Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:22 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 118 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pon zář 14, 2009 10:41 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

To je sranda, ake rozne nazory na to maju ludia. Toto mam od spominaneho cloveka: Citace:Obavy z užívania koloidného striebra i vo vyšších dávkach sú neopodstatnené. 16. septembra 1999 nadobudlo platnosť rozhodnutie americkej FDA (Food and Drug Administration) o koloidnom striebre, kde nebolo ale ro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon zář 14, 2009 10:33 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jedna vec mi uz dlhsiu dobu huta hlavou. Pocas dna sa mi casto stane, ze proste nenajdem cas kedy zjest namocene orechy. Chcel by som ich jest v samostatnom jedle, najlepsie pocas olovrantu, lenze casto sa mi stava, ze obed mi este nevytravil a uz je pomaly cas na veceru. Preto rozmyslam, ze by som ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rajciny-rajčata

Předmět příspěvku: Rajciny-rajčata
Napsal: pon zář 14, 2009 9:20 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 44298

Ako doporucujete jest rajciny? Ide o ovocie, ako ste uz spominali, a teda sa lahko moze ich zasadotvornost zmenit, a stavaju sa kyselinotvorne. Samozrejme, akoukolvek tepelnou upravou a nespravnym kombinovanim. Prave o to kombinovanie mi ide. Ludia rajciny povazuju za zeleninu, a tak ich casto aj ta ...

Napsal: sob zář 12, 2009 11:09 am 

Jarda píše:Zvyšování koncentrace na 40 ppm není dobrý nápad, při vyšších koncentracích se koloidní stříbro hodí spíše na vnější použití, než pro běžnou orální aplikaci. Zůstaňte u standartní koncentrace 10 ppm a pouze postupně zvyšujte dávky. Na problémy v dutině ústní zabírá koloidní stříbro až pře ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy poté...

Předmět příspěvku: Problémy poté...
Napsal: pát zář 11, 2009 10:49 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 51257

Ja myslim, ze ide o dost silny detox, zase tak zle si podla mna tu proceduru neurobil. Moze to byt aj kandidou alebo inym parazitom. Ja by som do sanky isiel az po serii vyplachov zaludka a klystirov, popr. postov, ked by som si bol isty, ze zaludok aj creva su v celkom dobrom stave. Je to dost radi ...

Napsal: pát zář 11, 2009 10:30 pm 

Jarda píše:Koloidní stříbro vydrží v organizmu až 30 dní, čili zde mi nějaké malé, pravidelné dávky mnohokrát za den, připadají celkem nesmyslné, to by mělo význam třeba u obkladu, nebo výpachu očí. Dle mého názoru 2x-3x za den je bohatě. Dávka by měla pomalu stoupat od 1 kávové lžičky a já mám vyzk ...

Napsal: pát zář 11, 2009 11:39 am 

Myslite, ze staci uzivat striebro denne rozdelene do dvoch davok, rano nalacno a vecer pred spanim? Postacuje to, alebo je vhodne rozdelit to do 3 az 4 davok (to je podstatne otravnejsie, lebo clovek si ho musi brat na cesty do prace, atd...)

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv zář 10, 2009 10:45 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jarda píše: Nízký tlak s Vámi praští jedna radost, tak si na to musíte dávat pozor, také je možné, že člověk, který s půsty začíná, může mít rozhozený cukr, což je také důvod k omdlení. Sranda je, ze mne sa to stalo asi po 12 jednodnovom poste v rade (kazdy tyzden jeden), o to viac prekvapeny som bo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv zář 10, 2009 8:02 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše: Mimochodom ten vylúpaný sezam ešte stále mám. Je mi lúto to vyhodit. Obsahuje to vobec nejaké prospešné minerály, vitamíny atd? Dá sa s tým niečo robit alebo to mám dat babke nech to dá do pečiva, ktoré nejem(aspon ona z toho bude mat úžitok). Ďakujem Mne tiez ostalo asi 100g z cias, ked s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: čtv zář 10, 2009 7:58 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Velmi kontroverzna pozivatina, jedni ju chvalia, druhi hania. Vacsinou sa uvadza negativum, ze je to rychly cukor, ze prekyseluje a ze krmi kandidu. Mne sa ale zda, ze med sam o sebe by to nemal robit. Kluc je v tom, sam o sebe. Vacsinou sa je spolu s niecim , necudo, ze ked si da niekto zemiaky a p ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 10, 2009 7:53 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Dakujem za odpoved. Praveze moj stav rano je dost zly (oproti vacsine ludi), trpim tym cele roky od malicka. Previsnuty zaludok mam takmer iste, splnam vsetky predpoklady, aby to tak bolo, navyse, i gastroenterolog si take nieco zamrmlal popod nos, to si doteraz pamatam, ako mi tam strkal tu hadicu. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv zář 10, 2009 7:42 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Mne sa to stalo tiez, ale bolo to par hodin po preruseni, ale brneli mi aj nohy, a stracal som cit v nohach aj rukach, postupne sa mi motala hlava, a bol som kusok od straty vedomia. Nakoniec som to vydrzal a ostal pri vedomi, a postupne sa to zacalo zlepsovat. Doteraz som nezistil, cim to bolo, ale ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 10, 2009 8:59 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Chcem sa opytat, ako rozoznam zaludocnu kyselinu od zlci. I ja mam asi problem so zlcou, ktora sa mi vylucuje do zaludka, a rano mi to cele roky sposobuje problemy, ranna nevolnost, otapenost, je mi zle... niekolko hodin, pravdepodobne, kym telo nezlikviduje zbytocnu zlc. Dnes som si rano robil vypl ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: stř zář 09, 2009 12:43 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

ivo píše: 2/ Proč lidstvo vyvinulo složité postupy zpracovávání plodin, zvířat a vaření? Podle vašich návodů stačí jen čerstvé ovoce a zelenina, nějaká ta semena a byliny. Proč se už od pradávna vyvíjí celý potravinářský a gastronomický průmysl, když je podle vás úplně zbytečný? Od pečení mamuta na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř zář 09, 2009 12:35 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jarda píše:To by nemělo ničemu vadit, akorát si vždy po snědení grapefruitu důkladně vypláchněte ústa vlažnou vodou ať si nezkazíte tímto postupem zuby. Jasne, to robim, a neumyvam si zuby skor ako hodinu po jeho zjedeni.
Stránka 118 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem