Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1925 výsledků ]

Stránka 124 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 129  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob čen 05, 2010 11:06 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jarda píše:Salix píše:Tak mi přišel Hurom (Oscar 930 Pro). A jsem spokojen. Výtěžnost obrovská a rychlost nevídaná. Fakt, myslím, že nic tak rychle a pohodlně neodšťavňuje. Celé mrkve, jablka a podobné si bere sám, jediné, čemu je potřeba trošku pomoci dolů, je zelí a tráva. Svou přítelkyni jsem pře ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob čen 05, 2010 10:53 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Zkopiroval jsem tento prispevek take do nove vznikleho vlakna pro zivou a mrtvou vodu(zvazte pane Jardo sam kam se hodi vice):

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: sob čen 05, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Nektere zeleniny za syrova je dost obtizne kozumovat-napr.chřest, porek atd.. Jejich vyuziti bude hlavne asi na stavy(zpracujete nejak pak drť?), nebo je uvarit-jako v pripade chrestu. Porek blansirovany(kratce prejity varem nebo jen zality varici vodou a pockat...) mi velmi chutna, ale enzymy uz ta ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Časový režim na šťávy

Předmět příspěvku: Časový režim na šťávy
Napsal: sob čen 05, 2010 8:59 am 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 33859

Jarda píše: Ano, takto to dělám, ořechy a semena zpravidla odšťavním s jednou napůl rozkrojenou mrkví, to použiji do snídaně a další drť již vyhodím, do té části drtě se semeny přikrájím ovoce, přidám sirnou patlaninu a mám snídani. Neni skoda cokoli vyhazovat? Neda se to zpracovat i jinak pozdeji(u ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob čen 05, 2010 8:22 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mohl by jste rici ktere (hlavni)zasady nebo postupy v knihach Walkera a Diamondovych povazujete za prekonane? A jaky jiny postup misto nich...aspon ramcove. Dekuji PS: Existuje nejaka kniha ktera odrazi posledni poznatky a kterou by jste ohledne stav doporucil?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pát čen 04, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Nekde tady chvalite cervenou cibuli... Cesnek ani paliva paprika mi nevadi, ale snedl jsem spolu s kys.zelim a hlivou celou jednu cerstvou nakrajenou cervenou cibuli a mam pocit ze mi to vypalilo celou pusu vic nez ten cesnek nebo papriky. To prece musi likvidovat chutove bunky...Mate nejaky postup ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: čtv čen 03, 2010 11:39 am 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

Popisu jak to delam-pokud je neco nevhodne nebo lepe delat jinak budu rad za upozorneni. Jake mnozstvi 3,5%HCL by jste denne doporucil pro pravidelne dlouhodobejsi brani? Muzu pokud nemam zadne problemy pri brani HCL brat i nadale s kazdym jidlem 1c.lz.3,5%HCL ? Pokud bych vyjimecne jednorazove chte ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čen 03, 2010 1:06 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pokusil jsem se shrnout v tomto vlakne ziskane zkusenosti a udelat urcity prehled, a jelikoz je soucasti boje s candidou i jedna ze silnych zbrani - MMS, tak jsem tento prehled uvedl na foru u pramene ktere se MMS podrobne zabyva:

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv čen 03, 2010 12:17 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

"Pokud nejsi připraven změnit svůj život, není ti pomoci" Hippokrates (460-377 př.Kr.) http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Ne ... seleni.htm http://faktaozdravi.wordpress.com/2008/ ... veho-tela/ http://www.diacom.sk/zaujimavosti_alkal ... ovinu.html

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř čen 02, 2010 11:52 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Napsal: stř čen 02, 2010 11:50 am 

zkusenost z jineho fora: "Veľmi odporúčam oregánový olej Candimis z fin clubu,nechcem robiť reklamu, ale mne zabral perfektne, a z osobnej skúsenosti sa domnievam že je odolný voči žalúdočnej kyseline a dostane sa tam kam má. Candimis má najväčšiu koncentráciu až 30% oreg.oleja čo je pomerne slušné. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Jazyk-Diagnostika a prevence dennim sledovanim jazyka

Napsal: úte čen 01, 2010 6:42 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 97969

NOWOCAYN píše:to Muflon : To s tým povlakom na jazyku v spojitosti s MMS.... to je to isté, akokeby mám na hlave lupiny (ktoré vznikli z nejakej vnútornej príčiny - nejaká nerovnováha, alebo choroba...), použijem Domestos, a už lupiny nemám... Vyriešilo to ale príčinu ? Nie. Áno, po umytí zubov s MM ...

Napsal: úte čen 01, 2010 6:38 pm 

Jarda píše:Houby dle mého názoru nevadí a aplikoval bych je spíše syrové. Ořechy nejsou zásadní problém a jíst je celé nemá význam, to je rovnou můžete házet do záchoda, využitelnost špatně rozkousaných ořechů je skoro nulová a vhodné je nějak je rozmělnit. Zampiony jsou v pohode ale hliva jde taky ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Jazyk-Diagnostika a prevence dennim sledovanim jazyka

Napsal: úte čen 01, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 97969

Diagnostika jazyku je narozdil od jinych diagnostik(napr iris diagnostika oci) mnohem snadnejsi a dostupna kazdemu...navic nic nestoji..jen to prekonat pohodlnost a laxnost v pristupu ke zdravi.....: "Kdyz mne TED nic neboli tak je to OK..."- a ona se mezitim potichu muze vkradat nejaka zakerna nemo ...

Napsal: pon kvě 31, 2010 12:44 pm 

Bral jsem kapky Lichorerisnice v alkoholu 45% -ale nekde jsem cetl ze alkohol podporuje candidosu....? A jak je to s jedenim (syrovych) zampionu a varene hlivy ustricne, zakazovane jsou i susene orechy-pokud jsou namacene tak je mozno jist i vcelku pokud si nestihnu udelat orechove mleko? Ten Lepico ...
Stránka 124 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem