Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1925 výsledků ]

Stránka 127 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: sob kvě 22, 2010 3:06 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Vubec nejlevnejsi mlete chilli bude asi 1kg okolo 100kc : http://www.cajovydum.cz/peruanskebyliny ... 500g-1000g K tomuto zbozi pisou: - podporuje krevní oběh - vyvolává pocení (to v lete asi nebude zrovna zadouci...) - působí antibakteriálně Vysoká konzumace chilli může způsobit podráždění žaludku ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv kvě 20, 2010 8:57 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jarda píše: Ona umí žít ve vysoce kyselém i vysoce zásaditém prostředí, ale naštěstí neumí ten zlatý střed, který pro nás znamená perfektní zdraví. Netuším sice jaké zařízení myslíte, to bych musel vidět , dejte sem odkaz, ale pokud stejné jako já, tak to fungovat bude. Pokud tedy konzumací této vod ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: čtv kvě 20, 2010 8:45 am 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jarda píše:.... já chodím 20 km pod tři hodiny a to není běžná chůze normálních lidí, čili bych to asi vyhodnotil jako dobrý vynález. Bylo by vhodne mit pri rychlejsi chuzi nejaky priblizny rezim "spravneho" dychani?...treba po par vterinach nadech a po jinem poctu vterin vydech? Vim ze je to asi in ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Aspartam

Předmět příspěvku: Aspartam
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:26 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11591

Jarda píše: Je to nepochybně sajrajt vysoce nebezpečný Moc zvykacek bez aspartamu(tusim ze to je jiny nazev pro FENYLALANIN..?) nebo sorbitu a dalsich umelych sladidel ale neni...dost mozna neni zadna...?? Mate nejaky tip jake zvykacky pouzivate co jsou celkem OK (ktere obsahuji nejmene chemie-samoz ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:15 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

Dal jsem si ctvrt cajove lzicky 3,5%HCL(koupene v lekarne bez receptu za cca 140kc 1L)) do sklenice naplnene PREDEM vodou, a vypil po jidle... VODU jsem tedy NALIL DO SKLENICE NEJDRIVE, A AZ PAK PRIDAL 3,5%HCL..(malem sem zapomnel jak nas to ucili ve skole, ze nikdy naopak.. ) Vypil jsem to naraz, z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 17, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jarda píše:.....měl jsem dokonce případ, který bral 150000 mg aniž by to jeho tělo odmítalo a dostal by průjem. Je to tedy dosti individuální, ale dá se tvrdit, že se to asi opravdu nedá vitamínem C zhoršit a zlepší se to v neuvěřitelném počtu případů. Nicméně bych na něj nespoléhal jako na jediný z ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 12:53 pm 

lev píše: A když tedy budu brát B6 a B12 samostaně, je možné k tomu brát ještě B-komplex, který neobsahuje B12ku, ale obsahuje B6ku? Tím pádem bych tu B6ku přijala dvakrát. Jednou samostatně a jednou v tom komplexu. Je to problém? V tomto vlakne o vitaminech se hodne pise ze komplexy vitaminu se ned ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 9:21 am 

Jestlize telo vyzaduje celkovou davku vit.C okolo 20g/den bez prujmu, jak je optimalni rozlozit to na mensi davky behem dne pokud bereme radeji financne levnejsi DMdrogerie sypany vit.C?- Treba 5x denne 4g v jedne davce? (je bez sipku-tak pouzivame rajsky protlak bez soli,nebo lepe cerstve rajce-sta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: sob kvě 15, 2010 5:40 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Jarda píše:Mě vyhovuje jiná pálivost, mnohem razantnější http://www.habanero.cz/detail/naga-bih- ... mleta-50g/ a také je přidávám přímo do jídla. Kdo chce levny kayensky pepr(=papricky): http://www.levnekoreni.cz/index.php?path=m1%7Cp7 Jaky mate nazor na Chipotles - nejedná se o samostatnou odrůdu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 15, 2010 10:05 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jarda píše:Jednoznačně syrové ovoce a zelenina Klystyry vetsina rodiny bude pouzivat, uz jsme jej koupili. Presto nekteri to delat nebudou. A zatim jsou na dusene zelenine, syrove salaty asi dostatek vlakniny nezajisti. Kdzy vime ze varena strava dobre ph v tele nezajisti, vareny kvetak, brokolice a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Ayurvedské postupy očisty

Předmět příspěvku: Ayurvedské postupy očisty
Napsal: pát kvě 14, 2010 11:25 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8718

Jaky mate nazor na ayurvedske postupy...odhlidneme-li od toho ze ze vseho se dnes dela byznys(a ze zdravi obecne obzvlast...), tak Ayurvedska medicina stejne jako TCM(tradicni cinska medicina) pretrvala staleti...nejspis proto ze pro dost lidi v necem funguje. Dotaz k ociste-vim z tohoto fora ze ods ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát kvě 14, 2010 9:17 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jindra píše: osobně toto považuji za nesmírně podstatnou věc a hlavní důvod, proč jsem lis pořizoval, šťáva z něj teče dá se říct celkem nekontaminovaná. Zato ta vláknina, co leze otvorem vedle, jó ta je nacucaná chemií Ne kazdy rad klystyry..... ...tak dotaz na ocistu strev kupovanou vlakninou.... ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: pát kvě 14, 2010 8:31 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Jarda píše:Nyní je skoro všude k dostání chřest a to je ideální prostředek na dobré močení, tak si ho nakupte a vyzkoušejte, většinou stačí jeden, až tři stonky denně a bude močit jako za mlada. Ten chrest jsem slysel ze pouze uvareny...nebo je vhodnejsi syrovy?? Dekuji

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: pát kvě 14, 2010 8:16 am 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

V rodine mame diabetika ktery ma dlouhodobe nekompenzovanou cukrovku(lita cukr v krvi nahoru-dolu... ). Ma 180kg nebot si 5x denne picha inzulin a ten jeste vice vybuzuje hlad.... Diky vaze je pohyb minimalni, nebot cini velke potize.Zacali jsme s odkyselovanim a pitnym rezimem.Nyni najedeme na solc ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: čtv kvě 13, 2010 9:35 am 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jarda píše:Sám jsem to nikdy nezkoušel, ale vidím to tady u nás skoro každý den, je zde velké množství chodeckých tras, kde to hlavně cizinci používají. Mě to připadá vhodné hlavně pro starší lidi, protože já pokud jdu i bez hůlek, tak při rychlé chůzi tak pohybuji rukama, že mám dokonce větší rozkm ...
Stránka 127 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem