Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 12:03 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 113 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: čtv lis 12, 2009 11:19 am 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Dobry vecer, dnes jsem narazila na vase forum a musim uznat, ze pusobi mile. Jardo, na dotazy odpovidate velmi otevrene a podle nejlepsiho vedomi a svedomi a to se mi moc libi. Na vetsine ostatnich for fura lidi reaguje prilis komercne. K memu problemu: jsem vcelku mlada, jeste do 30, m ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv lis 12, 2009 10:58 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:To som rád. Aj ma to napadlo s tou citlivostou. Inak na čistenie zubov používam pastu s aminfluoridmi, tie sklovinu remineralizujú. Ďakujem Myslis Elmex?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv lis 12, 2009 10:55 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Vdaka, a ako je to s davkovanim, u surovej hlivy, aby to malo pozitivny efekt? Aby sa to vyrovnalo tym tabletkam s betaglukanom, ktore sa mi moc nechce kupovat. Cez tabletky prijimam len jod kazde dva-tri dni (Kelp) a uz i tak mam zly pocit, ze hltam nejaku tabletku.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv lis 12, 2009 2:40 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

V poslednom case sa dost hovori o Betaglukanoch, ktore zvysuju imunitu (mozno kvoli tym poplachom o chripkach). Obsahuje ich Hliva Ustricova, z ktorej sa casto predavaju rozne betaglukanove extrakty. Ja sa chcem opytat, je vobec nejaky racionalny dovod siahnut po tych pripravkoch (aj ked tvrdia ze s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: stř lis 11, 2009 1:52 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

Jindra píše:Jarda píše:napadá mě, že dobrý prostředek bude vlastní urina. Pokud se pořádně vmasíruje do pokožky hlavy, tak pomocí hormonů a minerálů v ní obsažených bude fungovat velice dobře a ta cena je naprosto bezkonkurenčníAno ano, takhle to funguje velmi dobře, mám ověřeno, takže přitakávám Uf ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pon lis 09, 2009 2:02 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

Ahoj jahoda. Co tak http://www.urinoterapie.eu/index_new.htm ?

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned lis 08, 2009 8:43 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

fdh píše:Víte, ono to rozhodně bude souviset s psychikou.. psychika je velice zajímavá záležitost... jak tak nad tím přemýšlím a čtu různé články a vlastně se celý měním a tím i to co mám doposud v hlavě, musím konstatovat, že po všech těch kecech, který do nás byly pod tlakem nahuštěny touto společ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: ned lis 08, 2009 2:31 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Jarda píše: Pro lepší tvorbu vitamínu D, je vhodné sníst denně alespoň lžičku kokosového oleje, který v organismu působí tak, že se tvorba vitaminu D razantně zvýší a zmíněná procházka kryje denní potřebnou dávku i v zimě. Plati toto aj ked sa zje kusok cerstveho kokosu?

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob lis 07, 2009 3:20 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Denny, este ti chcem poradit k tej sanke. Vzhladom na to, ze nevlastnim irigator, tak som isiel do svojej prvej sanky bez moznosti klystiru. Absolvoval som hroznovu kuru. Ja som si naordinoval 3 dni na hrozne a hroznovej stave, co uplne dobre precistilo moje creva a so sankou nebol najmensi problem.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: sob lis 07, 2009 2:25 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Maybes píše:Ještě by mě zajímalo jak získat dostatečné množství vápníku? Dcera je také vegetarián a mléčné výrobky také nejí, necítí se po nich dobře. Je asi pravda, že např. v tvrdých sýrech je ho hodně, ale překyseluje a pak se ten vápník zase spotřebovává, jak jsem se dočetla z knih N.W.Walkera. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob lis 07, 2009 1:58 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Tak tento clanok zmenil moj pohlad na liecenie kandidy. http://barefootersholistichealth.ning.c ... battle-won Nikdy sa mi nezdalo zakazovat ovocie ci med v protikvasinkovej diete. Nieco mi tam vzdy smrdelo. A je jasne co. Opat ide o neuplnu informaciu, takzvanu neuplnu pravdu, ktora dnes ovlada ten ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv lis 05, 2009 2:20 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Dokonca jedna gastroenterologicka rozpravala, ze tie celozrnne su nezdravsie, pretoze kvoli rychlemu kvaseniu drozdim tam ostanu vsetky inhibitory zivin, ktore si rastlina vyraba ako obranu, takze vapnik a ine minerali su pre telo nevyuzitelnymi.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Strava na slinivku

Předmět příspěvku: Strava na slinivku
Napsal: čtv lis 05, 2009 1:10 am 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 77941

Tak ma zaujalo, aka strava sa doporucuje na oslabenu slinivku, respektive po zachvate/zapale. Surova strava ze vraj nie prve dni, takisto nie surove stavy. Aky postup doporucujete Vy? Tiez zacat kratkou hladovkou a potom zacat napriklad odvarom s ovsenych vlociek, alebo sa da zacat aj surovou stravo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon lis 02, 2009 3:41 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jarda, chcel by som sa podelit o jeden moj chronicky zdravotny problem a poprosit Vas o radu, alebo Vas nazor. Ide o problem, ktory je popisat trochu zlozitejsie, nejde o nejake konkretne ochorenie. Uz dlhe roky mi je kazde rano zle, teda nevolno. V podstate to je ten problem, samozrejme, z toho sa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon lis 02, 2009 2:53 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

fdh píše:píšete, že při orálním použití uriny má mít víc jak pH 7... proč? jaký to má důvod? ochutnaj a uvidis. Inak, casom budes vediet priblizne PH zistit podla chuti, takze nebudes ani potrebovat merat. Teda, pokial budes chciet presne pH napriklad kvoli statistike, vtedy samozrejme ano, ale orie ...
Stránka 113 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem