napsal: sob led 09, 2010 2:29 pm 

Jindra píše:Mám radost, koupil jsem tady od farmáře 4 kg kozího tvarohu (nepasterováno nehomogenizováno, prostě ze syrového kozího mléka). Takže mohu přestat používat kupované bio kozí jogurty, které jsou pasterované. Samozřejmě takovou várku tvarohu nespotřebuji hned, takže jsem půl kila nechal ven ...

Napsal: pát led 08, 2010 11:27 pm 

Maju MMS1 a MMS2 priblizne rovnaky ucinok, alebo su v tele patogeny, ktore jeden nezabija a druhy ano?

Napsal: pát led 08, 2010 9:50 am 

Ake ceny ma Sao, a posiela aj na dobierku?

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv led 07, 2010 11:53 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Skutocne sa s tym clovek v rovine vedomosti musi popasovat a preniest sa cez to, ze su tu aj ludia, ktori si musia okusit aj utrpenie, a to ide len cez ludsku stupiditu. A nechat ich ist svojou vlastnou cestou, a energiu, ktoru tym usetri, pouzit na dalsie obohatenie seba sameho. Rozumny clovek rozp ...
Stránka 107 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem