Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 116 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob říj 10, 2009 12:14 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jarda píše: To s tím rychlým střídáním vitamínu C nedokážu objektivně posoudit, ale z MMS na vitamín C nevidím problém, spíše si myslím, že delší odstup bude potřebovat opačný postup, protože vitamín C tak rychle z krve nezmizí. V tom MMS 2, jste rychlejší než já, já zatím beru dvě tobolky velikosti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob říj 10, 2009 12:04 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Dakujem za info. Mne sa zdaju horke, ale je mozne, ze tak maju chutit. Nemam ich ako porovnat. Ja som si dal cajovu lyzicku, ked kavova staci, tak to bude v pohode, mna len zaskocilo v prvom momente co to preboha zuvam. Ten extrakt vyzera moc pohodlne, to si ani pri tom nevytrpim co mam... co by to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pát říj 09, 2009 6:40 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Neviete nieco blizsie o tejto ocistnej kure na pecen? Kupil som si semienka v lekarni. V navode je napisane, ze sa z nich da urobit vyluh, ale cital som, ze sa daju aj rozzuvat. No po ochutnani ma cakalo nemile prekvapenie, boli dost tvrde a strasne horke. Jest by sa mala 3x denne cajova lyzicka, v ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pát říj 09, 2009 3:57 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Vidite problem spojit 3 dnovu hladovku s uzivanim koloidneho striebra (predsa, ide o destilovanu vodu, a nanocastice striebra travenie neaktivuju)?

Napsal: pát říj 09, 2009 3:43 pm 

Tu je tak malo reakcii od ludi preto, ze nikto okrem Jardu to neskusil. Ja to mam predbezne naplanovane na december/januar, teraz mam akurat kuru na koloidnom striebre. Teraz neviem, ci je lepsie ist najprv MMS1 a potom, po case zase MMS2, alebo rovno MMS2? Inak Jana, urcite sa pochval z vysledkami, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv říj 08, 2009 12:57 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Tak ma napadlo, ci nahodou laktoza, teda mliecny cukor, nezivi kandidu v hrubom creve, napriklad, ked sa nemoze rozlozit v dosledku intolerancie, urcite sa dostane do hrubeho creva. Ak aj kandida nemoze na nom zit priamo, nenachadzaju sa tam bakterie, ktore ho menia na jednoduchy cukor (a ten by uz ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte říj 06, 2009 1:33 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jarda píše:Asi není, pokud se člověk rozčiluje, tak to psychiku zrovna nevyladí, ale pořádně se nažrat Vám psychiku spíše srovná. Oboje je sice zdrojem kyselin, ale asi ne adekvátně rizikových, mě osobně ty kyseliny z rozčílení a stresu, připadají mnohem nebezpečnější, než ty ze špatného jídla. To j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Oreganovy olej

Předmět příspěvku: Oreganovy olej
Napsal: úte říj 06, 2009 1:28 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23545

Jarda píše:V MMS nehledejte problém a v MMS2 asi taky nebude, sám to nyní na sobě testuji druhý týden a beru již dvě tobolky velikosti 0 denně, naplněné rozemletou Lagunou modrý šíp. Zapíjím to podle návodu, jediný rozdíl je, že teplou vodou, pro rychlejší rozpuštění tobolky v žaludku. Zatím jsem kr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon říj 05, 2009 11:46 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jarda píše:Například člověk, který se nachází v alkalóze, může na krátkou dobu použít i potraviny z fasfoodů jako velice zdravé jídlo vhodné pro srovnání tohoto stavu. A neni zdravsie poriadne sa nahnevat?

Napsal: pon říj 05, 2009 9:45 pm 

Jarda píše:Pokud mohu za nás shrnout celou léčbu, tak super a výsledky u mě velice dobré, dá se říci, že jsem vyřešil vše, co jsem chtěl i to, co jsem řešit nechtěl a omládl jsem na těle i na duchu tak o 10 – 20 let. U kamaráda to samé tvrdit nemohu, na jeho nemoc MMS při první kůře moc nezabralo, a ...

Napsal: pon říj 05, 2009 9:25 pm 

Jarda píše:Uvedený olej jsem nikdy sám nepoužíval, tak čistě teoreticky. Oregáno má velice užitečné vlastnosti, které bude mít i ten olej, ale pokud Vám dělá problémy kokos s obsaženou kyselinou kaprylovou, tak to patrně u tohoto oleje bude stejné, nebo možná i horší. Já bych alergii za tím nehledal ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablka

Předmět příspěvku: Jablka
Napsal: pon říj 05, 2009 5:21 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 17189

Ako najlepsie odstranit vosk z jablk (na ktory je viazana vacsina postrekov)? Je jasne, ze nejakou handrickou asi, co napriklad hubka na nadobi, myslim tu stranu s tou drsnou stranou, alebo je lepsia plastova dratenka? Davat na to jar je asi blbost, co?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon říj 05, 2009 4:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Je pravda, ze vitamin E sa chladom nici? Takze vitarian by nemal skladovat zeleninu v chlade? A nachadza sa aj v nejakom ovoci?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Hlavkovy salat + ovocie

Předmět příspěvku: Hlavkovy salat + ovocie
Napsal: pon říj 05, 2009 1:17 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7707

Zopar krat som cital radu, ze pri konzumacii ovocia zjest listok hlavkoveho salatu. Ze vraj je to prospesne. Nebolo to vsak nijak zdovodnene. Pravdepodobne to nijak nenarusi proces travenia ovocia, chcel by som sa Vas opytat, ci viete o nejakom zdovodneni, preco je to takto doporucovane jest a ci v ...

Napsal: pon říj 05, 2009 1:15 pm 

Chcem sa opytat, ci mate skusenosti aj s tymto olejom. Ze vraj je vhodny na rozne parazity, ako kvasinky. Chystam urobit protikvasinkovu dietu a po precitani o jeho protiparazitickych ucinkoch rozmyslam, ze by som ho tiez zaradil. Pocul som, ze tieto ucinky ma aj kokosovy olej, avsak, na kokos mam p ...
Stránka 116 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem