Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1925 výsledků ]

Stránka 112 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 129  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte čec 20, 2010 12:57 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Jarda píše:muflon píše: čistota chemikálií Při třídění chemikálií dle jejich čistoty se vychází ze stále platné ČSN 650102 z roku 1979. čisté: obsah základní látky je min. 98 %, fyzikální vlastnosti (bod tání, bod varu, hustota a index lomu) se liší jen málo od literárních údajů, jednotlivé nečistot ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čec 19, 2010 7:59 pm 

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 19, 2010 4:43 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Celkem zajimavy clanek:

Napsal: pon čec 19, 2010 3:44 pm 

vyzkoušené (a shledané neúčinnými) "alternativní" prostředky a metody(dítě s candidozou a chlamidiozou a dalsimi poruchami): wobenzym spirulina mladý ječmen betaglukan koloidní stříbro koloidní minerály bylinkové čaje šalvěj, heřmánek aj., veškeré babské recepty proti kašli včetně psího sádla dieta ...

Napsal: pon čec 19, 2010 3:23 pm 

Na tomto odkaze se mozna najdete v necem i vy...(možné symptomy a příčiny candidozy) http://zdravi.doktorka.cz/projevy-kvasinek-dospelych/ Nedostatek minerálů a vitaminů vyvolaný kvasinkami může vést k vypadávání vlasů, lámavosti nehtů, chronickým ekzémům a ke kazivosti zubů. Houbové jedy mohou nejr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pon čec 19, 2010 12:11 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Jarda píše: To není jenom podle této lékařky, na tom se shoduje více léčitelských autorit, akorát se liší v dávkování. Dlouhodobě se nedá užívat nic, ale jednou za týden prakticky všechno. Používám pelyněk nať od Grešíka a je dost hořký, ale já ho do sebe tu dávku v pohodě dostanu a ještě mě to doko ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon čec 19, 2010 11:56 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Spolu s ostatnimi opatrenimi popsanymi v tomto vlakne, je vhodne (VELMI OPATRNE a POUCENE!!!) uzivat čaj a prášek z namletého pelynku(pozor na to jaky druh-existuje jich cca 280 a je nebezpeci jedovatosti jedem jmenem tujon, vice podrobnosti viz dale: PRED UZIVANIM NEJLEPE DAT SI OS.SCHUZKU S PANEM ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Velmi nebezpečný pošuk

Předmět příspěvku: Velmi nebezpečný pošuk
Napsal: pon čec 19, 2010 10:46 am 

Odpovědi: 83
Zobrazení: 301111

Musel jsem se smát(ale smutným bezmocným smíchem), kdyz jsme cela rodina sli na pravidelnou 2-rocni preventivní prohlidku k obvodnimu lekari..... - kdyz jsem zjistili postoj lekaru ke kvasinkovym infekcim...(na kterou jsme si udelali levny domaci test samovysetrenim a chteli si to nechat potvrdit... ...

Napsal: pon čec 19, 2010 10:45 am 

Musel jsem se smát(ale smutným bezmocným smíchem), kdyz jsme cela rodina sli na pravidelnou 2-rocni preventivní prohlidku k obvodnimu lekari..... - kdyz jsem zjistili postoj lekaru ke kvasinkovym infekcim...(na kterou jsme si udelali levny domaci test samovysetrenim a chteli si to nechat potvrdit... ...

Napsal: pon čec 19, 2010 10:12 am 

Spolu s ostatnimi opatrenimi popsanymi v tomto vlakne, je k podpore a opetovnemu nahozeni vlastni tvorby HCL v těle(pokud jiz neni pozde...), vhodne (VELMI OPATRNE a POUCENE!!!) uzivat čaj a prášek z namletého pelynku(pozor na to jaky druh-existuje jich cca 280 a je nebezpeci jedovatosti jedem jmene ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pon čec 19, 2010 9:15 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Ta receptura co pouzivate je vlastne doplneny zpusob uzivani Dr.Clark, kdy tim pouzivanim dlouhodobe 1x tydne jde o PREVENTIVNI neustalou antiparazitickou kuru(a podporujici traveni atd)...chapu dobre ze ta receptura je stejna jak pro reseni dyspepsie(+HCL) pelynkem, tak pro pouzivani na parazity-ta ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: pon čec 19, 2010 12:00 am 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

Přínosy pro zdraví -Jolokia(nejpálivější paprika na světě) http://www.jolokia.cz/prinosy-pro-zdravi/ -boj proti rakovině -úleva od bolesti -antibakteriální účinek -protizánětlivé účinky -střevní onemocnění -spalovač tuků -ochrana srdce ... prokazatelně vede ke snížení cholesterolu v krvi, triacylgly ...

Napsal: ned čec 18, 2010 10:01 pm 

Mozna to vsichni neví(nebo ví a kašlou na to)...: Pít by se mělo v určitých odstupech od jídla, aby se nenarušilo trávení a vstřebávání látek z potravy(neředit HCL a travici enzymy v zaludku). VODA Proto za optimální se dá považovat pití ne dříve než pulhodinu před jídlem, a pak až po hodině po jídl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čec 18, 2010 4:21 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Cela rodina jde zitra na pravidelnou preventivni prohlidku u lekare(vždy po 2 letech)...jake hodnoty z vysetreni krve a moči bysme meli podle Vas urcite pozadovat? Jako klicovy vidim napr.ríct si o vysetreni DRASLIKU(nejen v moci ale hlavne v krvi...).Zvlaste po tom co jsem cetl ve dvou dokumentech ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: sob čec 17, 2010 5:50 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Zajimal by mne Vas nazor na castost pouziti nebo tipy na pouziti techto koreni: Piskavice,Semena Horcice(existuje bile(zlute) i cerne semeno), Kmin černý-černucha(do lustenin,jogurtu,i na sladke...), Římský kmín.... Zvazuju pouzivat NAMLETA tato koreni... Pani v prodejne mi rikala ze smes Rimsky kmi ...
Stránka 112 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem