Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 136 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inverzný stôl & autotrakčné lehátko

Napsal: sob dub 15, 2017 7:15 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 61998

určitě dobrá věcička, taky už se na ni chystám pár let, jelikož s páteří mám velice dobré osobní zkušenosti. Od páteře taky začínají zdravotní potíže a stavy, které lidi dovedou k lékařům Tabletkářům a pak už jedete šupem z kopce Taky zkušenost životní, kdy jeden známý se ,,léčil,, dlouhá léta se sr ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: sob dub 15, 2017 7:09 pm 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Dagmara píše:Měřil tady někdo radiaci aneb nevíte jak to s tou radiací je vážné?http://aeronet.cz/news/nad-evropou-se-vali-radioaktivni-mrak-pochazejici-zrejme-z-podivne-exploze-ve-francouzske-jaderne-elektrarne-vlady-mlci-francie-se-snazi-bagatelizovat-cely-incident-slovy-o-neskodnosti-radionuklidu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon dub 03, 2017 12:57 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Dobrý den, ráda bych zkusila tuto techniku, ale jsem veganka a nemohu kravské máslo, které se poté má s rýži sníst. Je to velký problém? Dá se to nahradit např. olejem? Díky Hanka.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: pon bře 20, 2017 10:18 am 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Jindra píše:no, sluníčko, ona ta kyselost (acido rovnováha) záleží na mnoha faktorech - stačí jíst alkalizující jídlo ve stresu/spěchu a zase bude okyselovat. čili na odpověď si netroufám, když neznám váš životní styl (jídlo pití sport vzduch voda stres/nestres atd atd) Troufám si ale doporučit vám ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 13, 2017 9:27 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Vadou, mluvite mi z duse. Taky mam ten pocit, ze telo si hodne pomuze samo - ovsem v pripade, ze ma klid. Moji psychice ani moc nepomaha prilisne vrtani se v uzdravovacim procesu. Aktualne jsem si ted overila, ze pokud nejsem v klidu, muzu jist sebevzorneji - a telo je kysele. Takze psychika je ten ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: čtv bře 09, 2017 12:52 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Omlouvám se, pánové, jestli vám lezu do debaty, ale zrovna tento problém teď řeším - tedy na jakou stranu stravování se dát. Nějaký čas jsem jedla jen vitariánskou stravu, ale nějak jsem měla pocit, že to je málo. Nyní jsem na SCD stravě, cítím se v pohodě, ale nastal problém - na vitariánské stravě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: sob říj 15, 2016 4:59 am 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

krasnagadgetka píše: A jak je to prosím u dělené stravy, když si chci dát ráno šťávu, kterou namíchám ze zeleniny a z ovoce? Např. jsem si na internetu našla tuto kombinaci: Kombinace karotkové, celerové šťávy, červené řepy, grep, pomeranč, syrové špenátové šťávy. Mohu si ráno po probuzení dát zelen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Veganské proteiny

Předmět příspěvku: Veganské proteiny
Napsal: ned říj 09, 2016 11:58 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 84728

martina72 píše:Zajímalo by mne, kde bere bílkoviny moje známá, která jí denně zhruba jeden malý krajíček chleba s máslem a dvě malá rajčátka a a jeden čtvereček čokolády. Včera se přežrala - měla dvě polévkové lžříce suchých šťouchaných brambor a trošku kysaného zelí. Maso se šťávou odmítla. Dělá to ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned říj 09, 2016 11:40 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jarda píše: To se s tím moc nepářete, ale pokud nevzniká problém, tak proč ne. Nepářu to máte pravdu Když nás pan Mácha tahá za nos a asi ho platí zeleninová loby tak si k tomu musím dojít sám On má i po 40ce půstu jednodenní návratovku a radí druhým 40 dní ,,zeleninu,, Ale jak jsem již napsal, k pů ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: sob říj 08, 2016 4:15 am 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: pon zář 26, 2016 6:52 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

nacházíte? mohu se zeptat, čím se zabýváte? (když tak klidně do SZ, kdyby to bylo tajné

Napsal: pon zář 26, 2016 6:21 pm 

Batles píše:No potíž je trošku v tom, že nevíte co způsobuje degeneraci. Můžou to být bakterie, viry, prvoci, vývojová stadia různých parazitů, nebo špatná výživa struktur oka, protože jsou znečištěné mikrocévy...... DMSO můžete kapat 2-3 kapky do každého oka 2-3x denně. Rozhodně ale začněte desetip ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Astma

Předmět příspěvku: Astma
Napsal: pon zář 26, 2016 3:32 am 

Odpovědi: 31
Zobrazení: 61087

také jsem měl astma i alergie, věčně zahlenění a v některých případech jsem musel sáhnout i po spreji na roztažení plic (Ventolin) aby se dalo dýchat. Co pomohlo nalezení těchto stránek a následně dodržování a zkoušení zdejších rad. Konkrétně to bylo přestat pít mléko a to byla dosti zásadní změna! ...

Napsal: pon zář 19, 2016 6:49 pm 

Děkuji. Hledám, co pomůže, je to taková střelba od boku. (na klinice se se mnou moc nemazali, všechno máte ve zprávě - makulopatie, přijďte za rok). Tyto stránky jsou hotový poklad. Pan Zajíček má hodně letitých zkušeností a zdejší uživatelé fora evidentně také .

Napsal: pon zář 19, 2016 12:57 pm 

Také děkuji. Řeším problém degenerace oční sítnice a pročítám co kde najdu na netu - a už jsem zmatená. co mám používat - jestli mms, mms + CDS nebo jen DMSO ? Mně nejvíc oslovilo DMSO - chci použít 20% roztok a zvyšovat, ale nemohu najít, jak často a kolik kapat. Mohl by mi někdo poradit případně n ...
Stránka 136 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem