Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 12:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 112 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kofein

Předmět příspěvku: Kofein
Napsal: sob lis 21, 2009 1:14 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 90924

Mat píše:Asi tak. Presne tak to funguje u mna. Ked spím menej než 10h, tak proste som na nič. Bez ohladu na to či robím očistu čreva alebo jem tie najzdravšie potraviny, proste mi tento čas max. vyhovuje. Vyspaný človek a nevyspaný to je ako 100:1: Aspon u mna to tak funguje na 100%. Tie tablety sú ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: sob lis 21, 2009 1:10 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Jarda píše: Můj názor je, že byste si k tomuto účelu měl zvolit osobu o níž budete mít velice kladné reference a i tak je otázkou, zda je to zcela bez rizika. Pravda, bez rizika to nebude nikdy, ved clovek je tvor omylny. Na taketo hratky skutocne treba cloveka, co ma obrovske poznanie. So zmenenymi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: sob lis 21, 2009 1:05 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Jarda píše:Vemte to tak, já jsem zkoušel, relativně dost dlouho, žaludek bazénovou chemií konkrétně Lagunou modrý šíp. Užíval jsem toho, aspoň na váhu, zřejmě víc, než té papriky a žaludek to vydržel taky, takže je otázkou zda se mýlím, nebo ne. To je prostě jenom nutné vyzkoušet to a zjistit, jestl ...

Napsal: pát lis 20, 2009 1:29 pm 

Pavelka. píše:Určitě. Šlo o nějaké problémy, nedořešené věci nebo dlouhodobé negativní působení okolí se kterýmy se člověk mohl setkat třeba v dětství (4, 5 letech nebo i mnohem později), na které by si třeba konkrétně nevzpoměl, nebo vzhledem k jeho okolí a jeho nezkušenosti působily normálně, ale ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: To je mňamka

Předmět příspěvku: To je mňamka
Napsal: pát lis 20, 2009 12:31 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13046

Ale obsahuje E330, kyselinu citronovu, mozno keby si to zapil Savom, tak by sa to aktivovalo na MMS a vyhubilo by to vsetky patogeny!

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pát lis 20, 2009 12:02 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Jarda píše:Proti kefíru nic nemám, to je velice dobrý produkt na úpravu střevní mikroflóry, ovšem velice záleží z jakého mléka ho budete vyrábět. Pokud to bude mléko kravské, odstředěné a pasterizované, tak je to k ničemu. Musíte použít běžný přírodní postup, kde dojde v mléce k tomu, k čemu dojít m ...

Napsal: pát lis 20, 2009 12:00 pm 

Jarda píše:Tyto pálivé papričky jsou nepochybně velice užitečné, ale sám je považuji za dámskou odrůdu, dle mého názoru mírně pálivých paprik. Já sám je nepoužívám, ale kupuji je pro manželku, která si je ráda dává do jídla. Mě vyhovuje jiná pálivost, mnohem razantnější http://www.habanero.cz/detail ...

Napsal: čtv lis 19, 2009 3:46 pm 

Jarda píše:Sice skutečně platí, že duch je hmotě nadřazený, ale nebudu souhlasit s tím, že se dá vyladit duše se zadělanými střevy, to by ten člověk musel být opravdový kouzelník.To je pravda, musel by to byt velmi mocny clovek. Takze vo vseobecnosti sa da doporucovat jedine komplexny pristup.

Napsal: čtv lis 19, 2009 1:47 pm 

Jarda, chcem sa opytat, ci neviete, kedy uzivat toto korenie, na zlepsenie stavu traviacej sustavy a travenia. Kdesi som cital clanok, kde dotycny hovoril, ze nepozna ucinnejsiu vec na nastartovanie travenia, ako dat si trochu kajanskeho korenia pred jedlom. Neviem ten clanok vsak znovu najst, a tak ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: čtv lis 19, 2009 1:44 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Pokial nevlastnis generator na vyrobu striebra, tak striebro je ovela drahsie. Ako Jarda pisal na moj prispevok vyssie, ucinne su az vysoke davky. Napriklad, 2 dcl koloidneho striebra bezne zakupeneho vyjde na 200sk. Je to teda absolutne plytvanie peniazmi, ked sa to porovna napriklad s MMS. Osobne ...

Napsal: čtv lis 19, 2009 1:37 pm 

Pavelka. píše:Díky. Ty nedořešené věci (nepříjemné dětství apod), ze kterých by tyto stavy mohly třeba i podvědomě pocházet, dalo by se podle vašeho názoru s nimi snadněji vyrovnat např regresivní, abreaktivní terapií? A co si myslíte na řešení takových věcí pomocí šamanů s přírodními drogami např a ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: stř lis 18, 2009 12:08 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Tak, mam za sebou 2 mesacnu kuru uzivania koloidneho striebra. Podelim sa o vysledky. Celkovo nebadam absolutne ziaden rozdiel. Pocas uzivania som zaznamenal len jedine zlepsenie a to hned v prvom tyzdni, ked sa mi vycistil krk a citelne sa mi zlepsil chronicky zapal na lavej strane hrdla, ktory mi ...

Napsal: stř lis 18, 2009 12:28 am 

Takisto dychove meditacne cvicenie z Jogy, napriklad to, v ktorom si striedavo prehmatavas nosne dierky. Neriesi to ale koren problemu, ktorymi su nedoriesene veci zo zivota, ktore v sebe dusime, najma z medziludskych vztahov, a z nich vyplyvajuce negativne myslienkove pochody a emocie, hlavne strac ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: ned lis 15, 2009 7:33 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh, co sa bojis, ze budes vyzerat ako Mahatma Gandhi? Ked to zvladol on, tak preco nie ty? Ja myslim, ze telo casto ide nizko na hmotnosti, pretoze v tom stave sa najlahsie zbavi odpadu. Niekedy je ale stav zapricineny nejakym zlyhanim, to je to riziko. Clovek musi rozoznat, kedy telo zhodilo hmotn ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: ned lis 15, 2009 7:22 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Tu teplotu chcem potvrdit. Je to dost podstatne. Ked je urina cerstva a ma teplotu tela, nenastanu po kontakte s cuchovymi senzormi ziadne reakcie, ale ked si tam napriklad nalejem uz studenu urinu, tak obcas ma tak zacne stipat v nose, ze sa mi cela tvar do cervena sfarbi, aj s ocami. Preto je leps ...
Stránka 112 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem