Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 10:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1869 výsledků ]

Stránka 120 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 125  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: stř zář 02, 2009 10:36 am 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Je mozne, ze sa telo zbavilo niecoho, co v nom bolo usadene z minulosti. V tom pripade to bolo pozitivne.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: stř zář 02, 2009 10:29 am 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:Zdravím Vás, už jsem se také vrátila, ještě jsem zkoušela držet jeden den půst, jestli mi to pomůže s tou mojí žravostí , ale marně, jen tak tak jsem vydržela do rána a teď mám hlad ještě víc, než dřív... Je jednodenní půst vůbec k něčemu? Nevíte, jak se zaregistrovat na tyto stránky: http ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: pát srp 28, 2009 9:19 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Ahoj. Niekde som to tu uz riesil, skus pohladat moje prispevky. Zalezi, ci chces pribrat na taku normalnu svalnatu postavu, aby si nevyzeral pochudnuto, alebo chces vyzerat poriadne nabraty, nie nutne ako profesionalny kuluturisti, ale mat poriadne svalnatu postavu, objemnejsiu ako atleti a plavci. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: pon srp 17, 2009 7:26 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Podla mna nebudes, vacsine sa to zvykne ustalit, a potom priberu. Telo odbura vsetok sajrajt, a nahradi ho novymi vitalnejsimi bunkami. Po odburani tej "starej" hmoty vsak musi chvilu robit ocistu, takze to moze trvat mesiac - dva, kym zacne priberat. Takto to funguje u vacsiny, ale ak mas pocit, ze ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Ohlas

Předmět příspěvku: Ohlas
Napsal: pon srp 17, 2009 6:38 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 30433

taky Jarda píše:Zdravím Thle stránky se mi velmi líbi a je vidět, že víte o čem píšete.Já měl kdysi dost hodně zdravotních problémů,doktoři do mně cpali jedy ve velkém a skutek utek.V 25 létech jsem se cítil na 60.Na doktory jsem se vykašlal a šel na to jinak. např. na skoliozu páteře - ráno jsem ne ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana a cirhóza jater

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana a cirhóza jater
Napsal: pát srp 14, 2009 6:08 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 36593

Tiez si myslim, ze prilisna chut na sladke je sposobovana parazitmi, ci uz fyzickymi, alebo mentalnymi. Tymi mentalnymi myslim prave tu cast psychiky, ktora nieje pod kontrolou a casto chce sladke, a to tak silne, ze ovladne cele myslenie. Myslim si, ze to moze byt kludne spolupraca parazitov, napri ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: pát srp 14, 2009 6:00 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Ako je vhodnejsie skladovat jablka v domacich podmienkach? Pri izbovej teplote, alebo v ladnicke. Zabalene v sacku, alebo na volnom vzduchu?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Raciovýživa?

Předmět příspěvku: Raciovýživa?
Napsal: čtv srp 13, 2009 9:26 pm 

Zobrazení: 20464

Mat píše:Xion píše:Mat, este raz si precitaj zlozenie toho vyrobku a porozmyslaj, ci to moze byt zdrave. Ako pamlsok raz za cas to neublizi, ale inak existuju aj chutnejsie nezdrave veci, ktore ked obcas zaradis, velmi to neublizi, napriklad pasta tahini, alebo jahlovy ci spaldovy kolac. PavelZ píše ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv srp 13, 2009 11:02 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jarda píše: Grepy, pomeranče a ostatní citrusy, jsou součástí detoxikačních kůr, ať již pitných, tak stravovacích. Popisované účinky jsou asi v pořádku a nějaká velká závadnost se, u popisované kůry, předpokládat nedá. Jediné čeho bych se obával u grepů, je značný obsah kyseliny salicylové, která vý ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: čtv srp 13, 2009 12:59 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Jarda píše: Podívejte se na toto a doporučuji vydržet celou přednášku té paní http://blip.tv/file/2224472/ Trochu OT, ale vyzera, ze toto je tiez z toho stretnutia. http://www.mustwatch.cz/film/andreas-cl ... h-a-pravu/ Nevie niekto, o ake stretnutie islo a ake vsetky temy sa tam preberali?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv srp 13, 2009 12:52 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Toto mi neda a opytam sa na jednu techniku jedenia grepfruitu po veceri (co moze byt teda casto aj tesne pred spanim). Neviem odkial to je, ale doslo mi to mailom uz 2x. Pripajam znenie mailu: Citace:CITRUS NA VYČISTENIE ČRIEV !!!! Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt – citrusov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Raciovýživa?

Předmět příspěvku: Raciovýživa?
Napsal: úte srp 11, 2009 11:42 am 

Zobrazení: 20464

Mat, este raz si precitaj zlozenie toho vyrobku a porozmyslaj, ci to moze byt zdrave. Ako pamlsok raz za cas to neublizi, ale inak existuju aj chutnejsie nezdrave veci, ktore ked obcas zaradis, velmi to neublizi, napriklad pasta tahini, alebo jahlovy ci spaldovy kolac. PavelZ píše:nemohu jinak: člen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: ned srp 09, 2009 2:41 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Aha, tak tu som robil tu chybu, tiez sa mi to zdalo prilis otravne, takto je to jednoduche Vdaka, vdaka.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: ned srp 09, 2009 12:55 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

Dakujem, postavy kulturistov nemam na mysli, skor taku normalnu svalnatu postavu. Teorie kulturistov sa mi nepacia, no pravda je, ze ta svalova hmota asi nenarastie uplne z nicoho, tak preto ma to zaujima. Inak celkom zaujimave, ze ten obrovsky napor kyselin a bielkovin tym kulturistom povacsine fun ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: ned srp 09, 2009 12:42 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Aha, ja som myslel, ze to vysypate cele z toho pohara do sytka... ale uz si to viem lepsie predstavit, asi to len prevratite v tom pohari, a vyplachujete to tak, ze klicky ani neopustia pohar?
Stránka 120 z 125 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 125  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem