Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 117 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dynovy olej

Předmět příspěvku: Dynovy olej
Napsal: pon říj 05, 2009 1:10 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8539

Chcem vyskusat tento olej, po prehladani fora som zistil, ze odporucate asi tak 2 polievkove lyzice denne, jednu pravdepodobne rano k ovociu, druhu zamiesat napriklad do salatu. Narazil som vsak na tento postup vyroby: http://www.tekvicovyolej.sk/ co sa mi zas tak idealne nezda, hlavne ta cast o pra ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: stř zář 30, 2009 10:55 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

Jindra píše:Jarda píše:Člověk ve své nabubřelé naivitě pána tvorstva nepochopí včas tak jednoduchou logiku, že abych byl zdráv nezařídí žádný doktor, ani lék, ale jenom můj zájem o vlastní zdraví a duševní pohodu.Tak tohle je skvěle vystižená podstata žití na přirozené stravě a v souladu s přírodou, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mobilne telefony

Předmět příspěvku: Mobilne telefony
Napsal: pát zář 25, 2009 11:42 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 72685

Jarda píše:Obávám se, že údaje v uvedeném článku jsou správné. Sám před používáním mikrovlnek a dalších zařízení pracujících na tomto principu varuji, ale to ještě neznamená, že se tomu lze v dnešní době zcela vyhnout. Jde totiž o velmi mnoho různých přístrojů a zařízení, ať již v domácnosti, kancel ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mobilne telefony

Předmět příspěvku: Mobilne telefony
Napsal: pát zář 25, 2009 12:24 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 72685

Je situacia az taka vazna, ako sa uvadza v tomto clanku?

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte zář 22, 2009 11:07 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

No hlavne ju nevystrasme, jednodenne su v pohode. Poznam ludi, co sa hned potom prezeru, maju akoze hostinu, pokazia si cely post, ale v podstate im nic nieje. Na slabsie zaludky takto prijde tazoba. U mna prisla tazoba nech som dal hocico, ale to bolo vyvolane mojimi zdravotnymi problemami. Navrato ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: úte zář 22, 2009 10:59 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

RadkaS píše:Mozna je to tim, ze Vam nevyhovuje vstavat tak brzy. Ja unavu na vitastrave take temer neznam, ale pokud jsem nucena vstat prilis brzy (kazdy at si dosadi, co je pro nej prilis brzy), tak cely den nefunguju, tak jak bych mela. Citim, ze jsem vstala driv, nez moje telo chtelo a dava mi to ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: úte zář 22, 2009 12:58 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Jarda píše:No vidíte jak to jde, když se chce, ale také jste mohl popsat, zda se některé vaše problémy aplikací této techniky zlepšily, případně odstranily. Abych pravdu řekl, ten postup je výborný a ani mě nenapadlo tuto techniku praktikovat tímto způsobem, je to opravdu výborný nápad. U mna, bola ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pon zář 21, 2009 11:10 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

beth píše:Zdravím, patřím, jak Vy hezky říkáte k "vařičům", i když preferuji "zdravou výživu". Zajímalo by mne, zda máte zkušenosti s tím, jaký má vliv na lidské zdraví dlouhodobé požívání syrové stravy. Jak jsem vyrozumněla jste zde spíše mladší lidé. Zajímalo by mne, zda celoživotní požívání syrov ...

Napsal: pon zář 21, 2009 10:54 pm 

Tak konecne som sa vytrenoval na uroven, ked viem vyvratit 9 - 9,5 deci z jedneho litra, a to asi behom 2 minut. Chcem sa podelit s vlastnou skusenostou, pre ludi, ktori by mali podobny problem, ako ja, teda prilis slaby zaludok, ktory spociatku nedokazal vyvratit ani 2 deci. Mne osobne, sa to robi ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon zář 21, 2009 1:14 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Mat, pocas hladovky nemusis brat laktobacily, rovnovahu budes davat dokopy v navratovej faze, ktora je rovnako dolezita, ako samotna hladovka, a zaroven je najcastejsim dovodom, preco vacsina zaciatocnikov pokazi hladovky - prave v nej sa totiz dopusta najvacsich chyb.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon zář 21, 2009 1:07 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat, ako ti robili test na kandidu? Ten zo stolice podla mna nieje velmi smerodajny. Testuje sa malicka vzorka stolice, ked napriklad odoberes akurat stolicu, ktora vznikla po cesnaku, bude to vyzerat uplne inak ako vzorka po zjedenej sladkosti. Podla mna, kto kolko zvladne MMS je zavisle od: -urovn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob zář 19, 2009 1:17 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Ja by som poopravil... nestlstne urcite, iba ak sa mu nezruti travenie. Ak sa mu zruti, moze jest kolko chce aj takych veci, a nepriberie ani kilogram.

Napsal: pát zář 18, 2009 8:19 pm 

Jarda píše:První, případně druhý den se mi to zdá vhodné, ale po celou dobu delšího půstu je to asi zbytečné trápení. Žaludek je již vyřazen a odpočívá, logické je spíše vyčištění střeva pomocí klystýru, ale ani to se nemusí konat denně. Aj mne to tak pripada logicke, teda vyplach zaludka urobit ran ...

Napsal: pát zář 18, 2009 6:19 pm 

V suvislosti s postom, teda presnejsie hladovke o vode, moze sa vyplach zaludka robit aj pocas postu? Co viem, telo si pocas postu postupne zacne do zaludka vylucovat vlastne substancie tukov a bielkovin, pokial sa vyplachnu, nesposobi to paseku?

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: úte zář 15, 2009 12:16 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

No, skor ide o postup vyroby, tu sa vedu spory, ci ma byt striebro cire, alebo zltave. Citace:Vyčerpávající odpověď na otázku zabarvení lze nalézt ve „staré“ knize s názvem „Practical Colloid Chemistry“ ,vydané v Londýně roku 1926. V kapitole „O barvách koloidních kovů“ v části „Polychromizmus stříb ...
Stránka 117 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem