Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 144 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: úte pro 30, 2014 8:57 pm 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

sony takže než přispěje Jarda, tak něco doporučím já koukni zde http://www.mihulovasvetla.cz/76/detoxik ... ogram.html najdi tlusté střevo níže na stránce a koukni co vše za problémy vznikne v našem ,,kanále,, Poté si vyber zde http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_00.php To je základ a pot ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: úte pro 30, 2014 6:34 pm 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

sony voda s citrónem zvedá Ph těla...když to pomáhá tak zde koukněte v tomto článku od Jardy co dál dobře zvedá PH http://www.zdravi-az.cz/doc/R11%2058-59 ... s_jedl.pdf no a pak si můžete koupit Ph papírky a měřit a porovnávat stav kdy je Vám dobře a kdy ne podle naměřeného Ph. Stav kdy je Vám dobř ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned pro 28, 2014 7:26 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

looudus no jasné Arsen ve větších dávkách řeší veškeré zdravotní potíže, jelikož tě pošle pod zem a tam už nic nebolí, zem vytáhne vše z těla Je to Askorbát sodný a radši ještě přesněji....je to Vitamín C smíchaný s jedlou sodou looudus a miram šlo by to určitě i bez těch citací ne? pak je tady strá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: ned pro 28, 2014 4:06 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

ivana p. askorbát sodný by měl být v poměru 2:1 - céčko:soda doporučují to všichni co takhle léčí, jinak špatně vyšumí...ale když Vám to tak vyhovuje Citace:Pokiaľ ide o získanie sodného askorbátu pre ústne použitie pomocou reakcie sodného bikarbonátu a kyseliny askorbovej, hmotnostne ide síce možno ...

Napsal: ned pro 28, 2014 2:24 pm 

Nickname píše: Jeden poznatek z vánočního přejídání je ten a přisuzuji to cukroví, takže cukr a mouka je ten, že se mi zase zhoršuje dýchání a zahlenění je mnohem větší než po půstu a v návratovce a po ní těch pár dní do začátku svátků (nebylo žádné špatné dýchání ani hlenění po půstu) vzhledem ke v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: ned pro 28, 2014 2:05 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

proč se nezeptáte ve vláknu DMSO a zakládáte nové? a pak je tady sekce inzerce že? jinak zde

Napsal: sob pro 27, 2014 4:33 pm 

tak já vždy vypadal mladě, to máme v rodině, hlavně po matce, spolužák ze školy, v 8. třídě ZŠ byl u nás na návštěvě a jak pozdravil moji máti, tak přišel do pokoje a ptá se mně, ty máš ještě ségru .... moji máti bylo 43 ale to není pro mě až tak podstatné, důležitější je jak se člověk cítí a to já ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Moringa Oleifera alebo "Zázračný strom".

Napsal: sob pro 27, 2014 3:22 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15372

tady je to taky slušně popsáno http://www.quinexmoringa.com.au/moringa-contents/

Napsal: sob pro 27, 2014 12:09 pm 

Kosican87 píše:Nickname : Kedy si začal s pôstami a koľko máš rokov ? kdy jsem začal s půstem je jednoduše dohledatelné v tomto vláknu bylo to na začátku mého 28 denního půstu Začal jsem s tím proto, že některé očisty a hlavně ta jaterní neměla takové výsledky jak bych chtěl, jak jsem viděl na obráz ...

Napsal: pát pro 26, 2014 1:10 am 

omládnutí zatím ne, jelikož tuk napíná kůži a pohublá tvář typu koncentrák na omládnutí nevypadá spíše se cítím plný elánu a energie, jelikož mě můj únavový syndrom trošku brzdil a neměl jsem moc náladu do ničeho, ale teď jedu, však si možná postřehl vaření v jednom zdejším vláknu teď mě baví spoust ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát pro 26, 2014 1:02 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Roryna kuk sem http://www.zdravi-az.cz/doc/R09_58-59_N ... zrouta.pdf

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tenisovy loket

Předmět příspěvku: Tenisovy loket
Napsal: pát pro 26, 2014 12:55 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20449

bionick píše:Ahoj. Otázka(y): Pomůže delší půst k odstranění zánětu v lokti? Nemáte někdo praktické zkušenosti s léčbou tímto způsobem. Dočítám se, že se lidé zbavují svých chronických problémů s klouby tímto způsobem. Případně jiný způsob léčení tzv "tenisového lokte"(kromě toho, že se vynechá jedn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv pro 25, 2014 4:28 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Deane píše:Ano, mal som grade C, nič som o tom nevedel. Poslal som vtedy syna do zdravej výživy a on mi volal že či chcem jemnejší alebo výraznejší, ja som povedal že výraznejší čo vidím že bola chyba. Cenovo je to prakticky jedno, našiel som toto: http://www.javorovysirup.sk/ Pomer som mal dobrý. M ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Léčitel z Filipín

Předmět příspěvku: Léčitel z Filipín
Napsal: stř pro 24, 2014 2:33 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13047

ale zde jsem hodně skeptický, již bylo několik takových prověřeno a odhaleno z podvodu! Třeba je tenhle jiný, ale kdo ví

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Vanocni recepty

Předmět příspěvku: Vanocni recepty
Napsal: stř pro 24, 2014 10:57 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 68169

je skvělý, ať chutná Doufám, že mají v USA už hotové karamelové kondenzované ať nemusíš čekat ty 2 hodiny až se to uvaří, ale snad mají a ještě jsem něco ukuchtil...jedny miramballs ingredience: 100g datle 100g čerstvý kokos 1/2 lžičky kardamom 3/4 lžičky skořice 1 lžička čerstvý zázvor (myslím že t ...
Stránka 144 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem